Šta je novo?

Ne znam o cemu se radi...

sabirwest

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.03.2011
Poena
159
Naime sinoc sam reinstalirao sistem jer mi je postao ocajno spor. ne znam od cega.
nakon install desava se nesto cudno. pokrenem instalaciju nekog programa i kompjuter samo zaspe, mis se krece normalno,
klikam my computer, neke druge ikone i nista se ne desava. odjednom nakon 20tak sekundi instalacija se nastavlja i sve sto sam
kliknuo misem pokrece se istovremeno. kao da mu zastala knedla u grlu... ne bi bio veliki problem da je to bilo jednom
nego mi se to desava konstatno. ne mogu da radim nista na kompu.
PS radio sam dve reinstalacije sa dva razlicite instalaciona diska i nista
dodatni ps oba win7 64x koja su normalno radila
dodatni ps2 radio sam memtest i prosao je i wd diagnostiku isto prosla...

HELLLPPPPP!!! Sta bi mogao da uradim ovde?

1.Restartuj bios
2.proveri memoriju,hdd,graficku i cpu
3.skeniraj ceo komp antivirusom
4.proveri temperature na celom kompu i izduvaj da od prasine i promeni pastu (ukoliko su visoke temperature)
5.proveri kablove za hard
To je ono najosnovnije sto treba da uradis...

ok hvala, javljam se sa rezultatima

a sta je sad ovoClipboard02.jpg

verovatno AV pravi s..nja

deinstaliraj antivirus :) i primetićeš razliku

a onda probaj neki drugi

Problem je u hdd. Los,zabaguje i ne cita/ne upisuje podatke brzinom kojom bi trebalo. Kad to obavi,odjednom gomilu tvojih klikova sprovede u delo. Iz istog razloga ti je racunar usporio pa si pokusao da to resis reinstalaciom. Nekad je to moguce,nekad na zalost....Naravno u koliko se sve to nastavi....novi hdd i resio si problem. Napomenuo bih ti jos da ne kupujes polovno,jer iz mnogo razloga moze da te izadje skuplje. Jer isti se ne prodaju zato sto su jako dobri. Ako razumes sta zelim reci.

hvala na iskrenom odgovoru. radio sam neke hdd testove ali sve kao ispada ok. koji test program da iskoristim bas me zanima
?

Moguce da ti hard ide u "sleep mod" uradi ovo:
Start/Control Panel/Power Options/High Performance/Change plan settings/Change adwanced plan settings/nadji Hard disk i podesi da se hard disk NIKADA ne gasi.

side by side se uglavnom javlja zbog nedostatka nekih od c++ redist. instaliraj sve posto ce kad tad zatrebati, i 32 bitne i 64

ipak je hard pao na wd testu... sreca sto imam 2 hard diska :)
reinstalirao sam sistem na drugom hard disku. nemam problema sa sidebyside greskom vise kao sto nisam nikad ni imao do sada
steta ode 200gb u smece. ziveli

Ako je pri crkavanju neće to sa regeneratorom da traje dugo.

Nazad
Vrh Dno