Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

NFS je od prvog do petog dela (cetvrti deo je podbacio) imao:
- najbolju grafiku u zanru
- najbolja kola
- ekstra uradjene staze

To je ono zbog cega je NFS bio kralj arkadnih voznji. NFS Undercover nema nista od nabrojanog. Cak sta vishe, doshlo se do toga da jedan GTA ima bolju grafiku. Znas li ti kakvu je grafiku imao NSF3 a kakvu GTA2 '99 godine (mada po vremenu izlaska mozemo porediti Hot Pursuit i sa GTA kecom :d)?

Edit:

NFS serijalu se sada dogadja isto ono sto je Test Drive serijal vec prosao krajem 90-tih godina. Hiper-produkcija, zaostala grafika i fizika, gubljenje identiteta...

Uvek sam govorio da su NFS: Underground trebali nazvati 2Fast2Furious i dalje lepiti brojeve.
*** komercializacija. Znam ja sve to ali ko nas yebe. Oni imaju x miliona japanskih pubertetlija koji bukvalno prskaju na ovakve stvari. I normalno da ce da rade ono sto se lako prodaje, a to je puno bling blinga i neonki.

Meni je samo bezveze sto vec u startu na review par sajtova odmah paljba kako ne valja ic. Meni iskreno od MWa ovo izgleda kao stancovanje istog ali ipak vidi se neka razlika. I za razliku od poslednja 2-3(koliko ih vec ima:D) moze da se odigra. Ne znam sta je to tu toliko ocajno, grafika je ok, relanost ko u svakom nfsu znaci nema je...E sad to sto bi neko nesto revo kod grafike i realnost Rally Trophija ne znam zato to uopste trazi ovde kad zna da ga nece biti, a ovde iz godine u godinu se gundja kako je shit. Uvek ista prica...

Naravno da znam GTA grafiku, to sam pikao po ceo dan. Njemu tad nije bila potrebna grafika, vadila ga je tona zabave :p...

Slazem se u svemu osim da je NFS 4 podbacio koji je meni bio najbolji zajedno sa NFS 5 i Hot Pursuit 2 , a pad je krenuo nakon izdavanja Most Wanteda koji je bio poslednji koji je nesto valjao.

+1

Orgazmican je bio deo kad si otkljucao sve staze iz Need For Speed trojke, to je bilo 100% priceless :p

Ako sy MW i ostali 2 Fast 2 Furious wanna be valjali onda ne moze nesto drugo da ne valja.

Poslednja izmena:
^^ Kao sto rekoh :D

ma ovo je sve bolje cekaj dok dodjete do zadataka da vas vidim vitlanje sa pandurima a da vam auto ostane citav :D

Instalirao,video,obrisao..:smoke:

E'o teo jos malo da razvozam BMW M6 i naravno posle mukotrpnog Circuita (najtezeg) skuca me AI u zid i pobedi.

Delete/Uninstall/Remove/Exterminate/Desolate/Vanish NFS Undercover.

BOLJKA SVIH NFSA JE DA SE SKUCAS NA KRAJU U TRAFFIC ILI DA TE NEKO SKUCA ILI DA SE JEDNOSTAVNO SKUCAS.

/me hates EA

Poslednja izmena:
Ako sy MW i ostali 2 Fast 2 Furious wanna be valjali onda ne moze nesto drugo da ne valja.

Ne znam meni je Most Wanted bio sjajan.Dovoljno i tezak , lep graficki (znam bloom-a je previse) cak je prica bila onako sasvim OK.
Carbon mi je bio propast zbog uvodjenja onih pomocnika i zbog utrka po noci , Pro street nije valjao zbog uvodjenja onih novi disciplina pa si za svaku morao imati auto zbog cega je modanje bilo nemouguce jer ko ce ulepsavati 5 auta istodobno pa ih prodati za dve utrke , a ovaj novi jos nisam ni probao i pitam se i hocu li (znam da na kraju cu ipak dati ta 2 eura i probati , EA i ne zasluzuje vise).

pa skucas se kad ne znas da vozis :D

Nabavio sam igru... Odlicna je!!!

50-ti :d
nego, bash sam chachao podeshavanja grafike, world effect na medium i nema onog glupog warpa, ali gubi se osechaj brzine iz 3-eg lica-shto mi nije nikakav problem poshto uvek vozim iz prvog...

Ima li nekih cheatova za ovu igru ili trener?

A ja i dalje ne mogu da verujem koliki si ti hejter. Ajde da si probao igru ali nisi... Ustvari nisam ni ocekivao neki pozitivni komentar, jer odmah gde je EA badge tu su odmah samo kritike i kritike. Mislis da se njima **** za za necije zahteve, oni imaju milion klinja od 12-13 god koji ce da vrte igru samo tako. Ali sta da ti pricam kad sve to znas. NHF ali tvoji komentar mi lici na komentar nekog derla koji nije dobio igracku koju je zeleo.

Hoces egzotiku, predji na neku drugu igru. Koliko ja vidim to je vec 6:5 za tunerska kola u odnosu na egzoticna u NFS serijalu. Tako da ne ocekujem da ce njima i da se vrate.... Ne vidim otkud tu opet neko razocarenje sto opet ima tona "njesra" japanaca.

Ne znam po kom osnovu si se ti nasao izabranim da mene prozivas hejterom jer imam drugaciji stav od tebe i drugih koji su u fazonu *igra je bas ******, ma odvratna je ali ipak je igram do kraja i super je*? Sta je, ne dopada tgi se drugacije misljenje? Ok, tvoj problem, i don't give a damn.
Inace probao je jesam cisto da vidim sta je tu tako specijalno i nisam nasao nista sto bi je zadrzalo na mom disku. A kontao sam da ce igra biti ok i da ce im konacno doci iz dupeta u glavu, medjutim to se nije desilo. Zao mi je, otuda moji komentari.

Evo moj ljubimac Bugatti Veron, inace igra pocinje opasno da smara.

V1.jpg

^'bem ti sunac, el to tecni metal :d

hromirano, batice...:p

brate grafika je krsh pravi samo pogledajte detalje slike a koja je momku graficka! strasno...znaci uzas...

Ne znam po kom osnovu si se ti nasao izabranim da mene prozivas hejterom jer imam drugaciji stav od tebe i drugih koji su u fazonu *igra je bas ******, ma odvratna je ali ipak je igram do kraja i super je*? Sta je, ne dopada tgi se drugacije misljenje? Ok, tvoj problem, i don't give a damn.
Inace probao je jesam cisto da vidim sta je tu tako specijalno i nisam nasao nista sto bi je zadrzalo na mom disku. A kontao sam da ce igra biti ok i da ce im konacno doci iz dupeta u glavu, medjutim to se nije desilo. Zao mi je, otuda moji komentari.

Na osnovu tvojih komentara tipa kako se spustate na taj nivo da igrate to itd itd...
Ti zaboga imas takve kriterijume da da ti mi vise nismo jasno kako ovo igramo. Naravno postujem tvoje misljenje ali ne sa tim prilazom.

A i ne skroz si pogresio, sta je nas briga za tvoj komentar. Uleces sa tu nekim izjavama koje koje su krajnje subjektivne. Da si rekao "***e kakvo srayne necu vise da igram ovo, uopste mi se ne svidja....." ok, ali kako si se ti izabrao da dovodis neciji ukus u pitanje.....

Lol a najjaca je senka na putu... zasu.

Nego jel ide 407Km/h veyron?

Onako, meni je igra zanimljiva, ali samo zato sto u zadnje dve godine nisam ni jednu voznju igrao.

Onako, meni je igra zanimljiva, ali samo zato sto u zadnje dve godine nisam ni jednu voznju igrao.

sigurno je zbog toga, nemoj da mislis da je dobra i da ti se radi toga svidja :p
pocetak igre i pocetne trke su jako lose, dok kasnije kad se dobije neki brzi auto primjeti se pomalo kao da je rijec o NFS. Skretanje je ocajno, znaci idem 250 na sat i ide krivine 90 stepeni i ja sam pustam gas i ulazim u krivinu sa 240 na sat. ccc nidje veze :mad: grafika losa i ima jos mnogo drugih stvari koje su lose uradjene. znaci sve u svemu ocajno.!
pozdrav:wave:

Probao sam danas igru (samo da bih video kako izgleda)... Ustvari vishe sam hteo da isprobam malo grafichku... Stavio sve na HIGH i igra radi ochajno... Oko 17fps-a (17-30fps-a)... Pa i Crysis mi na UltraHigh radi na vishe FPS-a...

Konfa iz potpisa... Kako vama radi NFS?

PozZdRaV

Nazad
Vrh Dno