Šta je novo?

Need For Speed Hot Pursuit

EKSTREMNO teska igra! pitam se jeli uspeo u ospte ovo neko da obrne?????

Da, i to za prilicno malo vremena.

Ima li neko problema sa zvukom u igri?Naime cak i kad iskljucim muziku jedva se cuje zvuk motora!?Znam da Microlab solo 6c nije bas namenjen za igre,ali ne verujem da je ovo do njega.Kada biram auto motor bas zagrmi,dok je u samoj igri jedva primetan.

Probleme sa zvukom ima pola ucesnika ove teme :)

Da, i to za prilicno malo vremena.

Auuuu ala si dokon! :D I ja se slažem da je maaallo teža ali ok.Najzad nešto što može da me drži više od 20 min. za kompom :)...još ako bude on line hehe biće sjajno :)

Moze i online,ali to zadovoljstvo se trenutno placa.Mada ko zna,mozda ce vremenom ovo biti omoguceno i nama sa jeftinijim ulaznicama. Jos da su ubacili mod za dva igraca i split screen bilo bi vrh!Kad se samo setim proslih vremena kada smo u igraonici igrali NFS i kukanja gubitnika na los dzojstik i sl.

Moze i online,ali to zadovoljstvo se trenutno placa.Mada ko zna,mozda ce vremenom ovo biti omoguceno i nama sa jeftinijim ulaznicama. Jos da su ubacili mod za dva igraca i split screen bilo bi vrh!Kad se samo setim proslih vremena kada smo u igraonici igrali NFS i kukanja gubitnika na los dzojstik i sl.

Ne znam pošto izlazi ona glupost NFS world on line ili kako se već zove...probao sam betu ali nije me nešto naročito duševio...HP bi bio sjajan za narodne mase,čak bi bio spreman da izdvojim koji dinar za legalu :) ali ne previše...

mene danas samo izbaci na desktop svaki put kad pokušam da uđem u neku trku, dosad je sve radilo savršeno.

Uhh, kako sam se preznojio dok sam vozio sad jednu trku :smoke:. Napokon jedan doobar NFS. Ova moja integrusa @ 730MHz tera igru na 1024x768 u 15~17fps, i sa motion blurom ukljucenim igra je sasvim igriva, ne smeta mi ni najmanje.

Znaci igra mi se apsolutno svidja. Moram priznati da su neki delovi igre poprilicno teski (igram preko tastature), ali moze se to preci bez problema. Makar bronza :p Nijedan bug, osim onog sa utisanim zvukom motora auta, nemam. Sve radi kao podmazano :banana:

Bio bih vrlo zahvalan ako mogu da dobijem odgovor na jedno pitanje da ne citam 20 strana teme.

Da li moze ista da se igra osim karijere ako se ne napravi account, i da li moze account sa narodnom verzijom?

bronza moze skoro uvek bez problema, ali tozla jaaaaaaaaako jako tesko :(

bronza moze skoro uvek bez problema, ali tozla jaaaaaaaaako jako tesko :(

Može i zlato ali se rešava bukvalno pred kraj trke skoro uvek.Znači strpljenje maximalno do pobede... :) ali ako kojim slučajem ne bude zlato eee onda nastaje karambol KOJI SAM K.... VOZIO CELU TRKU I SAD DA ZAGINEM NA DRUGOM MESTU,AJ OPET!!!!....ITD. :D

u vezi AA, što se tiče nvidije nema(ovo sam pročitao na joystick-u pa tamo tražite, ne garantujem da je istina) ga a što se tiče Ati-ja 5xxx i 6xxx podržava neki Multisample šklj blj ne baratam najbolje sa tim terminima međutim kad sam u catalyst-u isključio ono da aplikacija određuje nije hteo da mi pokrene nijednu trku. naravno kad sam ponovo uključio to igra radi normalno.

btw oko težine igre
ako ideš normalnim putevima bronza ne gine, ako ideš prečicama srebro a ako jako dobro ideš prečicama onda zlato ali mora baš savršeno da se odvozi sa korišćenjem nitra kad ideš uzbrdo a ne nizbrdo.
sinoć sam jedan pajkanski highway response igrao 10 puta sa 5 različitih auta i ne vredi, najbolje što sam uspeo je sekund nakon zlata, prsti su mi otpali totalno :)

Poslednja izmena:
Ubedljivo najgori nfs... :)

A da, izvini ali ti si "mlađi" nisi ti igrao stare nfs-ove, verujem da je prvi koji si igrao andergraund i sve je kul što se budži i da što više svetli i da bude što šarenije, sa napaljenom muzikom

A da, izvini ali ti si "mlađi" nisi ti igrao stare nfs-ove, verujem da je prvi koji si igrao andergraund i sve je kul što se budži i da što više svetli i da bude što šarenije, sa napaljenom muzikom

Ne nisam, ti mi znas. Sta te privlaci u ovoj igri ajde kad si tako pametan, mozda onaj drift u krivini od 150 milja:p

Sto se trudis da objasnis liku koji neverovatno tvrdoglav i pametniji od svih nas matoraca, kako smo mi uzivali uz NFS Hot Pursuit, NFS Porshe Uleashed.... :trust:

vidis on mozda jeste mozda nije igrao stare delove ali ja sigruno jesam i sa sigurnoscu cu reci da je ovo jedan od najgore uradjenih arkadnih nfs-a. nepominjuci shift (shit) koji nisam ni hteo da probam ovo je drugi nfs koji je uradjen tako da ne moze da se igra koliko je ******.

da ne pocinjem da nabrajam sve zivo sto su mu nedostaci jer bi mi trebalo jako puno vremena da napisem. jedino sto valja u ovoj igri je prelepo odradjena grafika i lepo dizajnirana kola sve ostalo veliki minus.

Most Wanted je bolji od ovoga... za ostalo da ne pricamo.

Ok, ukusi se razlikuju :)

Nije bitan ukus, nego iskustvo... :) realno ova igra nije nista posebno i totalno je omasila poentu ovo mi je rame uz rame sa onim NFS Hot Pursuit 2 koji je ipak veci promasaj, ali samo za nijansu.

Šta je falilo HP2? :(

To sto je igra imala 4 staze (znam 12, ali to su 4 zapravo) i sto je posle PU jedno 10 koraka dole.

Poslednja izmena:
Zašto se prepirete? Ja se vrlo dobro sećam svih serijala NFS jer sam imao tu sreću da ih sve igram od izlaska.Sad je napravljen NFS za neke nove klince koje nije briga za grafiku,frejmove,statistiku,realnost itd...Važno je da se voz,da ima što više boja,udesa,jurnjave :) Makar mene nije bilo briga u tim godinama kad sam recimo igrao HP1,PU itd.Sad smo malko stariji i znamo više pa tražimo dlaku u jajetu....znači mi stariji smo maalloo pametniji a NFS serijal je ostao na određenom nivou. :D

Da li moze da se igra neki single race ili mora karijera???

Nije bitan ukus, nego iskustvo... :) realno ova igra nije nista posebno i totalno je omasila poentu ovo mi je rame uz rame sa onim NFS Hot Pursuit 2 koji je ipak veci promasaj, ali samo za nijansu.

Glupost godine. Porediti te dve igre je blasfemija.
HP2 je jedan od najboljih delova NFS serijala ikad, pored prvog HP, NFS dvojke i Unleashed-a. Cak i to sto je imao obe mape nije moglo da s**** jedno takvo uzivanje igrajuci je.
Ovaj HP je mozda dobar, ali ne za one koji su pre njega igrali gotovo sve delove NFS-a, naravno, za one koji su recimo cepali Burnout, ovo je za njih raj za oci i prste.

lol. dečko zalutao si :)

prestaću sa raspravom posle ovakvog post

Vrh Dno