Šta je novo?

Nema slike

nidza998

Cenjen
Učlanjen(a)
01.03.2013
Poena
169
Pozdra svima, instalirao sam windows 10 i sve je bilo super, medjutim dok sam instalirao driver za nvidiu geforce 210 samo je nestala slika i kad se upali svetli mis i tastatura ali nema slike.Pokusao sam sa drugim monitorom,grafickom,ramom,hdd-om, izvadio sam cmos bateriju pa vratio,sve iskljucio pa ponovo prikljucio i uzalud nece i dalje, sve sam proverio i zamenio sa drugim kompom i nece,kada se upali cuje se hdd sve vrti i daje signal kao da ce se upaliti ali nema nista na monitoru.Ako neko ima resenje neka javi, hvala.

Probao sam sve i zamenio sam napajanje,graficku,ram,procesor,hdd, jedino ostaje maticna

Dva dana proveravam da li su kablovi i ostalo, nije, hdd daje singal maticna svetli zelena lampica sve u redu,vrti graficka,mis i tastatura svetle samo slike nema,pokusao da zamenim i monitor i sve i dalje nece,poludeo sam

izvadi grafičku iz pcie slota i malo da izvineš duvaj u njega ;)

Takođe probaj restartovati bios, ali ne samo vađenjem baterije, nego izvadiš bateriju i držiš power button barem 5 sekundi...

Maticna mi ima 2-pcie slota za graficku i pre ovoga oba su radila nece ni na jedan ni na drugi,vazi pokusacu to sa biosom kasnije pa javljam

Nece uopste jedino mi preostaje maticnu da testiram sad ali nemam gde

Moraćeš negde ako želiš da budeš načisto šta je otišlo.

Čisto da raščistimo situaciju još jednom, slike nemaš uopšte i nikada, ni u biosu ni posle njega?
Onda si baš imao maler da ti je nešto otišlo od hardvera, a poklopilo se sa momentom instalacije drajvera za grafu.

Nema uopste, sve daje signal ali slike nema, sve sam pokusavao i guglao na stranim forumima i ostalo i nece nikako, stvarno vise ne znam..

Da nemas slucajno integrisanu grafu na toj ploci? Jel imas buzzer na ploci? Ako imas, jel signalizira nesto?

Sent from my RN3 Pro

Ja sam imao sličan problem i morao sam da preko telefona uđem na kompjuter i preko TeamViewer reinstaliram drajvere.
Pokušaj da izvadiš grafičku pa na matičnoj pokušaj da priključiš monitor.
Pokušaj i sa više različitih ulaza.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ne možeš jer nemaš instaliran i ulogovan a ja sam srećom imao.

Ja sam imao sličan problem i morao sam da preko telefona uđem na kompjuter i preko TeamViewer reinstaliram drajvere.
Pokušaj da izvadiš grafičku pa na matičnoj pokušaj da priključiš monitor.
Pokušaj i sa više različitih ulaza.

Čisto da raščistimo situaciju još jednom, slike nemaš uopšte i nikada, ni u biosu ni posle njega?

Ako slike nikad nema/nema ni u biosu, hardverski je problem, Teamviewer mu ne može pomoći.
Ako je ima u biosu, ali ne i posle njega, tada je softverski problem.

Poslednja izmena:
Sta mislite da je, znaci slika je samo nestala tokom instalacije drivera za grafocku

Druže ja nisam vidovit, imam na raspolaganju samo ono što ti napišeš.

Kažeš da nema slike nikada, to jest ni u biosu?
Kažeš da si sve proverio, to jest dva puta sve proverio?
Ako je sve to tako, tada ostaje samo matična.
Proveri i nju.

A ako nisi sve proverio (uključujući i napajanje), samo se vrtiš u krug.

Mislim da sam pronasao gresku ako je to to, naime stavio sam ati radeon 4870 graficku koju sam testirao na drugom kompu sa mojim napajanjem od 500w i radi, tu sam i pre koristio grafu nego sam mislio da je prodam a da stavim g210 posto mi vise nije bila potrebna.Sada kada je stavim na moju maticnu na bilo koja od ova dva 2 pci-e slota nece da pokrene kuler, znaci sve lepo prikljucim i upalim ali kuler na graficku ne radi, kada probam na drugom kompu tu graficku sa moji tim napajanjem sto koristim na oba kompa, radi, cak i kada ne privezem 2 6-pinska kabla kuler vrti, medjutim na moj komp nece ni da zavrti kuer, ali kada stavim geforce 210 tad zavrti kuler mada nema slike, kao da nema snagu za graficku a sve lepo povezano,pregledao sam i kondenzatore sve je ok

Odradi vise puta rest biosa, sve dok ne dobijes beep post...
Meni se par puta desilo kod saltanja sa integrisane na pci e.
Kod restarta malo je pritisni u slot, mozda neki kontakt nije dobar.

Graficka,napajanje,ram,hdd,monitor,kablovi sve testirano na drugom kompu radi, kompjuter sad nece ni da se ugasi kad drzim power dugme nego mora iz napajanja direktno

Ovako sada sam stavio i procesor koji radi na drugom narucanu i nece na mom,imam 3 graficke i ovu sto sam koristio nvidia geforce 210 ne radi na ovom drugom compu a ove druge dve rade, znaci crkla je graficka i maticna izgleda,mada maticna svetli i lan port isto i tastatura,mis,hdd daje signal, vise nzm sta da radim

Siguran si da su ti se istovremeno pokvarile i grafička i matična?
Ovde kažeš
Graficka,napajanje,ram,hdd,monitor,kablovi sve testirano na drugom kompu radio

Toliko od mene, ne mogu ti biti od dalje koristi, sačekaj još mišljenja.
Za kraj moj ti je savet da nosiš u servis, ili da pozoveš nekog iskusnijeg da pogleda.

Poslednja izmena:
Pa sve radi na drugom racunaru osim graficke i maticne,mada i meni cudno da odjednom bez ikakvog razlofa crknu i maticna i graficka

Nazad
Vrh Dno