Šta je novo?

Nba 2k9

Ok, ja sam LEVU podesio da mi bude kretanje (lakse je) a kako si ti podesio DESNU, tj. sta si podesio???
Jel mora da bude ona skala "zuta" ili kako??

P.S. jel neko spomenuo Free throw da su teski ? Master skoro 95% Perfect!!

Lijeva je kretanje a desna je razne kombinacije zakucavanja. Idi na dunk praktice pa vjezbaj uglavnom zakucavanja se svode lijevo - desno, lijevo polukrug, gore-dolje, i tako dalje. Milion kombinacija :) A kad zakucavas trebas da stisnes sprint u odredjenom trenutku tj taman kad se skala napuni do onog obiljezenog malog dijela pri vrhu :)

Za fps instaliraj fraps :)

Lijeva je kretanje a desna je razne kombinacije zakucavanja. Idi na dunk praktice pa vjezbaj uglavnom zakucavanja se svode lijevo - desno, lijevo polukrug, gore-dolje, i tako dalje. Milion kombinacija :) A kad zakucavas trebas da stisnes sprint u odredjenom trenutku tj taman kad se skala napuni do onog obiljezenog malog dijela pri vrhu :)

Za fps instaliraj fraps :)
:)
Provalio sam u treningu, samo ne mogu u tekmi, i gotovo je nemoguce da uradi hammer jam (kada samo podigne ruku i ZAKUCA je u kosh - to ti je desna palica gore dole) jednostavno cim ti je neko od protivnickih igraca blizu, kraj ... moze samo da polozi ;)

:)
Provalio sam u treningu, samo ne mogu u tekmi, i gotovo je nemoguce da uradi hammer jam (kada samo podigne ruku i ZAKUCA je u kosh - to ti je desna palica gore dole) jednostavno cim ti je neko od protivnickih igraca blizu, kraj ... moze samo da polozi ;)
A cek nismo se razumjeli :) Naravno da kod komplikovanijih zakucavanja treba da je put ka koshu "cist", nije ovo Live :d Ona laganija moze i pored igraca-dva ukoliko player ima skill npr Vince Carter :)

Poslednja izmena:
A cek nismo se razumjeli :) Naravno da kod komplikovanijih zakucavanja treba da je put ka koshu "cist", nije ovo Live :d Ona laganija moze i pored igraca-dva ukoliko player ima skill npr Vince Carter :)

Nema veze Garnet za pocetak igra jako dobro pod kosevima, od 5 suteva barem 2x zakuca, meni je najbitnije da pogadja ;)
e sada sto se tice FPS-a ;)
meni radi SVE JAKO LEPO na solidnih 55~60fps (fraps) stim da mi u main meniju padne na 9 LOL, podesavanja su 1680x1050 sve na HIGH i ULTRA HIGH, plus ukljucen VSYNC i MSAA i ostalo.

biser: ako iskljucim VSYNC gubim ultra high za player detail, ima li neko fix za ovo ili se to meni samo desava ;D

Probao sam i ja super-ultra-uber basket. Pogubio sam se totalno sa kontrolama i hiljadu svih zivih kombinacija. Ja l' uspeo neko da pozove "akciju" iz tutorijala da se igrac otkrije? Stisne se B11, izabere igrac i ja se tu pogubim tj. treba sa B3 (shut) valjda da se "kaze igracu" da se otkrije, ali ovi moji ne reaguju.

Probao sam i ja super-ultra-uber basket. Pogubio sam se totalno sa kontrolama i hiljadu svih zivih kombinacija. Ja l' uspeo neko da pozove "akciju" iz tutorijala da se igrac otkrije? Stisne se B11, izabere igrac i ja se tu pogubim tj. treba sa B3 (shut) valjda da se "kaze igracu" da se otkrije, ali ovi moji ne reaguju.

ja sam podesio da mi na kursor budu quick actionsi, i mnogo je funkcionalnije ... recimo, izvedem loptu predjem pola, pozovem pick-n-roll (kursor na dole) i odigram.

dopada mi se kako su smislili 2 na 2 sa 2 igraca ;)) lol mora da se dosta uigraju akcije, ali kazem, kada neko prodje ODLICAN tutorijal, ostalo ce mu biti jako lako ;)

p.s. jel neko igra PICKUP games? Joj kakve mi finte radi komp, hocu da popizdim na skroz: )

@Nenad22

Gde ovo upisuješ?? U neki config.ini??

- search for your "NBA 2K9" folder inside your C:\Documents and settings\...\ etc.
- inside there is a "Saves" folder, and inside this there is a "Config.cfg" file, open it up with notepad

To je to.

U application data je taj folder, ja sam isto tražio u my documents, nije bilo. :) Uključite prikaz skrivenih fajlova i foldera.

- search for your "NBA 2K9" folder inside your C:\Documents and settings\...\ etc.
- inside there is a "Saves" folder, and inside this there is a "Config.cfg" file, open it up with notepad

To je to.

Hvala.

Upravo sam dobio igru i instaliravam je (imam malih problema :mad:).
Adrenalin raste :smash: , a moje utiske donosim veceras (nadam se).

POzdrav :wave:

Upravo sam dobio igru i instaliravam je (imam malih problema :mad:).
Adrenalin raste :smash: , a moje utiske donosim veceras (nadam se).

POzdrav :wave:

He, he, he, koliko si je čekao i koliko si je željno iščekivao, sve mi se čini da te nećemo čitati duže vreme. Još kad se "primiš... Moj dan ide ovako: posao, ručak, NBA 2K9:type:, spavanje, doručak, posao, NBA 2K9:type:...sve između su kratke sitnice...:D;),)

Odigrah par utakmica, na hall of fame je komp brutalan, na superstar moze lepo da se igra sa slajderima od blue lightning (ima na forumu 2K).

Posle desetina sati igranja, basket pardon kosarka je extra. Ima tu i tamo koji bag ali su zanemarljivi.

moja ocena 9.8/10 :d

Ja ne znam zasto igra ovoliko secka?! fps je zakucan na 60 i bas sam gledao, ne pada za jedan frejem ali kako prenosim loptu sa jedne polovine na drugu tako igra secka kao da pokusavam da je igram sa grafickom od pre 5 godina.

^Jesi li probao sa onim konfigurisanjem config.cfg? Na jednoj starijoj mašini mi je "produvalo" igru, ali je sve ostalo, pogotovo menije, volšebno usporilo! Možda ti to pomogne...

@NastyB
Probao sam i samo mi se smanjio fps na plafon 54.

@filipos
Sve je moguce.

A na koliko minuta igrate cetvrtinu i koliko prosecno koseva postizete po utakmici?
Ja igram na 6 min. cetvtinu i po utakmici postizem oko 85-90 poena.
Mozda sam jos slab, odigrao sam tek desetak utakmica i priznajem nisam se jos skroz navikao na ovo posle nba live-a 08.
Sto vise igram ovu igru, sve sam odusevljeniji!!!

Komp ima sut iz igre uvek preko 70% !!!Malo preterano...Inace igra je super!

Obrisao sam je. Definitivno ovo nije igra koja bi bila vredna mog nerviranja. Uzasno losa optimizacija igre. Mozda je budem instalirao nekad kad budem imao high-end zver od masine, do tada moze da zaboravi na mene. Igra koja radi na zakucanih 60fps a i dalje secka toliko da je to jednostavno vise neigrivo. Uzasan port za xboxa, sada vec mogu to da kazem. Bas me zanima kako ces ti ovo pistol da igras posto si se ti najvise i radovao ovome, a imas mnogo salbiju graficku od mene. Srecno.

Izgleda graficka ne moze da izgura konstantnih 60fps. Ako ukljucis onu opciju stall_cpu... ne desava se vise preskakanje pri kretanju kamere ali samo ako je fps zakucan na 60. Ja sam samo players stavio na high. ostalo sve max 1680x1050, 2aa 8af i radi potpuno glatko. Menja grafu za neku 8800gt-9800gt ili najbolje 4850 i nece biti problema. Inace konacno sam poceo da pobedjujem na all stars tezini, ne mogu da docekam ponovo da igram :)

Obrisao sam je. Definitivno ovo nije igra koja bi bila vredna mog nerviranja. Uzasno losa optimizacija igre. Mozda je budem instalirao nekad kad budem imao high-end zver od masine, do tada moze da zaboravi na mene. Igra koja radi na zakucanih 60fps a i dalje secka toliko da je to jednostavno vise neigrivo. Uzasan port za xboxa, sada vec mogu to da kazem. Bas me zanima kako ces ti ovo pistol da igras posto si se ti najvise i radovao ovome, a imas mnogo salbiju graficku od mene. Srecno.

Ok, ti ne mozes da igras ali igra uopste nije lose optimizovana i na mojoj sad vec prosecnoj masini radi u fulu sto sam i shotovima dokazao a veruj mi na rec da nemam ni jedno jedino seckanje u toku igre. Sigurno ti neki proces zabada komp ili antivirus. Jedino je moguce da igra "voli" nvidiu, mogao bi jos neko sa atijem da se javi...

To je do tvoje masine,OS do pre par dana sam imao 3870 igra je radila savrseno.Sad sam ubacio 4870 i Q6600 isti rezultat samo napucan AA i AF.Igra je odlicno optimizovana i daleko je od uzasnog porta,dovoljno govori broj opcija za skaliranje grafike.

Slažem se. Na mojoj godinu dana staroj, sad prosečnoj mašini, na 1680x1050 sve radi sjajno na maksimumu (osim MSAA, jer na ovoj rezoluciji nema svrhe), plus što koristim Vistu 64 ultimate.
Nekad sam bio veliki fan AMD-a, ali vidim da je Kuzma u pravu kad kaže da je Intel+nVidia najbolja kombinacija. Da li neko sa Intel procesorom i nVidia karticom ima problema?

To je do tvoje masine,OS do pre par dana sam imao 3870 igra je radila savrseno.Sad sam ubacio 4870 i Q6600 isti rezultat samo napucan AA i AF.Igra je odlicno optimizovana i daleko je od uzasnog porta,dovoljno govori broj opcija za skaliranje grafike.
:wc:

Uff ... znaci sinoc sam se igrao u Frapsu, provalio sam one 1na1 i 2na2 fore u igri, i kod mene sve leti, snimio par filmica, i rekoh ujutro da ih apujem na tube, kad ono morgen ;) nisam stisnuo F9 nego F10 (1.ko razume shvatice, 2. Posledica enormne fizicke i mentalne (!) iscrpljenosti) ... blah, kao sto sam rekao, meni siba sve na 55~60 fps i nikada u toku igre ne pada ispod te vrednosti.

P.S. Poterao sam kod ortaka na 1024x768 na 7600GS na AGPu ... IGRA RADI jako lepo, a fraps pokazuje oko 40fps-a (svez sistem) ... ono sto je jako bitno je cinjenica da igra ne secka i da je gameplay TECAN ... za ostalo ... me :wc:

kad kaže da je Intel+nVidia najbolja kombinacija.

Trenutno Intel+ATI,for sure:D

Igra je fantazija,cepam sezonu sa Lakers-ima ucinak 21-12,ne porazen 4 za redom:p idem sad u goste kod Celtics-a i mislim da ce se tu zavrsiti serija pobeda:DDa li ste primetili kako je teze pobediti u gostima,jos kad krenu da stiskaju pred kraj utakmice.AI je zaista sjajno odradjen,posebno mi se dopada sto je na HoF tako tesko,za razliko od AI u PES gde posle par dana ne mogu da izgubim pa cepam sa slabijim ekipama.Da ne pricam o PvP,kad se skupi ekipa pa krene da se cepa.:)

Trenutno Intel+ATI,for sure:D

Igra je fantazija,cepam sezonu sa Lakers-ima ucinak 21-12,ne porazen 4 za redom:p idem sad u goste kod Celtics-a i mislim da ce se tu zavrsiti serija pobeda:DDa li ste primetili kako je teze pobediti u gostima,jos kad krenu da stiskaju pred kraj utakmice.AI je zaista sjajno odradjen,posebno mi se dopada sto je na HoF tako tesko,za razliko od AI u PES gde posle par dana ne mogu da izgubim pa cepam sa slabijim ekipama.Da ne pricam o PvP,kad se skupi ekipa pa krene da se cepa.:)

ja nemam reci za ai, ako protivnik "oseti" da te je nadjacao, pocece sa nekim egzibicijama, i po samoj analogiji stwari ti ces poceti da se nervirash zato sto ti je tako nesto uradio, i naravno slomiti keyboard ;)

Evo nakon 5-6 sati igranja prvi zakljucak. :)

Sve je ispunjeno.Igra je daleko najrealnija kosarka ali verovatno i sportska igra sto postoji.

Jednostavno je zapanjujuce koliko ima pokreta koje moze izvesti svaki igrac , a o animaciji nema potrebe da se prica.

Grafika opet sjajna , dovoljno bljestavo ali opet i realno , plus nije zahtevna meni na kanti iz potpisa ide const. 30 FPS-a sve High (Players Ultra) 1680*1050 , cudno je da sto god smanjim Freamrate ostane gotovo isti.

A.I. je neverovatan narocito na Hall of Fame ali mozda i mrvicu "vara" jer gotovo svaki sut kada igraca ostavis samog pogadja bilo za 3 ili 2 poena.

Sama igra je jako slozena i komplikovana (zato se i naziva simulacijom zar ne) tako za pravo uzivanje je potrebno sigurno malo vezbati akcije , a ne samo uzeti Jamesa i progurati se do reketa :rupa:.

Nekako mi se cini da je najpametnije igrati na centra jer gotovo uvek pogadja sut u reketu sto je pomalo nerealno (i ne samo centar ponekad cak i playmaker).

Sjajno su uradili umor igraca i stvarno druga postava ima svoju ulogu kao i u pravom NBA-u.

Eto sad idem spavat , sutra se probudit , a nakon toga igrat NBA 2K9.

POzdrav:wave:

Vrh Dno