Šta je novo?

Need For Speed 7:underground Demo !!

hm... moje najbolje vreme je 24.60 - nisam losh, a drajvo?

driver je napisao(la):
nije bre, rula u MPu, nego je bagovito pa ispada u win chesto, ali kazu da ce da bude neki patch za to u demou...
vozim svaki dan po malo na EA serverima i zabavno je...
nego ko ima demo, evo vam mali domaci... 24.70 sec u drag-u :)

Domaci ....

19.06 na Muzzieve oci

M.

Apsolutno nemoguce... Fizicki nemoguce, ali ajde... Evo nek drajver kaze.

Cisto da dokazem da je fizika .... 21.35 cisto za tebe

M

ma daaaaaj kakve su ovo prevare i malverzacije... nema cheatovanja...

Misha je napisao(la):
ma daaaaaj kakve su ovo prevare i malverzacije... nema cheatovanja...

Sto se mene tice moze i demonstracija uzivo. Ja svejedno imam svedoka koji je video moje rekordno vreme. Kao i screenshot.

M

dobro, ajde onda za nas koji nismo toliko vichni neki tutorial ...

dobar ovaj photoshop...

Pa fora i jeste da fizichki nije moguce...zato je ovo arkada, i sve shto je logichno ovde ne vazi :)
ono shto su oni uradili je sigurno neka glupost tipa drzi kochnicu na startu i auto poleti ko iz katapulta :)

Evo jednog kulturnog rezultata od mene u atachmentu...

(sad ću da budem agresivan i prepotentan, ali žao mi je, takav sam...)
Mazijeve i mihine malverzacije otkrivaju kompjuterski vozači, pogledajte samo koliko zaostaju za mihom AI vozači, što bi značilo da prvi vozi oko 21-22 sekunde. Pustite ih da odvezu trku i vidite koje rezultate ostvaruju protivnici. 26-7 sekundi su bolji rezultati koje ostvaruju AI igrači, tako da mi je ovo kratko zaostajanje od njih malo sumnjivo...

2 pretpostavke imam, da je rezultat bio nekih 25 i kusur sekundi, otprilike i da je onda sve to lepo sređeno u photoshopu. Druga je da je hakovan neki fajl igice, dosta vozačkih igica su mogle tako da se prevare, gde se u njemu promeni neki broj, pa je na primer maximanlna brzina umesto 300khm, 500khm na primer, pa su samim tim svi dobili ovako dobre rezultate.

Kada bi stvarno postojao neki legalan trik, tipa uđeš u kanalizaciju, pa voziš brže usled manjeg otpora vlazne podloge ili majstorskog korišnjenja nitroa, na ovih 17 sekundi bi AI vozači morali da zakasne makar 15ak sekundi i to drugi, onaj četvrti sigurno preko 20...

Rado ću ljudima da se izvinim ako grešim...

PS. Moj rezultat je u attchmentu...

24 sekunde...20 sekundi...17 sekundi... :? :what: :S

More, sve bi ja vas na Nurburgring, da mi odvezete njegova 23 kilometra sa 174 krivine - za ispod 8 minuta, pa da vas onda vidim !!! O:)

ako je ovako zarazan demo, kakav li ce tek biti full ;) ?
najzad nesto dobro od nfs seriala ...

Pu kakav ste narod. Ja lepo kazem, mozete demonstracija uzivo. Nije ni muzzy verovao da moze ispod 23s pa sada veruje. Evo cika drajveru, svrati do mene, ionako si blizu.

M

ja znam da je bilo cheatovanja sa ovakvim rezultatima i da su se accounti banovali na EA serveru, i ljudi su postizali po 16 sekundi...

ahahaha :)
pa lepo sam rekao da je fizichki nemoguce...ja sam sve kombinacije isprobao, i na kraju doshao do najboljeg rezultata tako shto sam startovao najbolje moguce (na oko 7500rpm kazaljka je zelena u startu), promenio sve perfect shift i maximalno iskoristio nos....ajde da neko napravi pola sekunde bolje, ali vidite banetovo vreme, ispod toga se stvarno ne moze, osim kombinacije "stisni ruchnu na sred staze i teleportovacesh se na cilj" :)

Ja sam ti jos pre 2 dana rekao, dodji do mihe ili mene i pokazacu ti.

Opustite se ljudi bre, ovo je samo igra...

P.S Ja idalje imam account na EAonline i jos uvek nisam banovan, cudno zar ne?

Ma dajte ljudi evo i ja sam video demonstraciju uzivo...! Moze pookie to da odradi i za vas...

E samo su čiteri falili i u moto igrama...

Koji baja, pa u kolinu 3 bi ga odro... :) Vidis, samo je trebala lepa rally igra da bi i ja naucio da vas deljem u jednoj reli simulaciji...

byMaX je napisao(la):
Koji baja, pa u kolinu 3 bi ga odro... :) Vidis, samo je trebala lepa rally igra da bi i ja naucio da vas deljem u jednoj reli simulaciji...

ovo boldirano je kljuchno, nauchite RT, eeee to je bilo vreme, to je bila frka....., blu trabant....., :)

Max, osim par ljudi ovde kojima su automobili u malom mozgu, ostali možete samo da mi se sagnete u bilo kojoj sveri auto moto života :rtfm:

Posto NFSU svakako nije prava voznja vec jos jedna igrica za razbibrigu, onda su i ovakvi prilozi sasvim prigodni ;) : "karakteri" iz igrice i modeli koji su posluzili za njihovu kreaciju:

http://media.xbox.ign.com/media/552/552527/img_1874211.html & http://media.xbox.ign.com/media/552/552527/img_1873180.html

http://media.xbox.ign.com/media/552/552527/img_1874212.html & http://media.xbox.ign.com/media/552/552527/img_1873169.html

:p

Opusti se, Bejne... ;) Vazno je kako igra izgleda...

e lukija gde je moj dvd sto smo ga sjebali :beat:

Jel zna neko kada ce se konacno pojaviti full verzija kod nas. U Americi je prvo trebala da izadje 20. novembra pa su je pomerili 3 dana ranije znaci 17-og, a sada na njihovom zvanicnom sajtu pise da se u radnjama treba pojaviti 19-og novembra. Jeste da treba sada za koji dan da izadje, ali vise ne mogu da cekam da je isprobam (a demo ne mogu da skidam sa net-a zato sto imam glupi 56K modem na jos glupljoj dorcolskoj centrali).

Danas se u radnjama u Americi pojavila full verzija NFSU-a, sto zanaci da mozemo da je ocekujemo kod nas za koji dan. Pozdrav :boom:

Vrh Dno