Šta je novo?

Napokon nema dileme 8800GT/HD3850

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Flight

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.12.2004
Poena
349
Stize i u zemlju Srbiju Palit 8800GT, ko je bio pametan cekao je ko nije bio pametan on je placao od 250 do 270 eura 8800GT, sada ta ista kartica pod imenom Palit 8800GT, ima za oko 183-196€ ili Sonic model (sa ogromnim hladnjakom) za 201-216€. Znaci ko je hteo da prvi u ulici ima 8800GT zeznuo se!

Takodje druga izuzetna kupovina je AMD ATI Sapphire HD3850 256MB (mada ja bih licno pre isao na ovu karticu sa 512mb), po izuzetnoj ceni od 150-157€. Tako kao sto rekosmo u nekim temama vredi sacekati par nedelja.

Ovo sto sam napisao moze ljudima koji se ne razumeju nesto u hardware onako na tacni da bude informacija sta kupiti i za koliko para.
A ko se razume u hardware, njemu ni ne treba objasnavati, znace :)

Poslednja izmena:
hmm, a koja je poenta otvaranja ovog thread-a? :) da se narugas ljudima koji su platili 50-80e vise? :d
btw. nisam znao da je stigao Palit :)

Pa i nije stigao. Uostalom, cena ostalih karti je viša zbog dodatne opreme, "besplatne" igre i bahatosti naših prodavaca, dok kod Palita osim CD-a sa drajverima najverovatnije neće biti ničeg više. Na zapadu je NAJSKUPLJI 8800GT (mislim na eVga Super Super Clocked 700\2000) koštao 320$ što je malo biše od 230 evra, dok su oni "ne-klokovani" modeli koštali između 170 i 190 evra, a takve su ovde prodavali po 250 i više...

@Vule ovo je obavestenje, a ne rasprava, ne razumem tvoj komentar?

@Chinaski, pa naravno ;), ima jedan tip u onoj temi glavnoj o 8800GT zapenio kako vredi dati za obican XFX 8800GT 270 eura, a i ne samo on zaletali se ljudi bespotrebno, kao da nece ni jedna vise kartica da stigne u Srbiju. A ovaj Sonic Palit, ima odlicno hladjenje (samo jos u praksi da se pokaze), sto je retkost kod ovih kartica.

@NastyB, bre lepo kartice stoje u cenovniku znaci da mogu da se kupe, to dalje znaci stigle su.

Poslednja izmena:
Ako su te kartice negde stigle, to je onda trebalo u "Gde da kupim...", pošto i tamo postoji tema o 3850/3870 i 8800GT karticama...

A to da su te dve kartice dobre kupovine zna i moja baba koja komp u životu nije videla :D

Na lageru sigurno ima ATi-ja, a za ove dve Palit Nv treba proveriti, ali od 15. decembra, kazu da ce biti u vecim kolicinama, znaci verovatno da sada ima po koji primerak.

@Vule, e Vule, da malo pratis desavanja video bi da jos uvek mnogo ljudi ne zna sta je najbolja kupovina tako da tvoja baba tu ispada jos malo kao pravi haker :D

Kartice stizu oko 15-og decembra.Danas sam zvao i proverio.Tako da nemojte lupati gluposti da su kartice vec stigle.Najverovatnije ce biti sa referentnim hladnjakom:mad:
TAko da ovaj post nevodi nicemu sem presipanju supljeg u prazno!:wall:

Ne razumem cemu paljba sa tim Palitom kad ova moja Galaxy za 280$cad radi bez ikakvih problema na 700/1800/2000 a moze i jos a ti cekaj tog palita.:d:d:d

@Vule ovo je obavestenje, a ne rasprava, ne razumem tvoj komentar?

@Chinaski, pa naravno ;), ima jedan tip u onoj temi glavnoj o 8800GT zapenio kako vredi dati za obican XFX 8800GT 270 eura, a i ne samo on zaletali se ljudi bespotrebno, kao da nece ni jedna vise kartica da stigne u Srbiju. A ovaj Sonic Palit, ima odlicno hladjenje (samo jos u praksi da se pokaze), sto je retkost kod ovih kartica.

@NastyB, bre lepo kartice stoje u cenovniku znaci da mogu da se kupe, to dalje znaci stigle su.

sta pricas bre palit je odlicna marka, 8600gt sonic se bolje klokovao i bio brzi i os 8600gts. 8800gt palit sonic je sa najboljim kulerom za sada, nema onaj krs referentni

my.php
[/URL][/IMG]

evo palita sa boljim hladnjakom

@Tierry Henry, 'alo Kanada i Srbija nisu iste zemlje, cisto da te uputim.

@zeljkoz, pa sacekati mesec dana i ustedeti 70-90 eura se isplati, valjda za toliko mozes da ukapiras o cemu se ovde govori, ako ne mozes tvoj problem.

@Crusader, mislim da si greskom mene citirao, sem ako si me pogresno razumeo, mislio sam da je hladjnje inace na 8800GT losije, a kod Palita izgleda dobro jos samo neko da je isproba.

@vdeki, dobro ali vec sada mogu da se kaparisu ni to nije lose, dok ATI 3850 vec ima.
I nece biti sa referntnim dizajnom, to jest jeftiniji model hoce, skuplji ce imati ono bolje hladjenje.

Ih, stižu im 15. decembra. Inače, 8800GT imaš bar na 10 cenovnika (Imtel, Webhouse, ima i neki sajt sa 3 u imenu ali se ne sećam koji, Gigatron, itd...) i ako pozoveš bilo koju firmu reći će ti da nema i da uskoro stiže... Mnogo toga što stoji u cenovnicima uglavnom nema...

Pa cene su pale. Samo mislim da 3800 seriju, jer je tek stigla ipak drze malo previsoko. Palit8800GT za ispod dvesta evra? I danas sam video asus 8800 GTX 768mb za 396 evra.

Trenutno najbolja kupovina je 8800gt, i TU nema dileme. Oko 3800 serije se stvorila samo hajka, i ja sam bio isto jedan od onih koji se promio. Ali sad kad vidim palit 8800gt 512 za 200 evra , i u drugoj radnji 3870 za 230 , dileme NEMA.

Poslednja izmena:
@Panzer75,

Pa kad su ista firma sta reci :)

(A i uz moj Palit 8600GT Sonic+, koji je dosta jeftiniji je stigla ta igra) :D

Poslednja izmena:
E ljudi stvarno ste smorili! Prvo "otvarac" treda, daj brate ostavi hate za negde drugde. Svako ima pravo sa svojim parama da radi sta hoce. Zar ne?! Sta tebe briga ako su svi kupili svoje kartice za po 500€?! A drugo tema od 150 stranica i o famoznoj Palitovoj 8800GT je bila i nemojte se nastavljati kroz ceo forum majke vam....
Poz svima.
Didn't mean any disrespect!

Ova tema je "zrela" za gashenje :S:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno