Meni igra radi bez problema, ali 2-3 tokom utakmice mi onako secne/zastane i zna bas da bude iritantno. Zna li neko do cega je ovo? Eto, juce mi je lepo radilo, ali evo danas, triput mi ovako secnu u toku jedne utakmice. Pocinje mi bas ici na zivce :S:
Da li se ovo desava jos nekome i ima li resenja?
Jal zna neko kako se otkljucavaju klasicni Kingsi?
Thanks, da li mozda znas sta je potrebno uraditi u igri da bi se otkljucali Kingsi (osvojiti nesto).Ovde su sve ispretumbane opcije, lopte itd.
Meni igra radi bez problema, ali 2-3 tokom utakmice mi onako secne/zastane i zna bas da bude iritantno. Zna li neko do cega je ovo? Eto, juce mi je lepo radilo, ali evo danas, triput mi ovako secnu u toku jedne utakmice. Pocinje mi bas ici na zivce
Da li se ovo desava jos nekome i ima li resenja?
Meni takodje,ali samo se "spusti" ikonica na taskbar i kliknem na nju ponovo i nastavim dalje,ne pukne me igra skroz!
Isto tako, ali nemam ikonicu na taskbaru tj. skroz mi pukne.
Kako me nervira... tako mi se igra, a ne mogu... ne znas mozda u cemu je problem?
Reinstaliranje sistema je poslednja stvar koja treba da se radi.
Daj onda predlog sta mi je ciniti.![]()
Daj onda predlog sta mi je ciniti.![]()
Bilo je rečeno da se Kingsi dobijaju samo uz preorder, tako da sumnjam da mogu da se otključaju inače. Ja sam se pomirio da ih uopšte nećemo ni videti, mada lično nikad nisam bio lud za Kingsima![]()
Isto tako, ali nemam ikonicu na taskbaru tj. skroz mi pukne.
Kako me nervira... tako mi se igra, a ne mogu... ne znas mozda u cemu je problem?
Izasao Roster...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari