I shta im fali? Meni su i lepshi od obicnih a i poshto su pljosnati cini mi se da malo bolji shto se tice otpora vazduha.Da, buđavi kablovi. Da je običan sleeving, bilo bi super, kao i na svakom normalnom napajanju, ovako izgledaju kao da su izvađeni iz nekog matorog kasetofona... Naravno, pričam o kablovima koji se kopčaju posebno, koji imaju svaku žicu posebno obloženu onim crnim gumenim ******m...
WTF?:trust:ja ne znam sta si ti is3povo![]()
Uuu ni ja ne volim ove kablove, ko crni IDE de-mode kabl izgleda
e da vidis sto seasonic ima bruka sleeving![]()
PSU kablovi se kod mene u P182 ionako ni ne vide![]()
Pogledah malo detaljnije jonnyGURU review, i provalih da je testirao GE-S550A-D1.Gigabyte ODIN PRO GE-M550A-D1 550W modular
Software controlled PSU, for maximum tweaks
Active PFC, high efficiency power circuit design, 80+ certified
4-rail, 12V+ design, capable of supplying higher power output
Over-voltage, over-current, under-voltage and short - circuit protection
14cm cooling fan, low noise silent design with fan curve control
Reliable Japan-made capacitors
Environment friendly, Complying with RoHS & WEEE regulations
Smart Cable Management for good air convection
Adjustable alarm settings
Nema softvera uz GE-M550A-D1.Ne znam da li se uz ovaj dobije software, ali ako dobijes imas punu kontrolu nad PSU-em.
Od temp, brzine fana i svih mogucih voltaza do samog iskljucivanja i paljenja LED na njemu.
Odin = preporuka.
Ah da, sa slike vidim da i on ima senzore za toplotu i to 4kom, znaci mozes da meris sa njima sta god oces, jako fancy.
Nije pobrkao, Odin ima 6 pin PCI-E konektore, znaci nema 8 pin.Nesto si pobrkaoNema 8-pinski, ali ima 6-pinski. U tvoju kartu ide 6 pin konektor, a ne 8 pin
Inace, i ja mislim da je 86e previse za 550W CWT, za malo manje para ima corsair 450W (seasonic), a za malo vise TT TP serija koja je jaca.
Nema 8-pinski, ali ima 6-pinski.
Pa istu ste stvar rekliOdin ima 6 pin PCI-E konektore, znaci nema 8 pin.![]()
Pogledah malo detaljnije jonnyGURU review, i provalih da je testirao GE-S550A-D1.
Postoje dva modela GE-M550A-D1 i GE-S550A-D1, razlika je shto M550 nema P-Tuner tj. ovaj softver za kontrolu napajanja.
Josh jedna sitnica, napajanje izgleda kao da ima bakarne hladnjake ali su ustvari aluminijumski ofarbani u boju bakra.
Nema softvera uz GE-M550A-D1.
Nije pobrkao, Odin ima 6 pin PCI-E konektore, znaci nema 8 pin.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari