fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
Fina kombinacija mada meni nisu loše i stvari iz novog NSF-a.
Ma kakvi, eventualno ponesto u Most Wanted 2012.
IGN je skroz relevantan:
Most Wanted (2005) - 8.0
Most Wanted (2012) - 9.0
Rivals - 8.0
Nidje veze.![]()
Pa ako nešto nije popularno kod nas, ne znači da nije popularno.Prakticno sva mass popularna muzika je propala ima vec 10-ak godina, sta god da ubace kao OST (uz plan da se svidi danasnjim konzumentima) bice to ocajna plejlista prepuna djubreta.
U odnosu na novu muziku sada mi sranya iz klinackog perioda koja sam bas mrzeo zvuce cak i prihvatljivo :d Get Lou me nervirala oduvek (pa i sada) ali opet me podseca na stari nfs ali bolje i to nego neko autotjunovano 2016 njesra :d
Ovo je vec dosta bolji OST
Hush- Fired Up (NFS Most Wanted Soundtrack)
[YOUTUBE]zK5Dw7j1QZM[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]8hcj9PTxdDk[/YOUTUBE]
I dalje odvrnem cele plejliste par puta godisnje.
Problem Need for Speed serijala je sto postoje igre za mobilni, gde mozes odvozati trku u pauzi dok cekas nesto, koje ne nude nista losije iskustvo od igranja bilo kog Need for Speed naslova.
Minimum Requirements for 720p30 at low settings:
Processor: Intel Core i3-4130 or equivalent with 4 hardware threads
Memory: 6GB RAM
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB, or equivalent DX11 compatible GPU with 2GB of memory
Hard Drive: 30 GB free space
Recommended Requirements for 1080p60 at high settings:
Processor: Intel Core i5-4690 or equivalent with 4 hardware threads
Memory: 8GB RAM
Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, AMD Radeon R9 290 4GB, or equivalent DX11 compatible GPU with 4GB of memory
Hard Drive: 30 GB free space
Da 6gb za low podesavanje, 2gb GPU, za hodnik staze i fiziku ko sa mobilnih telefona![]()
Ne znam zasto se toliko uzbudjujete oko igre koja je davno izašla i koja je proglasena kao fail. PC port nece nista promjeniti. Podrska za volan i manuelno prebacivanje brzina je nesto sto je trebala da ima in the first place.
Odigrao sam je na PS4-ci, igra kao sama igra je ok, ali prica je smesna i slaba, scene su nekako meh i skriptovano je, sto u nekim situacijama izgleda bas glupo. Videcemo kakva ce biti na kompu, ali nije to to sto smo svi ocekivali.
Boris vozac, ima dosta iskustva u AC-u, jos samo da se nauci kako to funkcionise u realnosti bio bi top.
Na cemu da nauci? Na Golfu dvojci, kojeg ionako ne pali. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari