Šta je novo?

NBA Live 07

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Zaista ljudi ja ne znam koju igru igra EA ali ovo je pravi BULLSHIT. Ako ste igrali NBA03 onda nemate nikakve potrebe da probate 04,05,06 a pogotovo ne 07. Znate onaj lepi video gde onaj debeli fancer predstavlja isti taj NBA Live07 za Playstation3 , pa objasnjava da sada postoji 360s movement a ne samo u osam tacaka, pa onda kao reakcije igraca na loptu, znojavi crnci 😀 itd.

OD TOGA NEMA NISTA...

Znojavi crnci su iz NBA 2K7.
U svakom slucaju me mrzi da pisem neki dalji review(a ova igra to ni ne zasluzuje) ali kome se ovaj nba dopadne neka mi slobodno javi imam vezu u palmoticevoj pa mogu nesto da mu sredim onako na brzaka, bez chekanja i to... 😉
Iskreno bih voleo da EA Sports propadne i da prestane da truje masu pored kvalitetnih naslova kao sto je fenomenalni NBA 2Kx i PESx(WEx). 😉
Dabog da vam se osusile ruke i otpao tuki(koji ni nemaju) da vise nemogu da prave ovakva ******.😡 😡
Uh bas sam ljut...

Jes' ti to kupio igru pa si tolko ljut?😛
Nisam skapirao ovo sa znojavim crncima, jel verzija za PS bolja?

Poslednja izmena:
Pa jel' ima neke razlike u odnosu na NBA Live 06? Koliko sam video shotove, gotovo se (po izgledu) ne razlikuje od sestice...

I kad ce vise da ubace MJ-a?!!!😡 (i Pippena)...Lepo je bio u 2004-ci, sto ga ponovo ne ubace?

Poslednja izmena:
Stvarno su ga zas*ali, odmah je uslijedio uninstall.

hm,pa meni se sedmica cak i svidjia.nisam nesto puno ocekivao,ali sam ipak dobio ponesto.
ima dosta novih poteza,grafika je ista,nova resenja za super star move su bolja od onih prosle godine.
nba se nije znacajinije menjao od 2001,tako da ne mozete da kazete da je 07 losija od prethodnih.
treba malo vise vremena da se covek navikne.vise nema onako lakih poena kao prethodnih godina.
btw,obavezan je gamepad.skoro je pa nemoguce igrati na tastaturi.

ako neko hoce da igra online,neka se javi.ja sam se vec malo uvezbao.

Pa ne mislish valjda da ce ta verzija biti kao na PS3 ? 🙂 Pa i X360 verzija se razlikuje od ove za PC 🙂

grafika iz xbox verzija je zaista izvrsna (sa sve znojavim crncima😀).kazu da je gameplay potpuno upropascen (fizika,pokreti etc),ali nisam igrao tako da ne znam.
e sad,jaci PC bi sigurno mogao da zvuce mnogo vise od nba.sigurno grafika sa xbox360 nije neki problem za jaci PC.ma koliko je nabudzili ne bi trebala da bude zahtevnija od aktuelnih fpsova.pa istu ovakvu grafiku je opusteno izvlacila GF2 pre nekih 5-6 godina...valjda ce izbaciti neke modove koji ce poboljsati grafiku.

Dobro rekoste, stigao sam do 10% skidanja, a imao sam osecaj da je krshina kao i 06, ... u kojoj cak nije postojala ni normalna pressbox kamera ... 05 je vec bila ok, ali vec pred 06 ea sports je upao u probleme sa poslovanjem, tako da su rezultati bili jadni .. i po ovim komentarima nista novo ni od 07

btw, Jer ima neko live 95 za pc mozda ? Disk mi je pukao od silne upotrebe.

Namerno degradiraju PC verziju, odnosno ne trude se jer ta vrsta igara egzistira iskljucivo na konzolama. Otuda i toliko velika razlika ... Zaista nema razlike izmedju NBA 2007 i ostalih delova na PC platformi ... Kako se ponasas prema kupcima, tako ce ti se i vratiti ...

Sve dok im zarada bude veca od ulozenog, reciklirace igru ...

Poslednja izmena:
grafika iz xbox verzija je zaista izvrsna (sa sve znojavim crncima😀).kazu da je gameplay potpuno upropascen (fizika,pokreti etc),ali nisam igrao tako da ne znam.
e sad,jaci PC bi sigurno mogao da zvuce mnogo vise od nba.sigurno grafika sa xbox360 nije neki problem za jaci PC.ma koliko je nabudzili ne bi trebala da bude zahtevnija od aktuelnih fpsova.pa istu ovakvu grafiku je opusteno izvlacila GF2 pre nekih 5-6 godina...valjda ce izbaciti neke modove koji ce poboljsati grafiku.

Ja ono shto sam video za X360 i PS3 izgleda fenomenalno, potpuno drugachije od svih EA NBA do sada. Ono kretanje na sve strane izgleda da radi, pokreti su mnogo fluidniji, nema vishe onoga da vidish prelaz iz jednog u drugi pokret, sve se "uklapa", to je ono shto me je uvek nerviralo kod basketa. Mislim da ima i demo za X360, videcu ovih dana da ga probam.

Ne vidim kako možete da očekujete da verzija za PC bude identična onim sa konzola - jednostavno, kontrola je apsolutno neadekvatna sa digitalnim kontrolerom i tu je kraj priče.
Drugo, ne vidim kako ne kapirate da je kompleksnu igru kao što je košarka nemoguće adekvatno dočarati u igri, gde igrač kontroliše jednog igrača sa ograničenim pokretima, totalno debilnim mogućnostima itd. To može da igra samo neko ko loptu u životu nije uzeo u ruke. Fudbal još đene đene, on je ograničen na noge, pa nekako i može da se dočara ali igrati košarkaške igre je uvreda za svakoga ko je ikada igrao basket malo ozbiljniji, o bivšim i propalim košarkašima (u koje spadam i ja 🙂 ) da ne govorimo.

pa prvo i ovaj nba ne moze da se igra bez gamepada.ja nisam ni probao na tastaturi,ali se dobar deo poteza izvodi bas preko analogdnih palica,tako da ni ne mogu da zamislim kako je to reseno na tastaturi.

jednostavno nba i nije predvidjen za tastaturu,tako da to nije razlog razlicitosti od konzola.samo ne vidim razlog zasto se verzija za PC ne radi po ovoj za xbox360,vec po verziji za prastari PS2.

onda opet,pokreti vise uopste nisu onoliko ograniceni kao ranije.sa ovim novim forama sa analognim palicama svasta moze da se uradi i da izgleda poprilicno atraktivno.
naravno,ne moze da se priblizi realnosti,ali koja igra moze...

1. Sta ste zapeli ima istih takvih gamepada za PC.
2. ja sam puno igrao 2006 i meni je to bila sasvim OK igra, naravno ima mana, ali i dalje je imala zivost, posebno 1na1 je bio sasvim OK (naravno human Vs human)...

Naravno da ima boljih igara na konzolama, a sto se grafike tice nemam pojma sta su uradili ovde... ali 2006 je opusteno radio sa svim detaljima na max 1280.32 na gf4600... cim je nesto tako nezahtevno ne moze nesto da izlgelda... mada je meni to odgovaralo...

cini mi se da oni imaju obicaj da drze isti engine po par verzija dokle god je to moguce nista novo za EA... to rade sa svim igrama...

Cepajte NHL 06 ili 07 kao ja, ludilo je. Jedino je neki cudan lik u 2007 stavio menjanje igraca sa "pass dugmeta" na drugo pa je bilo malo konfuzije u pocetku.
Vise mi nba nema draz 🙁

Poslednja izmena:
Vise mi nba nema draz 🙁

E pa onda je doslo vreme da kupis xb0x360 ili jos bolje, malo da sacekas pa uzmes ps3 i probas NBA 2K7, mislim da ga ima i za ps2 i xbox, nisam siguran.
Ako uopste postoji nba simulacija onda je to zasigurno ova igra. Jednostavno se ne moze opisati dozivljaj, mozda nesto slicno kao kada igras FIFU godinama i onda ti odjednom neko donese WE9 ili PES5 i tu se zavrsava cela prica vezana za EA. 😉

Nema mnogo veze sa temom, ali sa obzirom da je ea sports ogranak ea... Check this link (screenshot iz igre Company of Heroes):
http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=29995&sid=e75c21df5f190c59d899fc91d63cded8

Znali smo sta igraci misle o ea, a sad znamo da isto misli i konkurencija 😀 :-devil-:

Ahahahahah...ovo je do jaja.

Poslednja izmena:
Kontaktiraj luc1fera na pm (mada nije tu, vraca se za nedelju dana).

E pa onda je doslo vreme da kupis xb0x360 ili jos bolje, malo da sacekas pa uzmes ps3

To ne, konzole ne mogu da smislim. Navikao sam da igram na kompu i kraj. Prosto nije taj osecaj, a pokusavao sam.

Pa nije taj osecaj sedenja na tvrdoj stolici na pola metra ispred ekrana, mnogo je bolji od toga 🙂

Poslednja izmena:
A ima i gore od tvrde stolice i ekrana velichine dupeta 😀😀 Onda ok 🙂

Poslednja izmena:
Imam veliki tft i udobnu stolicu,)
I znam da uvek lobiras za konzole, necem me ubediti:d

Kakav krs je Live serial to je strasno!
2k serijal je izmislio kosarku za EA. Sad sam uzeo i 2k7 za ps2... graficki i nije vise nesto, video sam gameplay na xbox360 i sad ozbiljno i razmisljam o njemu:trust:

Imam veliki tft i udobnu stolicu,)
I znam da uvek lobiras za konzole, necem me ubediti:d

Ne ubedjujem ja nikog, samo prosvetljujem 😀

Imash 29" TFT i fotelju od 100kg ? 😀

Kakav krs je Live serial to je strasno!
2k serijal je izmislio kosarku za EA. Sad sam uzeo i 2k7 za ps2... graficki i nije vise nesto, video sam gameplay na xbox360 i sad ozbiljno i razmisljam o njemu:trust:

Sachekaj PS3 verziju 🙂

Poslednja izmena:
Misliš da sačeka pola godine dok mu ti ne dovučeš PS3 po popularnoj ceni od 700 evra i da plati NBA07 za 100 evra? 😀
NBA 08 će provereno imati animaciju kao PS3 i Xb360 verzije 07-ice. 06 je ista kao 07 za PC što je slučaj i sa NHL i FIFA-om... Radili su ih odvojeni timovi i next gen konzole u startu moraju da deluju kao da su - next gen 🙂 tj. bolje od PC-ja

To sam i poludeo kad sam video verziju za PC znaci ista je kao '06 ili '05!

Pa nije ni los ovaj live, probao sam ga danas.Nove animacije su odlicne, pogotovo zakucavanja (i layupi), muzika je mnogo bolja (konacno nije (samo) rep/hip-hop), a i svidja mi se meni sa sve filmovima u pozadini.Takodje iako dosta slicni, komentari su mnogo bolji i ucestaliji nego u 06-i.

Ipak(!) igra ima ogromnih propusta:

Prvo i sto me najvise nervira jeste da igraci maltene ne mogu da trce?!!!Ustvari trce oni, ali istom brzinom kojom hodaju, tako da su kontre unapred osudjene na propast 😡 Igrac (CPU) brze vodi loptu hodajuci nego ja sto strcim, tako da nikad ne mogu da ga stignem!(osim da ga guram telom)

Drugo, kontole su totalno poremetili i najvise me nervira sto nisu kao i ranije na istom tasteru dunk i steal 😡

Trece, svaki put kad zapocnem utakmicu moram manuelno da podesavam zoom, tj igra ne pamti jednom podesen zoom kao u 06-i (?!). Pitam se zasto, kad je u 06-i to radilo bez problema.

Cetvrto, nisam jos siguran da li su izbacili naskok, ali ja mislim da jesu, tako da sa centrima ne mogu vise da napravim rolling i zakucma :S:

I na kraju, bezveze mi je sto je grafika ostala potpuno ista, bez i malo izmena/poboljsanja...🙁

Poslednja izmena:
Meni je i 2k NBA krš koliko i EA NBA... Nama su porasli apetiti za realnošću, a košarku jednostavno ne možeš da prebaciš u nule i jedinice. Ne želim pri tome da potcenjujem fudbal, ali ja na WE i PES, koji je svima nama uzeo mesece i godine života, više gledam kao na jednu (previše zarazno dobru) strategijsku igru, nego na simulaciju fudbala 🙂...

by the way.... moguce je namestiti kontole za gamepad na tastaturi.... samo treba editovati fajl u kome se sve to cuva.... mislim da je u my doc, ali ne mogu tacno da se setim.... mislim da bi jedino normalno resenje za taj deo (analog stick) bio numericki deo tastature, ali.... opet dobijam osecaj da sam jednu ruku kratam... :|

Nazad
Vrh Dno