Šta je novo?

NBA 2K10

ja brobah demo i svidja mi se jedino sto moze da se sutira na stick inache grafika je mnogo losa gameplay tamo oamo ipak je owe godine bolji NBA live po meni ali ima dosta i live bagova

Live bolji ? Symo ne lupaj molim te! Live je shit vec odavno. NBA 2K10 ima bar fantastican gameplay.
Upravo ga kupujem na warezu. :D

ja brobah demo i svidja mi se jedino sto moze da se sutira na stick inache grafika je mnogo losa gameplay tamo oamo ipak je owe godine bolji NBA live po meni ali ima dosta i live bagova

Grafika u 2K10 je za klasu bolja od Live-a da ne pricam o animacijama.Gamplay je godinama ispred...

Kako su dobro skinuli igru Orlanda u demou, ja sam odusevljen! Pratio sam playoff, isto igraju i ovde.
Ne znam sta gamespot pljuje igru, meni je ovo bar 30% bolje od NBA 2K9.

NBA 2K10 ima ozbiljnih problema sa FPS, svakih 30sek igra uzasno zasecka. Igram je na Xbox-u.
Nemoj slucajno da dajete pare za PS3 verziju, ne vredi ovo orginala, iako je gameplay odlican ko i uvek.

NBA 2K10 ima ozbiljnih problema sa FPS, svakih 30sek igra uzasno zasecka. Igram je na Xbox-u.
Nemoj slucajno da dajete pare za PS3 verziju, ne vredi ovo orginala, iako je gameplay odlican ko i uvek.

Izlazi patch koji ce da sredi probleme sa performansama igre i ostale bugove.

Nemam pojma kako te stvari funkcionisu na Xboxu. To ces morati kjagera ili nekog drugog ko ima Xbox da pitas.

Za pocetak pogledaj da li ti je ukljucena opcija key zoom (verovatno koristis default kameru za utakmice tj. broadcasting). Ako je ukljucena iskljuci je i trebalo bi da se sredi malo FPS.

Igra je PERFEKTNA!
ali ljudi su u pravi sto se tice FPS.
Znaci kada god sam ispod obruca pocinje opasno seckanje ?! tripovao sam se da je to do samog
cd ali nije tako. Znaci guzva ispod obruca i FPS naglooooooooooooo pada :(

Jel se bar pojavio patch ili tek treba ?
Ovo je krajnje neozbiljno od 2K sports-a da vec 5 godina ne menja sam engine koji ocigledno nije ni za k....!
Naprave genijalan basket i onda ga pokvare sa FPS problemima.
Nego jel ste probali online ? Posto mi je 2009 verzija na PS3 bila neigriva.

Patch stize za dve do tri nedelje, igra je trenutno poprilicno bagovita i kad to srede bice savrsena. Online sa PC verzijom radi zavisno od raspolozenja (u pocetku nije radio nikako a sad nekad radi ok nekad ne).

Evo ovde koje bagove patch ispravlja (post by kjager :)). Moja preporuka je da sacekate patch pre nego sto krenete Asocijaciju/My Player posto su to najbagovitiji modovi (My Player zna stvarno da iritira nekad, inace je genijalan mod).

Inace PC verzija NBA 2K10 stvarno sadrzi sve sto i konzolna verzija i to za samo 20EUR (Steam). Mene je moja izasla vise ali zato imam i kutiju :smoke:

Covece ova igra je daleko od zavrsene izbacena, krajnje neozbiljno za one koji kupuju orginal !
Pazi ti listu ispravki, pa ovo je ko kad steluju Warcraft!

Pa uvek mozes da predjes na Live, kazu ljudi da je dobar ove godine. Nemoj samo da ti bude posle krivo sto Live nema mod kao sto je My Player :)

Pa uvek mozes da predjes na Live, kazu ljudi da je dobar ove godine. Nemoj samo da ti bude posle krivo sto Live nema mod kao sto je My Player :)

Kakve veze ima LIVE sa My Player modom ? To je na samoj igri, a ne na netu.

BTW sta uradise sa Mo Wiliams-om ? Ne moze covek trojku da pogodi. Moram da uradim update igraca cim krene NBA sezona. Inace Orlando sa Vinsom Karterom razbija ! Ne mogu d aih pobedim jos uvek, strasna ekipa, kakvu odbranu igraju, ne mozes da prdnes ! :(

Poslednja izmena:
Ja Orlando ljustim sa Bulls-ima :p Mnogo se uzdaju u trojke "3-point shooting teams tend to live and die by their craft" :D

Kako ova igra vara na Hall of fame, strasno!!! Kucaju sa 5 m iz mesta, smesno!

Kako ova igra vara na Hall of fame, strasno!!! Kucaju sa 5 m iz mesta, smesno!

LOL

Ja igram na Hall of Fame i nikad nisam video da je neko zakucao sa 5m iz mesta. Doduse komp ce da te izbusi trojkama ako ne pazis ali nema govora o varanju. Skill up! :p

Pa kako da se odbranis kad imaju sut za tri 80% ?!!?

Smanjis slajdere ili igras agresivno odbranu (mada ni to ne pali kad su u pitanju Arenas i Allen >.<). Ja imam FG% uvek oko 90% (PIP Rulez :D).

Pa kako ti onda igras ? Sve na zakucavanje ? Ja ponekad imam mozda max 65% i to kad ide sut, tj kad ih pocepam sa Lebronom.

Pick&Roll uglavnom, centar ostane sam ispod kosa i to je to :)

Sa LeBronom ne sutiram vec sve na ulaz. Mada to zavisi ko ga cuva, ako je dobar odbrambeni onda igram na Sheka.

Znas sta je meni malo nerealno ? Sto se brzo umaraju, razmisljam cak to da smanjim/iskljucim.
Jel ti igras ovo na boxu ili PS3 ?

Naravno da se umaraju kad non stop drzis brzo trcanje.Ajde ti trci punim sprintom 48 minuta.

Ne drzim non stop brzo trcanje, ali je pomalo nerealno da se Lebron umori od 2 kontre ? Covek je u RL masina, nisam ga video 2 puta umornog.

jos nisam igrao 10-ku ali u 2k9 nije mi se svideo kos, nekako obruc i tabla su mi se cinile previse nisko, imas utisak kao da oni oucaju na onaj minijaturni sobni kos, nadam se da je to sad ispravljeno.

Odlican je basket ove godine, samo da se srede ovi problemi sa FPS-om, strasno nervira kad si u prodoru, a igra zasecka.
Ove godine je stvarno gameplay za 2 koplja bolji, nekako sad je to mnogo realniji i zabavniji basket. Prosle god je bilo nekih cudnih stvari u igri, npr igrali su skoro samo superstar igrac, sad igra ceo tim bas kako i treba, to mi je najbolja promena i novina u odnosu na proslu verziju. *** u NBA 2K9 sam znao sa Lebronom da dajem po 60 poena, sad nema potrebe jer se uvek tu nadje Sek, Mo, West, stvarno lepo ekipe igraju timski, lepo se otvaraju na pozicije sa kojih dobro gadjaju.
Vrhunski basket, posle patch-a ce biti jos bolji samo. I da pocne sezona zbog Rosters update-a.

jedina mana 2k-a u odnosu na Live je to sto nema reprezrentacija.

Poslednja izmena:
Vrh Dno