PhoenixZ
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 30.01.2024
- Poena
- 4
Pozdrav. Naime, pre par dana sam odlucio da kupim racunar sa sledecim specifikacijama: Rx 6600, 16gb ddr4, i5 9400 b360 medion maticna... Nakon sto sam uzeo racunar, krecu problemi. Naime, cim sam upalio PC cujem nepodnosljivo pistanje koje dolazi iz napajanja. Pistanje je nalik onom anti-malware zvuku ili nesto poput jako visokih frekvencija. Otvorio sam racunar i imao sam sta da vidim. Cieftec napajanje od 400w unutra. Brze bolje sam pozvao osobu koja mi je prodala racunar i objasnio kako stoje stvari da bi on naravno prihvatio moj zahtev i zamenio to napajanje sa nekim Coolermaster od 700w. Tu krecu problemi. Kad god sedim za racunarom imam neobjasnjiv osecaj da nesto nije kako treba. Isto kao struju neku da osecam, kao da sam najezen celo vreme dok koristim racunar. I onda random me kao malo zapeca neki deo tela i tako dok sedim za racunarom. Da li je neko imao slicnih problema, da li je moguce uopste da se ovo desi i kako se resava ovaj problem? Ne bi mi bilo zao da doplatim jos novca da zamenim nesto ako je neophodno ali ovo mi se nikad nije desavalo.