Šta je novo?

Neken N6

Evo par korisnih linkova za Neken N6 korisnike:
LeWa - LINK. Radi perfektno (port od Neken NX Ultimate)! Najbolja stvar je što možete uključiti WiFi kada je telefon u Flight modu (što inače ne može).
MIUI - LINK. Radi perfektno (port od Neken NX)!
Stock ROM 5GB/2xGB - LINK. Radi extra i dobijate 5GB prostora za sam sistem i za instalacije!!! Ima i nedostataka kao što je odsustvo, osnovnih, pojedinih sistemskih aplikacija (FMRadio, Calculator...).

Uživajte 😉

Poslednja izmena:
Slike neken n6 kopaonik
sy2eme4y.jpg
y6u3agam.jpg

Paaa, meni su ovo sasvim ok slike za neki osnovni preview.

nista bolje od kopaonika kada je leto. padne mrak nikada hladnije ,a dok je dan oko 25c. au,kada se setim.. 🙁

sorry za off

p.s. pokusaj slike da zakacis na neki sajt da ti tapatalk ne bi smanjivao rez. npr na dodaj.rs

Poslednja izmena:
Evo ROMčića koji mi se najbolje pokazao (bar za sada).
Probajte i OVAJ ako imate vremena jer vidim da ima apdejt i peč...

Naravno, sve na vašu odgovornost, ponavljam...

Planiram da kupim ovaj telefon...

Može li mi neko od ponosnih vlasnika reći koliko dugo se telefon puni od 0-100%? (imao sam ranije neki Feiteng-note 2 clone, nije mogao da se napuni za celu noć)

Takođe niko ne spominje GPS, koliko je precizan i koliko mu treba da locira satelite?

Puni se oko 2h punjacem od 1000mA. GPS mi je pronasao satelite u roku od 10s (za prvo pronalazenje, sa iGOom) a preciznost ne znam jer GPS ni ne koristim...

Svaka čast na ultra brzom odgovoru... šta ti se ne sviđa kod telefona i da li bi sa ovom "pameću" uzeo neki drugi? (isti ili sličan cenovni rang)

Sa ovom pamecu :-D vec sam uzeo drugi ali, ne zato sto ovom nesto fali vec zato sto ne znam ni sam. Porucio sam Star S6 iz Kine, preko Pandawilla.
Jedina zamerka ovom nekenu je odsustvo punoce zvuka u zvucniku kada slusam sagovornika tj. odsustvo basova kod sagovornika. Ostalo je sasvim OK, odnosno, meni vise ne treba od ovoga 2/32GB, 5" odlicnog FHDa...

Ako nekome "treba" ovaj neken neka se javi na PP. Oprema (kabl, punjac i sluske) nisu otvarane uopste...

Auuu... ovaj Star S6 je po mnogo čemu lošiji od Neken-a.
Jeste lošiji (ne toliko) ali je duplo jeftiniji 😉 pa za pare 1nog Nekena imam 2xStara (jedan za mene i jedan za starijeg klinca...).
***...
Ovaj Star S6 je 6589T (što sam ja poručio).

Poslednja izmena:
ako planiras da imas upaljenih tonu aplikacija losiji je od nekena , jer ce biti sporiji , ako ne star je ekstra tel za 100 i koji dolar ! U srbistanu ni priblizno slicno za te novce nema kao ni u vezi nekena

Poslednja izmena:
Ma jok.
Ja ni na Nekenu ništa tj. retko koristim aplikacije (samo Skajp i ponekad Viber).
Ma ima da šljaka za 78€ smo tako (Star S6).
Premnišljam se da poručim i na ženu jedan crveni 🙂

Ma jok.
Ja ni na Nekenu ništa tj. retko koristim aplikacije (samo Skajp i ponekad Viber).

vidim prodajes ga na oglasima ? sme da se zna koji je razlog ? 🙂 a i mislim da ti je cena malo jaca 😀

Rekoh razlog. Cena je bas takva kakva je. Toliko je izneo fon sa carinom i pdvom.
Kada smo vec kod cene, koliko bi, po tebi, trebalo da kosta posto je "malo jaca"?

Poslednja izmena:
ali da..tada je bio nov a sada je polovan 🙂 kupis nov auto i posle 5 dana koriscenja on je polovan i to je to.

inace , hvala na odgovoru

Ako je tako, postoji jedno prosto resenje. Porucis online koji god hoces i sam sebi kreiras cenu ;-)

Nije sve u specifikacijama. Na SK čitam kako se čovek žali na svoje Star telefone, te riknuo zvučnik, te baterija neće da se puni itd. Prema tome, bolje se malo uzdrži od kupovine tog drugog primerka za ženu. Nadam se da će ti tvoj telefon raditi sasvim dobro, ali ostavi malo mesta i za oprez.

Hmh.
I to što kažeš.
Sačekaću pa ćemo videti.
Tako je bilo i za Jiayu G3T model koji sam kupio. Dosta ljudi se žalilo te na ovo, te na ono, međutim ovaj koji sam kupio i dan danas radi bez greške...
Plašim se da se ne rasproda po tako niskoj ceni. Madaaa, vidim da ga pojedini sajtovi vode kao Outlet (***, a meni je Inlet :d).

Ko zna šta je sa modelima drugih proizvođača?...

Verovatno ovo nije usamljen slučaj, ali mislim da nije ni toliko česta pojava. Siguran sam da dokazani kineski brendovi kao Huawei, Lenovo, ZTE ne rade ovakve stvari. Ali za sve ostale novoosnovane brendove ko bi mogao znati? Čim su specifikacije i izrada odlični, a cena postavljena bez mesta za profit, onda se vredi zapitati šta je iza toga. Posebno su mi sumnjivi proizvođači koji rade bezobzirne kopije, čak i kad ih preimenuju.

Nazad
Vrh Dno