Šta je novo?

NBA 2K12

Koju si verziju skinuo? Imas i neki crackfix..ili cekaj scene release..si instalirao sve gluposti tipa directX, vcredist i tako to xD..

Ma, kod mene kući radi kao sat, Izgleda da se dvojezgarni AMD+XP+5450 ne "mirišu" sa igrom. Baš me čudi što, kad 2K11 radi bez trunke problema...

i kakvi su utisci? U odnosu na 2011 bolje ili gore?

Meni nakon 5 minuta igranja (kolko sam imao pre polaska na posao) vizuelno igra izgleda prirodnije nego 2K11.Nije neka velika razlika u grafici, igraci mi deluju prirodnije. Sto se tice gameplaya tek veceras cu se duze pozabaviti njime.

Inace masina is potpisa 1680*1050, sve na high, AAx8 sve ide kao podmazano.

Mnogo mi se ovo dopada iz prostog razloga sto ima detaljan i jednostavan tutorial gde stvarno mozes da pohvatas i naucis za cega sta sluzi,dok u 11-ici od toga nista nije bilo!Takodje mi se dopada sto su dodali My Player mod!Mislim da ce se ovo dugo igrati!

Igra je odlicna ali primetio sam dve dobre stvari koje su izbacili u odnosu na NBA 2K11. Prva veoma razocaravajuca je ta da NBA RULES>FOUL OUT opcija moze da se setuje samo ON/OFF sto je totalno imbecilno. Ja igram 8 minuta cetvrtinu i idealno je da sa 4 faula letis napolje. Ovako su stavili da je 6 faulova napolje bez obzira da li igras 2 ili 12 minuta cetvrtinu i na taj nacin totalno su izbacili tu dimenziju da pazis kako igras odbranu. Ovako mozes da lesis i da ne razmisljas da li ce igrac da ti izadje napolje usled preagresivne odbrane. Totalno imbecilno. To si mogao da setujes u NBA 2K11. Osakatili su taj strateski deo time.
Druga dobra stvar koju vidim da su izbacili jeste da si ranije pritiskom na gornju strelicu na D-PAD-u dok si u napadu mogao da vidis ucinak trenutne petorke. Sada tim dugmetom menjas kameru sto je totalni krs. Ko jos menja kamere u toku igre?!
Sve ostalo za sada deluje sjajno. Gameplay je prilicno unapredjen. Pogotovo post igra.

Igrači su nekako kruti i spori u 2k12, kao da su rađeni po modelu Pere Božića.

kako bre spori? :) fantasticna je fizika igraca brzi hod (trcanje) imas na numpad ENTER :) Igra je skroz ok

A jel nema vise onog 2k insajdera? Ili ja ne umem da ga upalim

ima samo je kod mene onemuguceno mora da je zbog (odbijanja da se poveze na net ) mada mozda i nije :)

Au koliko novih poteza na ovim YT snimcima... :)
Sad znam kako će zima da mi prođe... :)

Jel ovladao neko sa onim bacanjem lopte unapred? Recimo presecem loptu i stiskam turbo i nece. Taman da ne uspem da istrcim kontru i stizu me redovno odbranbeni. Kada igram pozicioni napad onda baca loptu ispred i kada necu :)

Meni igra radi bez problema, ali 2-3 tokom utakmice mi onako secne/zastane i zna bas da bude iritantno. Zna li neko do cega je ovo? Eto, juce mi je lepo radilo, ali evo danas, triput mi ovako secnu u toku jedne utakmice. Pocinje mi bas ici na zivce :S:

nba2k122011-10-0714-51-29-22.png

Jel ovo pokazuje da stanem u blok ili sta?

ljudi kako se hoda sa pleyom kad prenosi loptu da netrci nego da hoda polako ubi se trazeci a vidim da ima hvala

Dali moze neko da objasni sta koji od ovih pojmova znaci u igri tj. pozicija:Small forward,Power Forward i Shooting Guard(valjda sam dobro napisao)!

I da li se moze simulirati utakmica u my player modu? Ako moze kako se to izvodi

Odusevilo me je to kad sam dao kos u zadnjoj sekundi, sudije nisu bile sigurne, pa su gledale replay usporenog snimka, na kojem se vidi da loptu nisam izbacio na vreme i izgubio sam utakmicu, sut je bio trojka za pobedu.
Ne znam da li je ovo bilo u nba2k11 ali ovo me je odusevilo, neverovatan detalj.

Jel jos radi online za narodnjaka? Ne mog se ulogujem nesto

Konacno instalirana igra... :) Utisci su inace sjajni, nakon "borbe" sa kontrolama (igram na tastaturi)...

Posto se prvi put srecem sa igrama iz 2K serijala, daaavno bese NBA Live, zanima me na kojoj kameri igrate?

Sinoc sam igrao i sad sam ukljucio komp i nema .exe fajla. Da li ce vredeti ako neko uploaduje .exe i samo ga ubacim u folder?

Dali moze neko da objasni sta koji od ovih pojmova znaci u igri tj. pozicija:Small forward,Power Forward i Shooting Guard(valjda sam dobro napisao)!

Shooting guard i Small forward, to su bekovi na poziciji 2 i 3. Npr. u nasoj reprezentaciji bek na dvojci je Tepic, a bek na trojci je Keselj.

Power forward je pozicija krilnog centra, tj pozicija 4. Npr. pozicija na kojoj igra Dusko Savanovic.

Sta znaci set screen?

stalno mi izbacuje there was a problem with your connection

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno