Šta je novo?

Narandzast ekran pre pocetka instalacije W10. Kako ga resiti?

Nista

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2012
Poena
225
Pojavljuje mi se narandzasti ekran pre pocetka reinstalacije Windowsa. Imam w7 koji hocu da reinstaliram na w10. Uradim u BIOS-u kako treba i pre pocetka reinstalacije kad se pojavi Windows logo prikaze se ekran kao na slici. Prepun je Local C koji sam malo ocistio sa Ccleanerom, Disc Clean up-om i sl. Kako da resim problem? Hvala unapred, pozdrav!

WP_20131113_003.jpg

Poslednja izmena:
Sam taj koncept upgrade-ovanja windowsa je los.
Najbolje da sacuvas podatke sa C particije(ili gde god ti je windows) i da uradis svezu instalaciju pa ako imas nesto bitno od podataka vratis.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja sam pokusao cistu instalaciju. Za upgrade nemam mesta, jer mi je prepun Local C. Kad pokusam instalaciju W10 izbacuje ono.

Nisam neki ekspert na ovu temu ali ako se ovo pojavi mislim da je lose uradjen bootable disk/fleska, da nema veze sa hardom jer ti butujes sa nje pa instaliras na hard.

Ovo vise lici na hardversku gresku, vjerovatno neispravna graficka kartica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Covek je napisao da mu radi win7, ne bih rekao da je do graficke.

Skinuo sam nekog torrent sajta Redstone 2 verziju 14905. Instalacija W7 Pro radi, pokrece se i nema narandzastog ekrana. Skinuo sam sad neku enterprise verziju W10 i krenula je. Verovatno je bilo do loseg linka i/ili butovanja usb-a.

Imam samo pitanje u vezi odabira na kojoj particiji da mi instalira OS. Imam ove ponudjene particije na koje ima mesta. Izabracu jednu od njih. Kakve su ovo particije 1 i 2 System i Primary gde nema mesta za instalaciju OS-a? Cime su one popunjene? Zar ne bi trebao na Primary da ubacim nov OS?

Ne secam se da sam pre dve godine pri reinstalaciji W7 imao cetri partciije, malo me to zbunilo sa ove dve pune particije.

15722527_10206217440393473_1085480866_n.jpg

14905 je mator build , 14393 je zvanican za normalne korisnike a 14986 za insidere.

Odradio instalaciju i radi glatko. Bilo je, verovatno, do loseg linka. Pozdrav! :)

Nazad
Vrh Dno