forsaken demon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.07.2002
- Poena
- 690
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel 13600K
- Matična ploča
- DeepCool AK620 White
- RAM
- 64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
- GPU
- Gigabyte RTX Windforce OC 5070 12 GB
- Storage
- KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
- PSU
- Be Quiet Pure Power 13M 850W
- Monitor
- Dell 24"
- Mobilni telefon
- Samsung A52S
- Pristup internetu
- Optički internet
Pokušavao sam da sa vrlo matore konfiguracije (Athlon XP) prebacim neke fajlove, pa sam zaključio da je najpametnije da to uradim preko USB memorije, jer taj komp ima samo CD rezač, a treba da izvučem 10 giga podataka.
Međutim, dve USB memorije koje sam probao nisu radile na njemu, dok je treća (u stvari card reader) radila neko vreme, ali je prestala.
Problem je u tome što ih sada ni moj komp više ne vidi kao i još jedan potpuno novi komp na koji je tek stavljen Windows. Svi ostali uređaji koji idu na USB funkcionišu normalno.
Da li je moguće da je USB 1.1 koji podržava ta ploča na Athlonu možda nekako uništila sve ove memorije? Ne vidim neku logiku u tome (niti sam čuo za ovako nešto), ali stvarno ne znam koji drugi zaključak mogu da donesem 🙁
Međutim, dve USB memorije koje sam probao nisu radile na njemu, dok je treća (u stvari card reader) radila neko vreme, ali je prestala.
Problem je u tome što ih sada ni moj komp više ne vidi kao i još jedan potpuno novi komp na koji je tek stavljen Windows. Svi ostali uređaji koji idu na USB funkcionišu normalno.
Da li je moguće da je USB 1.1 koji podržava ta ploča na Athlonu možda nekako uništila sve ove memorije? Ne vidim neku logiku u tome (niti sam čuo za ovako nešto), ali stvarno ne znam koji drugi zaključak mogu da donesem 🙁