Šta je novo?

Neka agp maticna+proc

• Začetnik teme Začetnik teme Shakal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Shakal

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2005
Poena
319
ovako, imam 7600gt AGP graficku koja mi se bas i ne menja, a hteo bih da kupim novu maticnu i procesor, tako da, zanima me neka agp maticna koja moze da pogura neki od novijih procesora (939, am2 ili ne znam savetujte me)
hvala na pomoci

Kao sto je vec receno, tesko da se veliko ulaganje u AGP isplati.

Ipak, ukoliko insistiras na tome, postoje dva resenja - ASRock i Gigabyte.

Obe ploce poseduju nForce3 250, AGP 8x i podrsku za AM2 procesore i DDR2 memoriju. Gigabyte-a sam vidjao po nekim cenovnicima, a verovatno da i ASRock-a ima negde.

Opet, kao sto rekoh, dobro preracunaj sta ti se vise isplati na duge staze.

Polovnu 7600GT AGP mozes da udomis sigurno za 100e jer su dosta trazene. Za 90e imas da kupis Sapphire HD2600pro DDR3 koja je brza od te tvoje 7600GT, pa ti vidi da li ti se isplati da ulazes u vec prezaljeni AGP slot!

hvala puno na informacijama, ja sam svestan da se ne isplati, al takav je splet okolosti, u svakom slucaju probacu da je udomim pa mozda i sve ispadne kako treba.
pozdrav

A jesi gledao kombinaciju plocha+Intel CPU ??
Ima plocha ASRock Dual VSTA koja ima i AGP X8 i PCI-E za grafichku ali radi na brzini od X4.... Ima Dva slota za DDR i dva za DDRII memoriju.... Podrzava dual channal....
Od procesora podrzava LGA775 = Core2Quad / Core2Duo / Pentium E / Pentium D / Celeron D
FSB do 1066 MHz....
Cena ~ 60 €

:wave:

Ja sam bio u nedoumici dal da kupim x1950pro agp ili PCI-e plochu i neku grafu. Ovo drugo je prevagnulo, i sad sam nabacio plochu i napajanje, josh samo da uzmem grafu (7300gt glh gs ddr3), i to je to, a moju 7600gs sam prodo za 60 e, a kontam da je ova 7300gt mnogo brza kad se klokuje, pogotovo sto ima ddr3. Pa to i tebi preporuchujem, mani se AGP-a.

PS: Nikakav splet okolnosti neopravdava tvoj potez (shalim se)

EDIT: Shakale jel si ti vec kupio 7300gt (kao sto je u potpisu koji nisam odma vido), ili shta?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno