Šta je novo?

Need For Speed: Undercover!

Garant je FAKE ta reklama.Gramatika mi ne deluje bas oficijalno :D

fala Bogu nece izaci za PC :D

Naravno. PC gameri namaju pojma shta valja, zashto bi uopshte neko izdavao dobre igre za ljude bez ukusa :d Kakva god da igra bude, bicje bolja od proSreet-a. U svakom sluchaju, jedva chekam da je turim u svoj ps3 :d

Poslednja izmena:
nkiasd.jpg

fala Bogu nece izaci za PC :D

Ipak je fake, dzabe ste se svi popalili. :D

NFS UC: Weird rumours - fake! Wednesday, 25.06.2008
As we already reported, the new NFS will carry the name Need for Speed: Undercover. Our affiliate NFSGame.net received a flyer of the upcoming E3 expo, with some rumours of NFS Undercover. Although the picture looks quite official, the information can be doubted, since it sounds more like a mixup of Burnout and GTA than Need for Speed:

- 13 car brands and 3 motor brands
- new prize system of getting cars (non-buy)
- detailed non-switched off damage model
- fully arcade physics engine
- 3D smoke technology
- improved graphics engine
- Undercover-Mode offering to carry out time-trial missions with ability to use weapon
- possibility to improving the hero (increase health points, reaction etc)
- night street racing cups
- racing stadium allowing to show improbable tricks in air and get points
- available on Xbox360, PS3, PS2, Wii, PSP and DS

Sounds weird? It is. Weapons in Need for Speed? Stunts in a stadium? Heros? Motorcycles? Ok, Motorcycles sound a little bit plausible, but the rest seems to be very fictional. Even the grammar in this flyer doesn't look very official, so don't take it at face value. An official announcement from Electronic Arts is still missing, but we will keep you informed.

Update:
As presumed, we got confirmation that this flyer is definitely a fake. For more information about the game we will have to wait for the official announcement from EA.

- Undercover-Mode offering to carry out time-trial missions with ability to use weapon

Koja budalastina, pa sta oni to prave Destruction Derby? :D

- possibility to improving the hero (increase health points, reaction etc)

Lepo ja rekoh, RPG :)

Poslednja izmena:
To je fake, vidis da kazu da su dobili potvrdu da je slika lazna.

a ne.. to oni zele, da ti poverujes da je fake i da se nadas...

Nista nije fake... pustaju probne balone pa gledaju kako ce da prodje... isto kao sto Metallica i GNR vec godinama lichuju pesme da vide hoce li se dopasti publici ono sto bi ubacili na novi album.... ili oni satro procureli beta drajveri kod nv svaki 2. dan do pre neki mesec (bar dok sam imao nv tako je bilo)...

200%

NFS nisam igrao ljudski jos od cetvrtog dela. Ni jedan mi se nije svideo, a onda sam se zalepio za MW samo zbog price, koja je u sustini naivna, ali ima onaj ofucani holivudski smek. Ostalo je sve isto i u prethodnim i u narednim delovima. PS je toliko uzasan da je to nepojmljivo...prosto zalim za utrosenim vremenom na instalaciju.

Jedino steta sto MW nije imao smenu dana i noci....ovako ostaje utisak da je U2 imao boljku sto nije imao obdanicu (nemam pojma, nisam igrao), a MW niije imao noc. Mozda *****za, ali...uvek je i bila prica "da baba ima tockove....bila bi superautomobil u NFS-u".

MW mi se najviše svideo zbog onih FMV sekvenci, stvarno su fantastično odrađene. Ali sama igra pada na najbitnijem aspektu a to je ponašanje automobila - zašto kad se pusti gas auto sam koči??? A o samom polaženju iz mesta da ne pričam, jer se auto ponaša kao da je na ledu... Realno, to nema prevelikog uticaja, ali je logično da su oko takvih stvari trebali da se najviše potrude.
Carbon & Pro Street su promašaji. Hajde da vidimo šta će da zeznu u Undercoveru :d

Poslednja izmena:
ZeeGerman je napisao(la):
... a onda sam se zalepio za MW samo zbog price, koja je u sustini naivna, ali ima onaj ofucani holivudski smek...

hehe takođe
MW je bila prva igra posle duuužeg vremena koju sam odigrao do kraja, iako su me kasnije jako smarale one kilometarske bežanije od pandura ... i frustracija ako te uhvate posle pola sata bežanja. Pa aj sve ispočetka :wall:

Poslednja izmena:
јој како се зове ова песма? то је обрада од дензела али са гитарама екстра звучи :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Most wanted je čista sreća,kao što vidite da u zadnjih 8 godina su izbacivali naslove na svakih 12 meseci i tu je bila najveća greška,ovaj nastavak sad ća biti raćen 16 meseci a svaki sledeći će biti rađen u vremenskm periodu od 24meseca odnosno 2 godine što im je najpametiniji potez do sada.
Sami znate ka kada radite nešto na brzinu nikad ne ispadne kako treba a ovako lepo natenane dve godine je sasvom dovoljno da se da se naparvi dostojan naslednik nfs: porsche unleashed-a

Bravo, slazem se u potpunosti. Porsche Unleashed je bio najbolja verzija NFS-a (naravno za svoje vreme). Potom Most Wanted pa onda Underground 2. Ostalo krs, prvenstveno ProStreet!

Mozda medju Vama street racera ima neko koje je 90-ih "zlatnih" godina vozio nocne trke od Zemuna do Terazija.
Mislim, da nam docara tu dozu budalastina, tj andrenalina.

jel se racuna suprotan smer kroz petrovaradinsku kapiju ? :d

Danas se pojavilo par teaser-a za NFS: Undercover, a mozete ih pogeldati OVDE. Takodje, pojavio se i sajt www.whichroadtotake.com na kome mozete pogledati kratak film vezan za ovu igru. Inace, izgelda da ce se igra pojaviti 18-og novembra.

какав је ово чудни филмић?! нека 2 лика се нешто гурају, неам појма... сморио сам се :)

@Nuclear
Ako nisi primetio imas i da klikces po sobi pa izadju jos neki filmici. Ali sve u svemu nista nisam razumeo u tom filmu :D

Novi spot Beasty Boys-a?Sabotage 2 :D

www.worthplaying.com je napisao(la):
Revealed last month, NFS: Undercover will feature a very strong mission structure, influenced by the action movies The Transporter, and a better storyline with a strong narrative hook. A cinematic video on YouTube seems to show off the first footage from the new NFS installment, with the end showing a possible release date, Nov. 18, 2008. Also mentioned is a website which leads to an interactive page showing looping interrogation cam footage (featuring rumored NFS babe Christina Milian), with various clickable links showing extra content, although some won't be active until July 30.

Danasnja vest sa WP-a. Izgleda da ce nova NFS-ica :p biti Christina Milian.

Hmmm, ako ce grafika da zaista izgleda onako kao se na fleseve vidi u onom traileru, ( ako je ono NFS uopste :p ) izgleda da nam se smesi prvi next-gen Need for speed. Sto se mene tice nek bude u stilu MW-a, sa razradjenijom pricom, next-gen grafikom i gomilom muscle cars na izboru, i ja sam zadovoljan... :D

Nazad
Vrh Dno