Međutim, sonda sa kamerama se raspala, tako da nisu snimljene fotografije udarca raketa u Mesečevu površinu.
NASA je saopštila da su njeni instrumenti sve vreme radili, ali da su iz nekog razloga izostali živi snimci operacije.
Sve što za sada NASA ima su snimci napravljeni dok su rakete putovale ka Južnom polu Meseca.
Nemojte da se ložite da smo u stanju da isrpljamo ovu planetu pošto nas jedva ima.
Smijem li konstatovati EPIC FAIL?
Kad smo vec kod planete preporucio bih dokumentarac HOME ko nije odgledao...da se bolje svati koliko ljudi trose prirodne resurse.
Surova istina :zgran:vuku nas za rukav da promenimo nacin zivota i eto skoro 99% populacije bas zabole za sve to.
Obavezno u 1080p^
Preporuka i od mene, osim sto je vrlo poucan, divno izgleda u 1080p!![]()
A znas sta je zalosno, bombarduju nas raznim dokumentarcima i vuku nas za rukav da promenimo nacin zivota i eto skoro 99% populacije bas zabole za sve to. Eto cak neki i tvrde da nema sanse da naskodimo planeti. :wall:
Pa daj mi neki dokaz da smo naškodili, a da nije ona Algorovska prevara osporena 1000 puta.
Bane, zivi mesec dana u prostoriji od npr 300 kvadrata, bez prozora i wc-a. Kroz jednu rupu na zidu ce ti ubacivati shnicle, a ti mozes da ih przis na elektrichnom roshtilju. Ako dva kvadrata koristis za spavanje, jedan za spremanje hrane, koliko dana mozes imati slobodu kretanja i lagodan zivot ako seres jednom dnevno, a sme da bude samo jedan minuli rad na metru kvadratnom?
Kako kaze Radovan 3 "ja mislio to nit sere nit pisha"...a ono mi bushni ko sito...
Idi pivni par litara vode iz Dunava, preporucujem malko nizvodno od BG :d
Pa obzirom da moji preci par desetina hiljada godina unazad nisu tako živeli, ne vidim razlog zašto bih ja tako živeo.
Redovno se kupam na Savi (ode se brodićem, parkira se na neko dobro mesto), voda je čista kao najčistije more...
Tada nije bilo toliko stanovnika na planeti, nisu bile fabrike i razne rafinerije koje truju vazduh i vodu i ne mozes da kazes da su reke sada isto ciste kao sto su bile pre hiljadu godina.
Bane, metafora itd...
Nego, si ti kad video odliv iz industrijskog postrojenja? Onako, svojim ochima, okolinu od koje komarci beze, i to se uliva u reku "bez ikakvih masnoća, hemikalija, čudne boje i ostalog" ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari