Toliko o tome :d :d :d ili dobro ne vidiš.
Da te ispravim približno 690W, a koliko je dobacivalo u pikovima, nista o tome nije napisano predpostavimo više od 700W, e sad zamisli da imaš jendan raid kontorloer dodatni sa 4 diska i overklokovan Quad na 3.4GHz ili nedo bog na 3.6GHz, i na to overkolokuješ grafičku karticu samo jednu, pitao bih te onda...
Citiraču sebe
Ovo gore je bilo overklokovano samo na 3.2GHz, grafika nije ni pipnuta, e sad ovo što sam ja pričao je overklokovano i to debelo.
Pa zatim
Ja sam naveo šta je dovoljno, za mene nije, imam napredno vodeno, veoma jaku pumpu i samo 14 dvanestica i jedan 20cm ventilator i na to planiram da uzmem dva dodatna Harda i sa 1000W ću biti siguran, gde ne vidim nigde da sam pereporučivao nešto kao 1000W , pa sam to i ovde ponovio
Posle ja lupam, ovo gore ništa nije bre overklokovano kako treba, kako je čovek u prvom potu pomenuo oc naveo sam svoja iskustva, i još jedna stvar za tebe Jerry[NS] nemoj da se ljutiš, ali ako je skoro 690W ispucano u sliju, onda moraš bar sa 5-10% više da budeš u rezervi, jer napregnuto napajanje može da bude baš problem i životni vek biće mu drastično smanjen, gde na kraju može nešto više od samog napajanja da strada. Da se vratim na temu, ako je 690W ispucano onda je normalno za takvu konfu treba planirati jedno 750W napajnaje

, a ja sam za single varijantu i dobro overklokovan sistem preporučio 650W napajanje, a to lepo piše i gore. I da, još da nadodam komentar autora ovo teksta na konfu sa Quadom
"The power source actually supplies 567.6 watts, of which 85.3% are on the +12V, efficiency being 82.6%. So this configuration justifies the purchase of a 600-650 watt supply, and even one a little higher if you like to have a little room"
Pa zatim zaključak
"actual power supplied was only 567.6 watts. This was in spite of using an overclocked and ultra high end configuration. Of course, certain extremely specialized systems in all areas, with water cooling and overclocked graphic cards modified in voltage could go further and justify a 700 or even 750 watt source."
Toliko o tome da je za oc Quada i garfike dovoljno jedno napajanje od 400-500W