D
delimir
Guest
Da si pazljivije citao temu, video bi da se Nehalem overklokuje kao i Yorkfield - odlicno.
Da si pazljivije citao temu, video bi da se Nehalem overklokuje kao i Yorkfield - odlicno.
Aha, znaci AMD zabranjuje overklok i tako tera Intel da omoguci overklok ili sta?
Bilo kako bilo - svi procesori na trzistu se mogu overklokovati i ne vidim da postoji bilo kakav nagovestaj da ce neko "zabraniti" overklok.
Mislim da si u velikoj zabludi, a zasto bi uopste i7 isao ispod 100 Evra? Nije to native AMD Quad da kosta kao kesa suvog zlata i preko noci sa sve naprednom tehnologijom odleti ispod 100 EvraZbog veceg mnozioca, posto vremesni FSB ogranicava sporije modele, E8xxx nisu birani primerci sigurno![]()
Mislim da si u velikoj zabludi, a zasto bi uopste i7 isao ispod 100 Evra? Nije to native AMD Quad da kosta kao kesa suvog zlata i preko noci sa sve naprednom tehnologijom odleti ispod 100 Evra
:wave:
Nece sigurno vecito biti iznad! Mislio sam na neku procenu tipa sredinom te godine ili sl... Sigurno ce da prave i neke jeftinije derivate od njega.
A sto se tice AMD-a, i7 je sad tehnoloski slican phenomu, ali posto ce da radi na vecim taktovima i ima veci ipc, logicno je da je skuplji, ali bi takodje bilo logicno da je skuplji onoliko koliko je brzi, inace slaba vajda od te brzine...
Jadna je ta tehnologija koju jedan slabasni Pentium E2xxx @3+ GHz odvali u svim igrama :d
Phenom e edno veliko djubre, a kako vidim uskoro ce krenuti da prave i dual i po' core CPU-ove, napredno nema sta:banana:
:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari