Šta je novo?

Need For Speed Hot Pursuit

Pa jel ima nekog leka tome? Ja sam malo google-ao i na ovim linkovima našao moguća rešenja ali kada ih primenim ne vidim neku preteranu razliku:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/1370049.page

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/996265.page

Ali eto možda nekome pomogne. Baš bezveze što su je tako loše optimizovali, koliko vidim generalno žale se ljudi koji imaju dosta dobre konfiguracije. Ja je probao na xbox-u pre par nedelja, onaj demo NFS-HS i radi sa zakucanih 60 fps-a...

Ovo su linkovi za NFS:World, druga igra je u pitanju :)

Au, rekordni uninstall nakon izgubljena 2 sata... Podrska za volan 0, auta opet lebde iznad puta, toliko je lagano igranje da mozes da se trkas dok gledas seriju na drugom kompu, staze nista spec, prokelti nitro... Ovo je "old school" nfs koliko je i burnout paradise. NFS3 SE je onoj igri objasnio sta je zabavna arkada. I NFS Underground je objasnio ovoj igri. Uzas.

Au, rekordni uninstall nakon izgubljena 2 sata... Podrska za volan 0, auta opet lebde iznad puta, toliko je lagano igranje da mozes da se trkas dok gledas seriju na drugom kompu, staze nista spec, prokelti nitro... Ovo je "old school" nfs koliko je i burnout paradise. NFS3 SE je onoj igri objasnio sta je zabavna arkada. I NFS Underground je objasnio ovoj igri. Uzas.

ja nisam primetio da auta lebde iznad puta jos uvek,da je lagana igra jeste ali je i zabavna za razliku od zadnjih par izdanja nfsa i definitivno je vracanje korenima naravno fali jos mnogo toga tu da bi ovo bilo ko cuveni nastavci nfs2se i nfs3hp,staze koliko sa video imaju mnogo dtalja preuzetih iz legendarnih nfsova 2se i 3hp :D
nitro *** to je danas obavezno def za klince a ti ne moras da ga koristis ;) zaboravi da je tu i nece ti smetati ta fensi novotarija (ja je ne koristim i ne smeta mi kao ni one silne policijske dodatke kad vozis kao prestupnik).Grafika je dobra s obzirom da nema gomile efekata ali to je po meni i dobro jer igra zbog toga vise izgleda ako legendarni nastavci a ne ona ****** koja su bila od nfsU i nfsU2 na ovamo gde se sve muti,sljasti,sunce te oslepljuje itd. bolje da igra bude zabavna nego napucana grafikom i nikakva kakve su vecinom danasnje igre.

inace meni igra leti na max 60fpsa sve na max bez padova istog (ne znam moze li se iskljuciti vsinc nisam gledao pa da fps jos skoci) zvuk je fenomenalan meni kao i zvuk auta sto neki kazu da ga ne cuju,meni se cuje kao i kad dobijete novi auto pa ga kao zaturiraju,e sad zasto neki nemaju ili imaju jako tih zvuk motora to ne znam kod mene se veoma lepo cuje,mozda je do izdanja koje igrate a mozda i do vaseg hw/sw-a.

I veoma mi je drago sto uopste nisu pokusali da naprave simulaciju wanna be kao sa onim shi(f)t-om :D gde su omasili i realnost i fiziku i inerciju i sve sto je moglo da se omasi kao sto je i blackbean omasio sve to isto u wrc-u

sto se tice volana ,meni radi extra mada mi fali podesavanje deadzone-a ali ovakva igra kao sto neko rece je namenjena cistoj arkadi/zabavi(znaci nije namenjena goili frikova sa volanima jer gomila ljudi oce da vozi nfs ali da ne kupuje volan) i tastaturi ko legendarni nastavci ali *** ja od kako imam volan ne mogu vise da igram poreko tastature:D

Poslednja izmena:
iskreno ja i ne znam da je EA lepo odradio i u jednoj igri koju sam porbao lepo pordrsku za volan mozda posle silnog pecovanja ali out of the box nikad.

sto se tice nas koji imamo volan veruj mi u velikoj smo manjini u odnosu na one koji ga nemaju ali opet podsrku su trebali da stave zbog nas koji ga imamo

jel mogu ovi sto imaju dobar zvuk motora da nam posalju neki zvucni zapis da vidim to cudo? :D ali zvuk motora tokom trke, ne onaj pri odabiru auta :) ljudi napravili igru arkadnu voznju autima gde se motor jedva cuje. zamislite u street fighetru da se ne cuju zvukovi udaraca. ili u call of duty da se ne cuju zvukovi oruzija.

Bilo mi je blago zanimljivo u par navrata dok sam igrao hot pursuit deo (takedowns, spike strips, road blocks itd) a posle kad su mi se za svaki novi event pocele otvarati samo dosadne trke i onaj preview gde sam vozis za sto bolje vreme, onda je pocelo da smara.

Evo sad sam izvozao jednu mapu (prvu u karijeri) i prvi utisak je negativan. Iskreno, prvi i drugi Hot Pursiut se ne mogu meriti sa ovim. Gameplay mi se uopste ne svidja, skretanje automobila je skroz nerelano, moram da legnem na strelicu i tek posle sekunde ili dve krece naglo da skrece (nema ujednacenog kao ranije). Kakva su to pocetnicka kola koja idu 250 na sat? Kakva li ce biti tek ona zavrsna? Grafiku su prebudzili, i to mi se opet malo ne svidja. Mlako je poprilicno, ko zna, mozda ako nastavim da igram mi se i dopadne, ali za sad poprilicno sam nezadovoljan.

Evo sad sam izvozao jednu mapu (prvu u karijeri) i prvi utisak je negativan. Iskreno, prvi i drugi Hot Pursiut se ne mogu meriti sa ovim. Gameplay mi se uopste ne svidja, skretanje automobila je skroz nerelano, moram da legnem na strelicu i tek posle sekunde ili dve krece naglo da skrece (nema ujednacenog kao ranije). Kakva su to pocetnicka kola koja idu 250 na sat? Kakva li ce biti tek ona zavrsna? Grafiku su prebudzili, i to mi se opet malo ne svidja. Mlako je poprilicno, ko zna, mozda ako nastavim da igram mi se i dopadne, ali za sad poprilicno sam nezadovoljan.

Sa druge strane feeling na Xbox controlleru je odlican. Mada sve to pada u vodu jer ova igra jednostavno nije zabavna. Ocekivao sam mnogo, velika sam naivcina. :)

Jel imao neko problem sa samom instalacijom igre?
Rec je o, hmmm, premijernoj verziji koja se pojavila. Kliknem na Install, samo se na kratko pojavi EAsetup.exe i to je sve...

Ljudi meni sa logitech MOMO nece da prihvati kalibraciju skretanje u desno... Jel neko zna u cemu je problem?

Poslednja izmena:
Uopšte ne vidim svrhu igranja Hot Pursuita preko volana, ova igra je pravljena za Xbox 360 džojped.

Kakav crni volan, ovo je arkada i moram da priznam meni jako zabavna. Saitek cyborg radi kao lutka, a sa tastaturom sa i ja imao problema (kasnjenje komandi, pritisnes levo ili desno a on pocne da skrece tek posle sekunde). Ipak je ovo pravljeno za gamepad.

Uopšte ne vidim svrhu igranja Hot Pursuita preko volana, ova igra je pravljena za Xbox 360 džojped.

Pa pazi, igra jeste prvobitna pravljena za to, ali cemu onda izbacivanje i za drugu platformu? Ako su vec izbacili i za PC, onda su trebali da omoguce bolju igrivost i na volanima.

Ova igra je pravljena za americke tinejdzere u dobi izmedju 10 i 14 godina. Takva je koncepcija ove fransize. Mada kad tinejdzeri provale da na GT5 postoji arkadni mod, vrlo brzo ce se ratosiljati ovog serijala.

Pa pazi, igra jeste prvobitna pravljena za to, ali cemu onda izbacivanje i za drugu platformu? Ako su vec izbacili i za PC, onda su trebali da omoguce bolju igrivost i na volanima.

Pa igraj na Xbox-ovom joypadu :)
A sto se tezine tice neko rece da je laka???
Onda ja ne znam da vozim izgleda? Igra je preteska ako je igras kao pandur i osvajas sve zlatne medalje. Odlicna voznja za one koji su cekali ovakvu arkadu godinama.

Kakvo ****** od igre, il se meni cini il su svi drugi zvukovi znacajno jaci od zvuka motora pa se zvuk motora veoma slabo cuje? :(

pa postavio sam vam video gde se motor lepo cuje to je nesto da vasih masina ;)
meni recimo skretanje lepo reaguje na tastaturi tj momentalni je odziv cim pipnem strelicu oma ovaj lik u avtu mota volance :D

pa postavio sam vam video gde se motor lepo cuje to je nesto da vasih masina ;)
meni recimo skretanje lepo reaguje na tastaturi tj momentalni je odziv cim pipnem strelicu oma ovaj lik u avtu mota volance :D

Bez uvrede ali iz onog snimka se ne moze nista zakljuciti, zvuk je veoma los.

Na prvi pogled mi se ucini kao ona Segina voznja od pre 2-3 god ne mogu se setiti imena. Malo je preterano arkadan.

jao pa ja sad neznam jel ste vi gluvi ili sta evo sad opet pustih snimak lepo se cuje rezanje motora :p

Meni je isti zvuk kao na onom snimku što je FXGT okačio. Ali to je i dalje očajan zvuk motora. U SHIFT se bukvalno tresao prozor od basa.

Meni radi ocajno, na promenu detalja kao da ne reaguje. Ako ce ovako da bude sa svakom drugom PC igrom onda je stvarno vreme da PC gaming izumre. Ne mogu da dam neki sud o igri posto nisam mazohista, ali gledajuci onaj slideshow u krivinama cini mi se da je djubre.

Vrh Dno