Bokaco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.10.2003
- Poena
- 649
Vec lupam skoro mesec dana glavu i na kraju, skapirao sam da nisam vise pametan kada je kupovina ovog uredjaja u pitanju.
Ono sto sam zahtevao da jedan ok divx player sada ima je:
- normalno prikazivanje titlova, gde mozemo birati bar velicinu i pozicuju, da prikazuje normalno nasa slova i da ne mora titl da se zove isto kao i film
-ima mogucnost da normalno cita filmove sa usb-a, tj da ima usb 2.0
-da ima zoom u koracima manjim od 2x !!!!!
-da ne brljavi sa Divx6, Nerom, Xvidom sa ukljucenim Qpel i GMc i mp3 vbr i sl..
-da ne prikazuje samo prvih nekoliko slova imena fajlova, da ima porsku za id3 tagove, i da moze da se prebacuje kursor sa pesme na pesmu dok traje pesma
-da podrzava wma, bar neke HD codece, da vrsi upscaling na 19x10 rezoluciji, i da ima hdmi izlaz. takodnje da ima i 5.1 analogni izlaz
Ima li nesto kod nas na trzistu sto podrzava bar vecinu ovoga i sta od ovoga???
Neki kandidati za dobar plejer su:
Xwave 5000 koga nema vec neko vreme
Quadro DVD 933 -ima ga po ceni od 3500 hiljada i jedan je od retkih koji imaju usb 2.0
Kako stoje stvari kada su brendovi Samsung, Philips, Pioneer u pitanju???
Dajte ovde neka vasa iskustva i misljenja o plejerima koji zavredjuju paznju.
pozdrav
Ono sto sam zahtevao da jedan ok divx player sada ima je:
- normalno prikazivanje titlova, gde mozemo birati bar velicinu i pozicuju, da prikazuje normalno nasa slova i da ne mora titl da se zove isto kao i film
-ima mogucnost da normalno cita filmove sa usb-a, tj da ima usb 2.0
-da ima zoom u koracima manjim od 2x !!!!!
-da ne brljavi sa Divx6, Nerom, Xvidom sa ukljucenim Qpel i GMc i mp3 vbr i sl..
-da ne prikazuje samo prvih nekoliko slova imena fajlova, da ima porsku za id3 tagove, i da moze da se prebacuje kursor sa pesme na pesmu dok traje pesma
-da podrzava wma, bar neke HD codece, da vrsi upscaling na 19x10 rezoluciji, i da ima hdmi izlaz. takodnje da ima i 5.1 analogni izlaz
Ima li nesto kod nas na trzistu sto podrzava bar vecinu ovoga i sta od ovoga???
Neki kandidati za dobar plejer su:
Xwave 5000 koga nema vec neko vreme
Quadro DVD 933 -ima ga po ceni od 3500 hiljada i jedan je od retkih koji imaju usb 2.0
Kako stoje stvari kada su brendovi Samsung, Philips, Pioneer u pitanju???
Dajte ovde neka vasa iskustva i misljenja o plejerima koji zavredjuju paznju.
pozdrav