Šta je novo?

Prodajem/menjam Nekoliko stari(ji)h telefona

Oglas koji označava da se nešto prodaje ili menja za neku drugu stvar

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D / Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB + 10x Lian Li Uni Fan SL-Infinity SL-INF120 ARGB
Matična ploča
GigaByte X870E AORUS Master
RAM
2x16GB Lexar Ares RGB DDR5-6400 CL32
GPU
ASRock Radeon RX 6900 XT OC Formula 16GB
Storage
WD Black SN850X NVMe 1TB / Western Digital Red 10TB
Zvuk
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z906
PSU
Lian Li EDGE Gold 1000W
Kućište
Antec Constellation C8 Curve Wood
Monitor
ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
Miš & tastatura
Logitech G502 / G515 Lightspeed (TKL)
Ostale periferije
SanDisk Extreme PRO
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
• Nokia 1208 - izuzetno ocuvana, jako malo koriscena (lifetimer: 33:51), sim-free, sve funkcionise
• Nokia 6303c - odlicno ocuvana, malo koriscena (lifetimer: 62:38), sim-locked (na neku RS mrezu, radi sa nekom Mobis karticom koja se nalazi u njemu), sve funkcionise
• Samsung Galaxy S2 - dobro ocuvan (ima par ogrebotina i delimicno oguljenu lajsnu), sim-free, ne radi USB port (ne moze da se puni i/ili koristi za data komunikaciju), idu dve baterije uz njega, sve ostalo funkcionise
• Meizu MX-4 - osrednje stanje (ima ogrebotina po ledjima i lajsni, kao i jednu crtu po sirini ekrana), sim-free, ima problem da se ponekad jednostavno ugasi sam od sebe, ne znam sta je u pitanju, moguce da je baterija oslabila i vise nije kalibrisana ispravno

Od opreme, ide silikonska maska za Meizu, kao i njegov USB kabl, potom klasican Android punjac (USB Type B, za punjenje Samsunga i Meizua), Nokijin AC-8E punjac ("iglica", za punjenje obe Nokije)... kao i jos par punjaca koji sam nasao u ormanu: jedan Nokia ACP-12E punjac (deblji konektor, od nekog drugog modela), kao i dva Samsungova punjaca: ATADM10EBE i ATADS30EBE.

Cena: 7000 dinara za sve.
Za dodatne informacije, PM.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    207 KB · Pregleda: 89
  • 2.jpg
    2.jpg
    358.8 KB · Pregleda: 93
  • 3.jpg
    3.jpg
    242.2 KB · Pregleda: 86
  • 4.jpg
    4.jpg
    180.6 KB · Pregleda: 86
  • 5.jpg
    5.jpg
    60.6 KB · Pregleda: 87
  • 6.jpg
    6.jpg
    81.9 KB · Pregleda: 82
  • 7.jpg
    7.jpg
    68.3 KB · Pregleda: 82
  • 8.jpg
    8.jpg
    117.3 KB · Pregleda: 86
Otisla 1208, dakle preostala druga Nodza, Meizu i Samsung. 6 soma za ova tri u kompletu.
Bagatela.

Iako bih vise voleo da ode sve na gomili, moze i neko rasparcavanje... s tim sto ne znam tacno koliko bih cenio telefone pojedinacno, pa ako ima zainteresovanih, ponude na PM.

Otisla i druga Nokia pre neki dan, tako da na stolu ostase od dva nekadasnja flagship Androida, ponos svojih kompanija. Plus sva ona dodatna oprema navedena u vidu raznih punjaca, kablova i maske.

5 soma i da se ne ljubimo.
Zbog korone.

Vrh Dno