Šta je novo?

Need For Speed Hot Pursuit

U principu nije losha igra - postaje interesantnija (i teza) kada predjete odredjeni broj trka. Osecaj brzine je skroz na mestu kada dodjete do jachih kola, a i interesantnije su i trke na brzinama 250-350 km/h. Meni se vishe svidja da igram za pandure zato shto postoji vishe raznovrsnosti.

Radi! Treba vam samo ponovonapunjeni lek.

Šta konkretno ispravlja ovaj patch? Ja nisam video nikakva unapređenja, Igra mi i dalje radi kao je rađena na Crysis 3 enginu :D Znači i dalje se usporava nenormalno i postoje padovi framerate-a veliki...

The following issues have been fixed in this patch:
- Quad-core CPU’s crash
- Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed.
- Missing rain, snow and corona effects
- CL Eye driver crashes the game

New Features:
- D-Box motion chair support

Cini mi se da od kada sam stavio patch nema vise bug-a da ukoliko koristim neki power, tipa turbo, i u tom momentu uleti cut scene (neko mi naleti na spike strip ili totaliram pandura) onda mi nakon zavrsetka cut scene-a nestane taj isti turbo ..

Inace nikakvih problema nisam ni imao bez patch-a ..

^Meni se upravo to desilo malocas sa patchom.

Kljucne su prve tri reci mog posta :D

Sad ozbiljno, kazem cini mi se posto mi se bas desilo posle stavljanja patch-a da sam iskoristio turbo i odmah u tom trenutku ulece i cut scene. Nakon zavrsetka cut scene-a vraca mi kontrolu nad kolima i furam turbo i dalje. Jesi li siguran da ti nije turbo bio blizu kraja ili nesto slicno tome pa ga mozda zato nije bilo ..?

kako da podesim steering deadzone? i volan i pedale?

p.s. - nemojte se truditi, ovo je tesko djubre od igre. potpuno sam demotivisan da pobedjujem. vozim solidno a on me samo nagradjuje kolima i koje cime.:mad: boze sacuvaj sta napravise. inace, grafika mi je ok. i radi super iako mi je cpu na 90%. ne secka ni malo i to na 1280x1024. stvarno za pohvalu.

Poslednja izmena:
Jel patch sredio da zvuk motora bude jaci?

Patch je dodao kishu i sneg - to je najveca stvar :d

kako da podesim steering deadzone? i volan i pedale?

p.s. - nemojte se truditi, ovo je tesko djubre od igre. potpuno sam demotivisan da pobedjujem. vozim solidno a on me samo nagradjuje kolima i koje cime.:mad: boze sacuvaj sta napravise. inace, grafika mi je ok. i radi super iako mi je cpu na 90%. ne secka ni malo i to na 1280x1024. stvarno za pohvalu.

Ma meni secka u istoj rezoluciji a imam barem duplo jaču mašinu od tvoje. Igra je žešći krš što se tiče optimizacije, meni patch ništa nije ispravio. Ovako gameplay mi se svidja ali ne vredi kada ne mogu normalno da je igram... Fala bogu imam xbox pa ovih data updatujem na novi firmware i ima da se izigram u 60 fps bez padova framerate-a ko čovek :D

Sva sreca pa uzeh quad kad sam se dvoumio izmedju brzeg c2d i quada sto sad imam., kako stvari stoje sve vise igara postaje neoptimizovano za dual core.:)

To što ti imaš nije quad nego dual core :) 2cores/4threads ;)

To što ti imaš nije quad nego dual core :) 2cores/4threads ;)

Aaa pa ok onda :) nisam skontao ;)

Poslednja izmena:
Hmm,pa i ja nemam quad,ali mi igra sasvim pristojno radi na masini iz profila,40-60 fps u full hd rezoluciji i podesavanjima otcepljenim na high.Jedino ako iz nekog razloga igra nije prihvatila podesavanja,mada cisto sumnjam.

Koji se lek koristi posle ovog patch-a, sa starim igra radi ali i dalje nema snega i kise?

ljudi ne znam za vas, ali ja na tastaturi razvaljujem, probao sam sa volanom i nije lose, probao sam dzojstikom isto mi ide dobro, ali mi najbolje lezi tastatura...za nekih 12 sati sam presao sigurno oko 80 % sve zlatne medalje... mada ja slabije forsiram ulogu pandura, tu sam na nekih 50%

ljudi ne znam za vas, ali ja na tastaturi razvaljujem, probao sam sa volanom i nije lose, probao sam dzojstikom isto mi ide dobro, ali mi najbolje lezi tastatura...za nekih 12 sati sam presao sigurno oko 80 % sve zlatne medalje... mada ja slabije forsiram ulogu pandura, tu sam na nekih 50%

Auuuu pa da li ti nešto radiš u životu,pored igranja? :D

Ide u srednju/osnovnu :D

..ne zezajte decka, mozda je otkaz dobio pa igra od muke :d

mislim da ste me pogresno shvatili?!, ja se ne hvalim nego sam samo hteo da kazem da mi leži tastatura-posto se svi zalite, inace sto se tice mene, moram da priznam da dosta vremena provodim uz igrice, zaposljen sam i otac dvoje dece... ali za igrice se mora imati vremena....pozz

Odlican NFS, podseca me na beskonacno zabavno provedeno vreme uz NFS 4. Inace igrica ima dobru grafiku (dobro radi, ali ume da stuca na nekim delovima obicno kada se struzu farba i ostalo sa kola, ne znam da li taj patch sto je izasao resava ovo, ali to i ne smeta toliko), sistem voznje kao potpuno arkadni mi se svidja. Kupio sam Logitech-ov bezicni gejmpad da bih ga koristio umesto daljinca za komp, al eto pokazao se kao zlatan i za ovaj NFS. Igricu sam presao, sve zlatne medalje i 2 miliona poena i za trkanje i za pandure, tako da nema sta vise da se igra u smislu nekih novih poena ili otkljucavanja kola. Zanimljivo je koliko se ''nauci'' voziti kao ludak nakon duzeg vremena igranja. Primer: trka gde se isprobava Mclaren F1 koju treba zavrsiti za 3 minuta 8 sekundi za zlato. Posle jedno 50-60 voznji i pet i vise sati igranja, uspeo sam da odvozim za 3 min i 7,5 sekundi i odusevio se i rekao koje, ne moze brze od ovoga. Danas (posle predjene igre komplet) uzmem ponovo da vozim, i posle 2-3 voznje postavim vreme od 2 minuta 56,5 sekundi. Nisam mogao da verujem svojim ocima, eto sta je praksa. Sve u svemu, jedina igrica u poslednjih godinu dana koja me je drzala da je igram dok nisam presao, sad ne znam sta cu, mozda krenem malo online uz odgovarajucu kopiju. :)

Ove pandurske misije mi se najvise svidjaju:D

mene je odusevila ona poslednja misija od 70km... tu sam se provukao za 0.1sek, mislio sam ako ne osvojim zlato ko ce da vozi ponovo ali sam imao i malo srece...

mene je odusevila ona poslednja misija od 70km... tu sam se provukao za 0.1sek, mislio sam ako ne osvojim zlato ko ce da vozi ponovo ali sam imao i malo srece...

Ja kad sam video pre nego što sam je prvi put vozio u onoj animaciji kao 70km, mislio sam da haluciniram, sve trke su bile max do 25km. Ma samo uzmeš Vejrona, i nemaju šanse ako voziš ok (ne kucaš neutralce i ne guraš se sa protivnicima mnogo). Ja ih najviše ostavim na onim delovima autoputa (gde cepam ono čudo 410 km/h) i samo gledam da ne skucam nekog pri toj brzini. Najbrže vreme mi je tu 12 min 56 sek, ali onako skoro perfektno odvoženo. Probao sam sa drugim kolima (onaj specijalni karbonski CCX, čini mi se da je najbrži posle Vejrona) ali nisam mogao ni da prismrdim ovom prvom koji je vozio Vejrona (čim je neki pravac, ode ovaj u tri p.m.) xD

Gledao sam malo kako izgleda u multiplayer-u, snimke sa youtube-a. Izgleda mi kao dosta zabave na duže vreme (4 lika se trkaju, druga četvorica uzmu pandurska i nastaje karambol). Izgleda da mi se smeši prva (nelečena xD) igrica otkad koristim racunar (jedno 10 godina).

Poslednja izmena:
imam mali problem....
igrica nikako nece da mi zapamti kontrole, npr kazem da hocju da mi spike strip bude na S, onda svetla na H i to bude ok, ali kad ponovo startujem igru, sva podesavanja se izgube :( kako da permanentno sacuvam da podesavanja?!

Vrh Dno