Šta je novo?

Need for Speed (2015)

Fina kombinacija mada meni nisu loše i stvari iz novog NSF-a.

Aj da ne racunam Shiftove jer nisu klasicne nfs zayebancije, u poslednjih 6 godina igrao sam HP 2010,The Run, Rivals, samo sam The Run ''presao'' (jedva), ostale sam brzo obrisao ali se uopste ne secam muzike iz tih nfs, verovatno moze nesto kvalitetno da se probere ali cim se ne secam znaci da mi ta muzika nije bas odgovarala.. :)

Poslednja izmena:
Meni je u carbonu bila vrh muzika, a posto bas slusam mainstream muziku sta god da ubace I meni se svidi nemam nista protiv, ova get low je odlicna, a kad bi ubacili kada driftujem get low ali od dillon francis-a bio bih presrecan :D

@Marko
Carbon je imao bas dobar hard rock, pa i one electronica *****avancije. Uglavnom je soundtrack uvek bio veoma dobar, tek posle Undercovera slabiji... (Shiftove sam preskocio, ne znam kakav je tamo)

@Borat
PC review ce sigurno imati (makar malo) vecu ocenu - u igru ce biti upakovani svi dodaci/updateovi koje su konzolasi dobijali u protekla 2-3 meseca.
U svakom slucaju, igra ne moze da bude losija od Rivals.

@hsv
Tacno tako. A ne secam se te pesme. :d

Poslednja izmena:
Sto se review igre tice bolje je prosao kada su ga ocenjivali igraci bar je tako na metacritic-u, verzija za ps4 dobila 7.4, a xbone 7.9... Mislim dok je ne probamo kako treba nista necemo znati :p

Za ovaj NFS ima neki Legends DLC koji dodaje muziku iz matorih NFS igara, koju je radio Rom Di Prisco.

Prakticno sva mass popularna muzika je propala ima vec 10-ak godina, sta god da ubace kao OST (uz plan da se svidi danasnjim konzumentima) bice to ocajna plejlista prepuna djubreta.

U odnosu na novu muziku sada mi sranya iz klinackog perioda koja sam bas mrzeo zvuce cak i prihvatljivo :d Get Lou me nervirala oduvek (pa i sada) ali opet me podseca na stari nfs ali bolje i to nego neko autotjunovano 2016 njesra :d

Ovo je vec dosta bolji OST

Hush- Fired Up (NFS Most Wanted Soundtrack)

[YOUTUBE]zK5Dw7j1QZM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]8hcj9PTxdDk[/YOUTUBE]

I dalje odvrnem cele plejliste par puta godisnje.
Pa ako nešto nije popularno kod nas, ne znači da nije popularno.
2015 je bila renesansna za hip hop (i par godina unazad).
Uostalom kao EA svake godine napravi carski soundtrack sa samo 2, 3 uber poznate stvari.

Hot Pursuit 2 je, po meni, imao najbolji OST (a pritom mi je to i omiljeni NFS :d ), UG i UG2 su takodje imali solidne pesme. Od ovih novijih ne znam, uglavnom, opet po meni, lose pesme. MW 2012 je imao par solidnih i to je to.

Problem Need for Speed serijala je sto postoje igre za mobilni, gde mozes odvozati trku u pauzi dok cekas nesto, koje ne nude nista losije iskustvo od igranja bilo kog Need for Speed naslova.

Mislim da je problem za NFS previše generička priča, jer i kad su ubacili open world, ondosno sandbox okruženje i nemaš nekog posebnog razloga za krstarenje gradom, sem od trke do trke i učenja nekih deonica napamet.
Underground je popularnost dobio na konto prvog Fast & Furious filma iako se pojavio 2 godine posle, tako su i neki kasniji delovi mogli da se šlepaju uz filmsku fanšizu: od dodavanja elemenata priči od pukog ( nov sam baja u gradu, sad ću da vam pokažem šta znam) do recimo dizajniranja sandbox okruženja poput GTA igara. Gradovi koji su utemeljeni u realnosti, kao i malo međugradskih deonica.
To je čega bih se setio na prvu loptu.

Konacno normalan i zdravorazuman SysReq za neku igru: PC Specs & Wheel List

Minimum Requirements for 720p30 at low settings:

Processor: Intel Core i3-4130 or equivalent with 4 hardware threads
Memory: 6GB RAM
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB, or equivalent DX11 compatible GPU with 2GB of memory
Hard Drive: 30 GB free space

Recommended Requirements for 1080p60 at high settings:

Processor: Intel Core i5-4690 or equivalent with 4 hardware threads
Memory: 8GB RAM
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB, or equivalent DX11 compatible GPU with 4GB of memory
Hard Drive: 30 GB free space

Valjda su dobro podmazali u prethodna 4 meseca.

Poslednja izmena:
Da 6gb za low podesavanje, 2gb GPU, za hodnik staze i fiziku ko sa mobilnih telefona :)

Ne znam zasto se toliko uzbudjujete oko igre koja je davno izašla i koja je proglasena kao fail. PC port nece nista promjeniti. Podrska za volan i manuelno prebacivanje brzina je nesto sto je trebala da ima in the first place.

Poslednja izmena:
Da 6gb za low podesavanje, 2gb GPU, za hodnik staze i fiziku ko sa mobilnih telefona :)

Ok, samo 6GB su iz*****isali. A za fiziku, nismo svi

BORIS
vozač

niti nas zanimaju simulacije voznje.
Samo nemoj opet da trujes temu, ne trujemo ni mi one tvoje. :d

Ne znam zasto se toliko uzbudjujete oko igre koja je davno izašla i koja je proglasena kao fail. PC port nece nista promjeniti. Podrska za volan i manuelno prebacivanje brzina je nesto sto je trebala da ima in the first place.

Ne mora da znaci. U igru ce biti upakovani svi dodaci/updateovi koje su konzolasi dobijali u protekla 2-3 meseca. A nije da nije bilo zanimljivih stvarcica.

Poslednja izmena:
Boris vozac, ima dosta iskustva u AC-u, jos samo da se nauci kako to funkcionise u realnosti bio bi top.

Novi update: http://www.needforspeed.com/en_GB/news

A9JjJBR.gif

Odigrao sam je na PS4-ci, igra kao sama igra je ok, ali prica je smesna i slaba, scene su nekako meh i skriptovano je, sto u nekim situacijama izgleda bas glupo. Videcemo kakva ce biti na kompu, ali nije to to sto smo svi ocekivali.

Odigrao sam je na PS4-ci, igra kao sama igra je ok, ali prica je smesna i slaba, scene su nekako meh i skriptovano je, sto u nekim situacijama izgleda bas glupo. Videcemo kakva ce biti na kompu, ali nije to to sto smo svi ocekivali.

:-devil-: Prica u nfs :wall:

Jel izaslo ovo? Jel moze da se proba nekako ili samo kad se kupi igra? :D

Nazad
Vrh Dno