Šta je novo?

Periferni uređaji NC slusalice za oko 50€

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Marmil

Poštovan
Učlanjen(a)
26.01.2023
Poena
85
Izgubio sam kutiju od sadasnjih slusalica na neki volseban nacin tako da su mi potrebne hitno neke koje imaju solidan NC za sto manje novca.
Citajuci malo, naisao sam na dobre kritike za
Anker Space a40 i Liberty 4 NC.
Zanima me da li je neko imao iskustva sa ovim sluskama i koje biste preporucili (ili neke druge).
Znaci bitan mi ne NC, baterija, dok kvalitet zvuka, bas i ostalo mi nije bitno.

PS- U proslosti sam imao Earfun 3 pro i nisam bio nezadovoljan ali mislio sam da probam nesto drugo. Vidim da se nedavno pojavio i earfun 4 pro u prodaji ali ne verujem da neko vec ima iskustva sa njima?

Poslednja izmena:
Imam i jedne i druge, malo bolji NC na Liberty 4NC, bolji malo i zvuk i mikrofon, generalno su bolje slušalice. Jedino ako ti ne odgovara takav oblik, idi na A40.

Imam a40 , u početku ih nisam koristio mnogo zbog drugih slusalica , al posle nekog vremena sam im dao sansu i mogu reći da su fenomenalne i svakom ih preporucujem za taj cenovni rang , generalno nemaju neku slabu tačku, meni najvise lezi odličan zvuk koji je topao i balansiran , nema naporan bass i harsh treble i bash je to veeeeliki plus , a opet ima lep i precizan bass. Ko nije audiofil nece primetitu nikakvu veliku razliku izmedju ovih sluski i onih od 200, 300 evra po pitanju zvuka. I veliki plus je jaaako udoban fit i ne bole uši i mogu se koristi i kad spavas i treniras. ANC je prilicno ok , ima i bolji naravno, ali je ovaj veoma solidan.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno