Šta je novo?

Need for Speed (2015)

Ako se neko seca, NFS Carbon... :)

:Klanjanje

Poslednja izmena:
Ta zadnja numera je jedino sto mi se svidjelo u Carbonu. Tacno ima oanj vajb iz trojke.

Poslednja izmena:
Ova prva je genijalna bila (odnosno remix).
Samo sto nije bila kao ostale pesme (dok instrumental jeste), vec si mogao da je cujes jedino pred kraj igre u nekoj od poslednjih trka. Tako nesto. :D

Carbon je bio prosek. Najveca mana je nezanimljivost nakon Most Wanted-a.
Jedino sto su uveli inovacije - autosculpt (wow! a posle meh...) i odlicni canyon drift.
Poslednji dobar NFS.

Poslednja izmena:
Ta zadnja numera je jedino sto mi se svidjelo u Carbonu. Tacno ima oanj vajb iz trojke.

Ovo bese sviralo na onoj futuristickoj stazi, atlantic drive nesto?

Bila bi fora da ubace El Ninjo :D

^Meni je MW u odnosu na U2 bio smoran. HP2 i HP 2010 su mi najbolje legli, mada mi je i Porsche bio super kad sam ga igrao pre par godina. Shift je kul, ali ne uklapa se u NFS serijal.

^Meni je MW u odnosu na U2 bio smoran. HP2 i HP 2010 su mi najbolje legli, mada mi je i Porsche bio super kad sam ga igrao pre par godina. Shift je kul, ali ne uklapa se u NFS serijal.

Najvece mane oba Undergrounda je fizika.
Da je Underground 2 imao fiziku Most Wanted-a, verovatno bi bio najbolji NFS ikad.

Zato kazem, Carbon je poslednja dobra igra, a HP2010 poslednja igra sa dobrom fizikom. Shift je samo pokusaj kvazi-simulacije i kao sto kazes ne uklapa se.

Ovo na slikama izleda bolje nego u stvarnosti. Ko zna koja zver od PC-ja ce trebati za ovo... Samo se nadam da nece biti neki downgrade, ili slucaj kao sa Arkam Najtom

YicOHARl.jpg
wet my pants :)

(don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck.don't.suck...)

Nece trebati nista jace od onog sto tera bf4. Inace osvetljenje je out of this world.

Ovo na slikama izleda bolje nego u stvarnosti. Ko zna koja zver od PC-ja ce trebati za ovo... Samo se nadam da nece biti neki downgrade, ili slucaj kao sa Arkam Najtom

Mislim da ce na tvom Gorenje WT 61060 to da ide bez problema u 1080p/60fps na Ultra.

Vrlo moguce da ce biti detaljnije nego u Underground2.

Aha, samo steta sto nisu prikazali vinyle/nalepnice i performance tuning. :D

Evo u spoileru jos par klipova, samo drugi bodykit/delovi:

Poslednja izmena:
Ja sve vidim kola sa prosirenjima, nenormalnim spojlerima etc. nista nesto suptilnije, malo nizi branici, suknjice eventualno spojler i cao. I na U2 me smaralo sto posle nekog vremena moras da preterujes sa budzenjima kako bi imao zvezdice za dalje.

Nisam stigo da vidim sve, verovatno moze i kroz zgradu celu da prodje i da je razvali i samo produzi dalje.. GTA sa modom za fiziku je izmislio ovakav gameplay ako ti se vec divlja po gradu, ma cak i sa default fizikom.

Poslednja izmena:
ne znam hoce li biti tenkova u igri

Nisam stigo da vidim sve, verovatno moze i kroz zgradu celu da prodje i da je razvali i samo produzi dalje.. GTA sa modom za fiziku je izmislio ovakav gameplay ako ti se vec divlja po gradu, ma cak i sa default fizikom.
Dobro je Borise, sad mozes da se vratis na AC :d

Ne znam za druge, ali, jedina igra koja me još uvek ponekad povuče da sednem na sat-dva je stari dobri NFS Underground iz sada već daleke 2003. (ako se ne varam) . Odabereš Peugeot 206 i kreneš polako...

Poslednja izmena:
Nema predobar customization. :p

Taj kicerajski customization je ekvivalent Ere Ojdanica u muzici :) Bilo zanimljivo nekad pre deceniju, sad je smehoteka. Al nije to problem, nego 'gameplay' u kom NISTA ne moze da te zaustavi, osteti ili razvali auto, verovatno i kad se sudaris sa kolima iz suprotnog pravca samo malo odskoci par milimetara od zemlje i nastavljas 5% sporije nego sto si pre toga isao, jer ne daj boze da ti ista bude izazov u tvojoj nameri da stignes do virtuelne karirane zastave i da te prestigne "JoelNumber1!" i otme ti prvo mesto.. I fizika je komedija cak i za NFS, Wipeout..

Poslednja izmena:
Kicerajski? Mozda onima koji nemaju ukusa da srede auto kako bog zapovijeda. Need for Speed je uvijek bio ovakav i ne vidim u cemu je sad toliki problem, niko ni ne igra NFS zato jer to smatra nekom simulacijom ili alternativom stvarnoj voznji, vec iz zabave. Dok igras NFS nece da te oblije znoj kao sto to biva dok kuvas AC i tako i treba da bude, zna se sta je za sta napravljeno, zna se sta je simulacija, a sta arkada tzv. zayebancija. Tj. bar neki znaju, dok se drugi ni ne trude da skontaju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno