Šta je novo?

Prodajem/menjam Nekoliko stari(ji)h telefona

Oglas koji označava da se nešto prodaje ili menja za neku drugu stvar

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
• Nokia 1208 - izuzetno ocuvana, jako malo koriscena (lifetimer: 33:51), sim-free, sve funkcionise
• Nokia 6303c - odlicno ocuvana, malo koriscena (lifetimer: 62:38), sim-locked (na neku RS mrezu, radi sa nekom Mobis karticom koja se nalazi u njemu), sve funkcionise
• Samsung Galaxy S2 - dobro ocuvan (ima par ogrebotina i delimicno oguljenu lajsnu), sim-free, ne radi USB port (ne moze da se puni i/ili koristi za data komunikaciju), idu dve baterije uz njega, sve ostalo funkcionise
• Meizu MX-4 - osrednje stanje (ima ogrebotina po ledjima i lajsni, kao i jednu crtu po sirini ekrana), sim-free, ima problem da se ponekad jednostavno ugasi sam od sebe, ne znam sta je u pitanju, moguce da je baterija oslabila i vise nije kalibrisana ispravno

Od opreme, ide silikonska maska za Meizu, kao i njegov USB kabl, potom klasican Android punjac (USB Type B, za punjenje Samsunga i Meizua), Nokijin AC-8E punjac ("iglica", za punjenje obe Nokije)... kao i jos par punjaca koji sam nasao u ormanu: jedan Nokia ACP-12E punjac (deblji konektor, od nekog drugog modela), kao i dva Samsungova punjaca: ATADM10EBE i ATADS30EBE.

Cena: 7000 dinara za sve.
Za dodatne informacije, PM.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    207 KB · Pregleda: 89
  • 2.jpg
    2.jpg
    358.8 KB · Pregleda: 93
  • 3.jpg
    3.jpg
    242.2 KB · Pregleda: 86
  • 4.jpg
    4.jpg
    180.6 KB · Pregleda: 86
  • 5.jpg
    5.jpg
    60.6 KB · Pregleda: 87
  • 6.jpg
    6.jpg
    81.9 KB · Pregleda: 82
  • 7.jpg
    7.jpg
    68.3 KB · Pregleda: 82
  • 8.jpg
    8.jpg
    117.3 KB · Pregleda: 86
Otisla 1208, dakle preostala druga Nodza, Meizu i Samsung. 6 soma za ova tri u kompletu.
Bagatela.

Iako bih vise voleo da ode sve na gomili, moze i neko rasparcavanje... s tim sto ne znam tacno koliko bih cenio telefone pojedinacno, pa ako ima zainteresovanih, ponude na PM.

Otisla i druga Nokia pre neki dan, tako da na stolu ostase od dva nekadasnja flagship Androida, ponos svojih kompanija. Plus sva ona dodatna oprema navedena u vidu raznih punjaca, kablova i maske.

5 soma i da se ne ljubimo.
Zbog korone.

Nazad
Vrh Dno