Cekaj jel sam ja pogresno razuemo ili hoces da kazes da je facebook psotao ili ce psotati mesto gde preovladjuju naucnici i inteligentni ljudi ?Ovo važi za ceo Internet.
Jedina razlika između Interneta i Facebook-a u tom pogledu je to što je Internet počeo kao mesto gde su preovlađivali naučnici i inteligentni ljudi, pa je posle postao svačije dvorište, dok je Facebook krenuo obrnutim smerom.
Ne, nego će presek ljudi na Facebook-u postati isti kao i na ostatku Interneta, ako već i nije.
pa ja ne znam s kim se vi druzite....ali svi vasi primeri su katastrofa...ja takvih nemam medju prijateljima...ni na fb a ni u real life...kad vas citam pomislim da imate svi po 15-20 godina i da ne znate da ragranicite neke stvari
Kad si me vec provalio , poslo sam ti friend request prihvati meMeni je ovaj weasel najsumnjiviji. Previše zna za nekoga ko nema account na "face"-u. :zgran:![]()
![]()
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}
ne mrzim, ali ni ne shvatam suštinu. u moje vreme koristili su se spomenari.
klinci su danas totalno otuđeni. ne znaju ni da komuniciraju, a kamoli da se druže. ako nema tv-a ili kompa, potpuno su smoreni. fb im dođe kao zamena za život.
problemi nastaju kad "matorci" podetinje. i ubede sebe da su to što u relanosti ne smeju ni da sanjaju.
...da ne govorim o situaciji kad rođak moje žene čeka da na fb sazna da li ga je devojka otkačila:wall:
Kupujem danas hleb, kad Igoritza ispred mene, ali kako sam saznao da je on pitate se Vi..![]()
Mislim da mi nikada na netu nesto toliko nije islo na zivce kao Facebook
Da, imam profil, rekla mi deca da ga registrujem - ali ne ucestvujem uopste.
Podelite i vi ostali svoj hejt sa nama :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari