Šta je novo?

Narucujem.com istina ili prevara?

Dobro si i prosao...

evo sta sam hteo da narucim pre tri godine preko e-ducan_a
izaslo bi me duplo skuplje nego u USA :)

Evo da kazem da bi kod nas skuplje ispalo po meni
cena sa postarinom do NYC = $45 + $3 taxa u New Yorku (od ovog meseca racunaju na New Egg) , marza 10, postarina do vas $30 = $88 = 4.650
isporuka 7-10 dana

DA JE RECIMO MEMORIJA U PITANJU, STALA BI U KOVERTU I ONDA BI POSTARINA BILA $12 umesto $30, i bilo bi sve zajedno $70 = 3.700 dinara

Nadam se da ovo pomaze...
Pozdrav

Skupa je postarina...

Juce sam dobio odgovor za neki citac kodova na automobilima i krajnja cena bi otprilike bili oko 123 dolara(sve pdv,carina i marze) a taj isti uredjaj na e-bay kosta 44.5 dolara pa vidite sta i kako

pozz

Ponovo, ako ti je polazna cena $30-40 samo za postarinu onda su ti ruke prakticno zavezane ako je samo jedan uredjaj u pitanju.

Mislim da je jasno da bi svima odgovaralo da je postarina veca. Ako bi salli vise od jednom stvari u kompletu, onda ispadne manja ali ide na carinu i PDV 100%, i ceka se sigurno 40 dana duze.

zvuci kao lovacko/ribolovacka prica.. no hard feelings.. pogotovu ovo da jos uvek ne zaradjujete ali cete i dalje raditi zbog drugih ljudi koji kupuju ono sto ne mogu u Srbiji.. ali ok.. kad skoro da i za ovu uslugu u Srbiji vlada monopol.. sto da ne.. mozete pricati i lovacke price..

Nazad
Vrh Dno