Šta je novo?

nema zvuka

Чек мало, ти пробаш на предњем панелу а не позади где су нормални конектори? Јеси ли уопште пробао те на задњој страни? Ако то проради, онда да се решавају предњи.

Ознака amd64 код линуха значи да је реч о 64-битној верзији а не да је намењено amd процесорима.

Ne mogu definitivno da spojim na prednji panel jer je to za ac97 sistem ne za HD sound koji ovde imam. Hvala oko oznake za Linux, slab sam sa tim. Uspeo sam sada u podesavanjima da dobijem da mi konačno zvučnik nije precrtan i prijavljuje mi Realtek properties, ali ne cujem zvuk i dalje. Inać kada stavim kursor na zvućnik sada piše: Realtek HD Audio 2nd output...Na playback devices mi stoji kod speakera da je desable, a ovaj o kome pricam Realtek HD Audio 2nd output je stikliran. Pustim neki youtube klip i pokazuje da ima zvuka ali se nikako ne cuje. Eto, to je jedino sto sam uspeo do sada.

Ne mogu definitivno da spojim na prednji panel jer je to za ac97 sistem ne za HD sound koji ovde imam. Hvala oko oznake za Linux, slab sam sa tim. Uspeo sam sada u podesavanjima da dobijem da mi konačno zvučnik nije precrtan i prijavljuje mi Realtek properties, ali ne cujem zvuk i dalje. Inać kada stavim kursor na zvućnik sada piše: Realtek HD Audio 2nd output...Na playback devices mi stoji kod speakera da je desable, a ovaj o kome pricam Realtek HD Audio 2nd output je stikliran. Pustim neki youtube klip i pokazuje da ima zvuka ali se nikako ne cuje. Eto, to je jedino sto sam uspeo do sada.

Pa idi na playback devices i stavi speaker na Enable pa onda Default Device.

playback.jpg

:smash:

Jesi li prikljucio zvucnike u srednji dzek onaj zuti?
Verovatno jesi ali da pitam za svaki slucaj, posto dobijas signal da radi zvuk.

Nema vise nikakvu ideju. Dobijam samo mogucnost da prikljucim preko Fron Panela. Posto je kuciste staro i ima vezu za AC 97, nasao sam na netu i uspeo da spojim sa konektorom JAUD1. Medjutim, ni ovde se ne cuje zvuk. Govorim o Realtek drajver aplikaciji u kojoj je back panel skroz grejvovan. Znaci daje mi samo mikrofon i )rozikasti= i zeleni)zvucnik ili slusalice, ali jednostavno ni tu nema zvuka :( Potpuno sam iscrpeo sve ideje. Probao sam na dva Linuxa i nece da se javi nikako :(

Da ne otvorim novi topik, nema zvuka posle restarta pc-a. Koristim zvucnu karticu creative x-fi gamer. Na device manager javlja mi ,,creative x-fi audio processor (wdm) device cannot start error 10". Uradio sam sledece:
vadio karticu i postavio na druge slotove, ista fora;
uradio uninstall na device manger, ista fora
uradio totalni uninstall sa driverima, ista fora
Pomagajte.
P.S. na nekim slotovima nije mi uopshte prepoznao karticu.

Probaj reset biosa. Čekaj neko vreme nakon što izvadiš i odjednom postani posvećeni vernik.
Jer se meni isto dešavalo. Koji OS?
Skini najnovije drajvere svakako.

Probaj reset biosa. Čekaj neko vreme nakon što izvadiš i odjednom postani posvećeni vernik.
Jer se meni isto dešavalo. Koji OS?
Skini najnovije drajvere svakako.

Win 7 sp 1 32bit. Probacu reset bios-a. Drajveri su zadnji, i njegov update ne prikazuje novije drivere, nit ima kod official manufacturer site. javljacu odma

Nazad
Vrh Dno