Moram da javno korigujem svoje skroz negativno mišljenje o ovoj igri izneseno pre nekoliko dana.
Zamalo da je deinstaliram prvog dana, nakon par sati vožnje. Nikako mi se nije dopala - nema kampanje, konfuzno biranje trka, upravljivost užasna, ako vas uhvati policija nema nikakve štete za napredovanje u igri, nema destruktibilnih objekata za usporavanje potere itd. Jednostavno, nije ovo pravi MW.
Međutim, dao sam joj drugu (treću, četvrtu) šansu i sada se sasvim dobro zabavljam. Daleko je od idealne igre, čak mi je dosta slabija i od Burnout Paradise čiji je "duhovni naslednik", ali ima povremeno taj šmek pravih NFS. Što se upravljanja tiče, prilično je loše, jako je teško izbeći prepreku ili sudar u poslednjem momentu (a baš to je bilo odlika uspešnijih NFS igara), sve deluje kao da kasnite sa reakcijom. Međutim, nije potreban neki poseban skill da ga savladate, jer je upravljanje potpuno arkadno, ali tek kada se mozak navikne na ogroman input lag nekako se prilagodi i postane normalno da se vozi.
Dakle, nije sjajna igra, ali može da zabavi.