kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
*** komercializacija. Znam ja sve to ali ko nas yebe. Oni imaju x miliona japanskih pubertetlija koji bukvalno prskaju na ovakve stvari. I normalno da ce da rade ono sto se lako prodaje, a to je puno bling blinga i neonki.NFS je od prvog do petog dela (cetvrti deo je podbacio) imao:
- najbolju grafiku u zanru
- najbolja kola
- ekstra uradjene staze
To je ono zbog cega je NFS bio kralj arkadnih voznji. NFS Undercover nema nista od nabrojanog. Cak sta vishe, doshlo se do toga da jedan GTA ima bolju grafiku. Znas li ti kakvu je grafiku imao NSF3 a kakvu GTA2 '99 godine (mada po vremenu izlaska mozemo porediti Hot Pursuit i sa GTA kecom :d)?
Edit:
NFS serijalu se sada dogadja isto ono sto je Test Drive serijal vec prosao krajem 90-tih godina. Hiper-produkcija, zaostala grafika i fizika, gubljenje identiteta...
Uvek sam govorio da su NFS: Underground trebali nazvati 2Fast2Furious i dalje lepiti brojeve.
Meni je samo bezveze sto vec u startu na review par sajtova odmah paljba kako ne valja ic. Meni iskreno od MWa ovo izgleda kao stancovanje istog ali ipak vidi se neka razlika. I za razliku od poslednja 2-3(koliko ih vec ima
Naravno da znam GTA grafiku, to sam pikao po ceo dan. Njemu tad nije bila potrebna grafika, vadila ga je tona zabave