Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
i u prilog prici, da nigde u kragujevcu nema elektrolita, od 6.3 v, a veci su i u gabaritu veci, pa bi ploca licila na cudo ! toliko sam se zainatio, zao mi je da bacim plocu, a ne znam sta da radim !
Vidi nemoj da se smars s tim. Prvo, ako si izmenjao sve komponente i nije do njih, uzmi od nekoga procesor pa probaj. Ako ne prodje instalacija onda je ploca pa se onda mlati s lemljenjem...
PS Ako nisi skidao procesor s ploce izvadi ga pa ga ponovo vrati pa probaj instalaciju, cesto se desi da gubi kontakt.
Za elektrolite nadji broj telefona od Mikro Prinaca u Beogradu. Neki lik koji radi kod njih to nabavlja mada u samoj radnji nema. Pozovi 988 i pitaj za broj telefona jer sigurno imaju elektrolite na 6.3V jer sam ja pre par meseci uzeo. Mada pre neko krenes da kopas po ploci vidi kako ti stoje dzamperi na HDD-u i optici, mozes probati da im na kablovima zamenis mesta.
Na osnovu svega sto si probao mogu da pretpostavim da je crkla jedna a mozda cak i obe IDE grane. Isti problem imam na jednoj matoroj Nforce1 ploci koji je vrisnuo-zeza prvi IDE kanal. Simptomi su isti kao i kod tebe, zakucava bez nekog reda pri instalaciji i podizanju sistema, medjutim kada se na tu granu nakace diskovi i optika nakon instalacije OS_a (i Win i Linux) sve radi kako treba ali na toj grani ne sme da bude uredjaj sa kog' se butuje.