Ta zadnja numera je jedino sto mi se svidjelo u Carbonu. Tacno ima oanj vajb iz trojke.
Ovo bese sviralo na onoj futuristickoj stazi, atlantic drive nesto?
^Meni je MW u odnosu na U2 bio smoran. HP2 i HP 2010 su mi najbolje legli, mada mi je i Porsche bio super kad sam ga igrao pre par godina. Shift je kul, ali ne uklapa se u NFS serijal.
wet my pants
Ovo na slikama izleda bolje nego u stvarnosti. Ko zna koja zver od PC-ja ce trebati za ovo... Samo se nadam da nece biti neki downgrade, ili slucaj kao sa Arkam Najtom
Nece trebati nista jace od onog sto tera bf4. Inace osvetljenje je out of this world.
Ima da skinem igricu samo da gledam auta po garazama![]()
Dobro je Borise, sad mozes da se vratis na AC :dNisam stigo da vidim sve, verovatno moze i kroz zgradu celu da prodje i da je razvali i samo produzi dalje.. GTA sa modom za fiziku je izmislio ovakav gameplay ako ti se vec divlja po gradu, ma cak i sa default fizikom.
Nisam stigo da vidim sve, verovatno moze i kroz zgradu celu da prodje i da je razvali i samo produzi dalje.. GTA sa modom za fiziku je izmislio ovakav gameplay ako ti se vec divlja po gradu, ma cak i sa default fizikom.
Dobro je Borise, sad mozes da se vratis na AC :d
Nema predobar customization.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari