Milan82bh
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.09.2003
- Poena
- 649
Zaista ljudi ja ne znam koju igru igra EA ali ovo je pravi BULLSHIT. Ako ste igrali NBA03 onda nemate nikakve potrebe da probate 04,05,06 a pogotovo ne 07. Znate onaj lepi video gde onaj debeli fancer predstavlja isti taj NBA Live07 za Playstation3 , pa objasnjava da sada postoji 360s movement a ne samo u osam tacaka, pa onda kao reakcije igraca na loptu, znojavi crnci 😀 itd.
OD TOGA NEMA NISTA...
Znojavi crnci su iz NBA 2K7.
U svakom slucaju me mrzi da pisem neki dalji review(a ova igra to ni ne zasluzuje) ali kome se ovaj nba dopadne neka mi slobodno javi imam vezu u palmoticevoj pa mogu nesto da mu sredim onako na brzaka, bez chekanja i to... 😉
Iskreno bih voleo da EA Sports propadne i da prestane da truje masu pored kvalitetnih naslova kao sto je fenomenalni NBA 2Kx i PESx(WEx). 😉
Dabog da vam se osusile ruke i otpao tuki(koji ni nemaju) da vise nemogu da prave ovakva ******.😡 😡
Uh bas sam ljut...
OD TOGA NEMA NISTA...
Znojavi crnci su iz NBA 2K7.
U svakom slucaju me mrzi da pisem neki dalji review(a ova igra to ni ne zasluzuje) ali kome se ovaj nba dopadne neka mi slobodno javi imam vezu u palmoticevoj pa mogu nesto da mu sredim onako na brzaka, bez chekanja i to... 😉
Iskreno bih voleo da EA Sports propadne i da prestane da truje masu pored kvalitetnih naslova kao sto je fenomenalni NBA 2Kx i PESx(WEx). 😉
Dabog da vam se osusile ruke i otpao tuki(koji ni nemaju) da vise nemogu da prave ovakva ******.😡 😡
Uh bas sam ljut...