Šta je novo?

Nba 2k9

Je l` imate problema sa trzanjem kada se kamera brze krece? Igram u 1680x1050 na max sa vertical sinc i FPS je zakucan na 60. Sve glatko radi ali kada kamera brze ide primeti se malo trzanje i zastajanje iako je fps na 60? Probao sam malo da smanjim detalje iskljucim vs ali isto je...

E da, takodje cesto nema komentatora na utakmici, svaku petu se pojavi. Nemam pojma do cega je.

Inace, basket je prva liga, uzivanje igrati. Savladao sam malo prodore i odbranu ali mi i dalje nisam pobedio na all star.

Poslednja izmena:
Je l` imate problema sa trzanjem kada se kamera brze krece? Igram u 1680x1050 na max sa vertical sinc i FPS je zakucan na 60. Sve glatko radi ali kada kamera brze ide primeti se malo trzanje i zastajanje iako je fps na 60? Probao sam malo da smanjim detalje iskljucim vs ali isto je...

E da, takodje cesto nema komentatora na utakmici, svaku petu se pojavi. Nemam pojma do cega je.

Inace, basket je prva liga, uzivanje igrati. Savladao sam malo prodore i odbranu ali mi i dalje nisam pobedio na all star.

Sta da ti kazem kod mene komentator postoji na svakoj utakmici.

Sto se tice trzanja trza i kod mene ponekada, ali mislim da se to desava jer dosta toga se cita sa harda, makar meni radi hard dok trza :type:

Izbaci me na deskop, neodredjeno kad. Ima li resenja za ovo?

Apsolutno jedina stvar koja mi nedostaje u ovoj igri, a ima u NBA Live, to je kad igraš sezonu i imaš ono određeno vreme kada možeš da trejduješ igrače i kupuješ free agente i te manje komplikovane zezancije. Probao sam association, ali mi je tamo previše komplikovano za snalaženje sa svim onim ciframa. Ovako, tokom sezone, možeš svakog bezveznjaka da trejduješ za Kobija i druge zvezde, bez ikakvih problema. No, dobro, mislili su da neko voli, recimo, da odigra sezonu sa, na primer, "Charlotte Bobcats"-ima u sastavu Ming, Stoudemire, Anthony, Bryant, Nash... :type:

Apsolutno jedina stvar koja mi nedostaje u ovoj igri, a ima u NBA Live, to je kad igraš sezonu i imaš ono određeno vreme kada možeš da trejduješ igrače i kupuješ free agente i te manje komplikovane zezancije. Probao sam association, ali mi je tamo previše komplikovano za snalaženje sa svim onim ciframa. Ovako, tokom sezone, možeš svakog bezveznjaka da trejduješ za Kobija i druge zvezde, bez ikakvih problema. No, dobro, mislili su da neko voli, recimo, da odigra sezonu sa, na primer, "Charlotte Bobcats"-ima u sastavu Ming, Stoudemire, Anthony, Bryant, Nash... :type:

Pa i u Live-u kad igras sezonu mozes svakog za svakog da trejdujes,skoro da je tako :) Ja kad sam svojevremeno igra Association u 2K8 nikako nisam mogao dovesti nekog,uvek me salary cap zezao...

Ali vrlo interesantna stvar je da bilo kakva podesavanja u igri vezana za grafiku ne menjaju aplosultno nista sto se fps-a tice! Osim 8XAA. Smanjio sam rezoluciju takoreci na najmanju mogucu iskljucio AA, stavio crowd na medium, iskljucio one likove pored terena, i fps se nije povecao ni za jednu jedinicu!!! Strasno. Nemam reci.

Ali vrlo interesantna stvar je da bilo kakva podesavanja u igri vezana za grafiku ne menjaju aplosultno nista sto se fps-a tice! Osim 8XAA. Smanjio sam rezoluciju takoreci na najmanju mogucu iskljucio AA, stavio crowd na medium, iskljucio one likove pored terena, i fps se nije povecao ni za jednu jedinicu!!! Strasno. Nemam reci.

Hmmm.... Da li je ovo stvarno istina :trust:

Misim to je tvoj slucaj , ali ima li jos neko kome se ista stvar desava ili je to tako samo kod tebe.

Hehe da saberem.
Ja je mogu pokrenut :type:, a ako podesavanja ne uticu na Freamrate onda cu je moci pokrenuti na Ultra High bez znacajnog gubitka FPS-a :banana:,, ako je tako to se mora proslavit :bottle:.

POzdrav :wave:

Moja konfiguracija ti je optimum za igranje sa maksimalnim nivoom detalja bez bilo kakvog AA.

pa i ja sam mislio da je do graficke...koja treba da bude konfiguracija da bi radilo?

a moja je neka mrtva ati radeon 9200se, i giga rama.....................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pomooooooccccccccccccccc

Da li moze da se ubaci slika za napravljenog igraca, pa da u menijima ne bude samo senka?

Poslednja izmena:
UPOMOCCCCC UPPOOOMOOOC HEHEHE...E SKIDAO SAM OVAJ NBA 2K9 DVA DANA...I SAD KADA SAM GA JEDVA ISTALIRAO KAD POKRENEM IGRICU BUDE MI SVE CRNO NA EKRANU I SAMO SE ZVUK CUJE I ONO KAD KLIKCEM CUJE SE DA ULAZIM NEGDE ALI SVE JE I DALJE CRNOOOOOOO......POMOCCCCCCC...HITNOOOO POLUDEO SAM VISE AAAAAAAAAAA

Auf, pročitaj malo postove od ranije, pa, eto, da napišem još jednom: INSTALIRAJ SVE ONO ŠTO STOJI U FOLDERU INSTALLERS TAMO GDE SI INSTALIRAO IGRU.

Ako to ne znaš da uradiš, batali kompjuter, prodaj ga i kupi strug i zarađuj pare.
Od ove RELOADED verzije ne postoji jednostavnija stvar, Da-tri klika i piči, zar smo postali gluplji od amera??

Izvinjavam se, malo sam popizdeo, već dva puta večeras objašnjavam istu stvar svojim poznanicima. A vidi koliko je sati!!!

Meni zabo ruter usred noci i ostalo mi jos citav gb da svucem :wall: a taman sam mislio da cu ujutro uz kafu da isprobam igru :(

skinuo sam 63 rar fajlova odpakovao sve i pokrenuo instalaciju i sve se lepo instalira i kad pokrenem igricu crn ekran ali sve se ostalo cuje muzika sve....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne moze ti graficka care.
Koliko znam Radeon 9200 ne podrzava Pixel and Shaderse 3.0 a to je kljucno da pokrenes ovu igru , shvati to je kao da pokusavas nasuti 10 litara vode u flasu od 2 litra.

Ja svoj primerak jos nisam nabavio (valjda ove sedmice do vikenda) ali evo da postavim ponovo ono pitanje (izvinite ako sam dosadan:smack:) jer evo valjda je neko "provalio" kontrole pa eto kako se izvode zakucavanja u igri i da li se mogu recimo izvesti neka "posebna" za nekog igraca pomocu nekih tipki.

POzdrav. :wave:

Da li vredi ovo pokusati igrati na AMD 2400+, GeForce 6600GT i 1GB? :)

Da li vredi ovo pokusati igrati na AMD 2400+, GeForce 6600GT i 1GB? :)

Pa to je minimum.
Ne znam ako imas 17" CRT monitor i ako si fan kosarke vredi , jer verujem da je i na toj konfiguraciji igra jos uvek 10 puta bolja od alternative na PC-u a to je NBA Live 08.

Hmmm.... Da li je ovo stvarno istina :trust:

Misim to je tvoj slucaj , ali ima li jos neko kome se ista stvar desava ili je to tako samo kod tebe.

Hehe da saberem.
Ja je mogu pokrenut :type:, a ako podesavanja ne uticu na Freamrate onda cu je moci pokrenuti na Ultra High bez znacajnog gubitka FPS-a :banana:,, ako je tako to se mora proslavit :bottle:.

POzdrav :wave:

Pa pazi, ultra high ti vazi samo za dresove, nista vise. Uostalom, probaj sam. Vidi koliki ti je u proseku fps posle par minuta igre, pa onda smanji znacajno rezoluciju, i vidi hoce li fps uopste da se poveca. Kod mene nece. I nije mi jasno kako vi sa 8800GT igrate sa FPS-om 60, a ja imam 3750 koja je kud i kamo jaca od 8800gt i fps mi je u proseku od 45 do 50?!?

Pa pazi, ultra high ti vazi samo za dresove, nista vise. Uostalom, probaj sam. Vidi koliki ti je u proseku fps posle par minuta igre, pa onda smanji znacajno rezoluciju, i vidi hoce li fps uopste da se poveca. Kod mene nece. I nije mi jasno kako vi sa 8800GT igrate sa FPS-om 60, a ja imam 3750 koja je kud i kamo jaca od 8800gt i fps mi je u proseku od 45 do 50?!?

Ako mislis na grafiku iz tvog potpisa ona je slabija od 8800gt i u rangu je 9600gt koja je pak slabija od prvopomenute.

Pa vidi kod mene nema smisla smanjivati rezoluciju ispod 1400*900 premda je i to mozda ispod granice jer se stvarno primeti ogromna razlika u odnosu na 1680*1050.
E sad ako vi sa 8800GT (vecina) i ostatkom kompa koji je manje-vise slican mom , mozete da igru pokrecete na max.detaljima sa 50 FPS-a pitanje je koliko je 8800GT bolja od ove moje X1900GT.
Mislim da je X1900GT negde u rangu sa najboljim predstavnicima GeForce 7 serije (ako se ne varam) a opet mislim da je 8600GT malo bolja od njih tj.od ove moje X1900GT.
Brrr..... Dakle sva matematika se svodi da bi ja igru mogao pokretati na High (pitanje je moze li Ultra High) sa nekih 25-30 FPS-a u 1440*900 , e sad jesam li se dobro zaje*ao ili nisam...

P.S. Sorry na ovom dosadjivanju , ali tesko je mirno cekati ovakvo nesto.

jer evo valjda je neko "provalio" kontrole pa eto kako se izvode zakucavanja u igri i da li se mogu recimo izvesti neka "posebna" za nekog igraca pomocu nekih tipki.

POzdrav. :wave:

Brzo trčanje + šut + 10%luck +20%skill + 15%concentrated power of will = zakucavanje :D

A vrstu zakucavanja bi trebalo da određuješ sa desnim analogom...

Brzo trčanje + šut + 10%luck +20%skill + 15%concentrated power of will = zakucavanje :D

A vrstu zakucavanja bi trebalo da određuješ sa desnim analogom...

Zeznuti je to sa desnim analogom,na treningu opusteno uradim a u toku utakmice nema sanse.:p

To s desnim analogom sam i ja negde cuo.
Valjda to odredjuje stil zakucavanja tj. hoce li biti "tehnicko" , "divljacko" itd...

Sa desnim analogom mozes da provlacis loptu u vazduhu,krenes sa jednim kucanjem pa promenis u letu.

Vrh Dno