Au, rekordni uninstall nakon izgubljena 2 sata... Podrska za volan 0, auta opet lebde iznad puta, toliko je lagano igranje da mozes da se trkas dok gledas seriju na drugom kompu, staze nista spec, prokelti nitro... Ovo je "old school" nfs koliko je i burnout paradise. NFS3 SE je onoj igri objasnio sta je zabavna arkada. I NFS Underground je objasnio ovoj igri. Uzas.
ja nisam primetio da auta lebde iznad puta jos uvek,da je lagana igra jeste ali je i zabavna za razliku od zadnjih par izdanja nfsa i definitivno je vracanje korenima naravno fali jos mnogo toga tu da bi ovo bilo ko cuveni nastavci nfs2se i nfs3hp,staze koliko sa video imaju mnogo dtalja preuzetih iz legendarnih nfsova 2se i 3hp

nitro *** to je danas obavezno def za klince a ti ne moras da ga koristis

zaboravi da je tu i nece ti smetati ta fensi novotarija (ja je ne koristim i ne smeta mi kao ni one silne policijske dodatke kad vozis kao prestupnik).Grafika je dobra s obzirom da nema gomile efekata ali to je po meni i dobro jer igra zbog toga vise izgleda ako legendarni nastavci a ne ona ****** koja su bila od nfsU i nfsU2 na ovamo gde se sve muti,sljasti,sunce te oslepljuje itd. bolje da igra bude zabavna nego napucana grafikom i nikakva kakve su vecinom danasnje igre.
inace meni igra leti na max 60fpsa sve na max bez padova istog (ne znam moze li se iskljuciti vsinc nisam gledao pa da fps jos skoci) zvuk je fenomenalan meni kao i zvuk auta sto neki kazu da ga ne cuju,meni se cuje kao i kad dobijete novi auto pa ga kao zaturiraju,e sad zasto neki nemaju ili imaju jako tih zvuk motora to ne znam kod mene se veoma lepo cuje,mozda je do izdanja koje igrate a mozda i do vaseg hw/sw-a.
I veoma mi je drago sto uopste nisu pokusali da naprave simulaciju wanna be kao sa onim shi(f)t-om

gde su omasili i realnost i fiziku i inerciju i sve sto je moglo da se omasi kao sto je i blackbean omasio sve to isto u wrc-u
sto se tice volana ,meni radi extra mada mi fali podesavanje deadzone-a ali ovakva igra kao sto neko rece je namenjena cistoj arkadi/zabavi(znaci nije namenjena goili frikova sa volanima jer gomila ljudi oce da vozi nfs ali da ne kupuje volan) i tastaturi ko legendarni nastavci ali *** ja od kako imam volan ne mogu vise da igram poreko tastature