Šta je novo?

Napajanje Gigabyte Odin Pro 550W modular?

ko zna sta je on video. Kablovi na korsu su perverzija, crni konektori, crni sleeving...Jedino ako Vule ne voli crno :D

Da, buđavi kablovi. Da je običan sleeving, bilo bi super, kao i na svakom normalnom napajanju, ovako izgledaju kao da su izvađeni iz nekog matorog kasetofona... Naravno, pričam o kablovima koji se kopčaju posebno, koji imaju svaku žicu posebno obloženu onim crnim gumenim ******m...

powersupply_jeantech6.jpg

ja ne znam sta si ti is3povo :)

Da, buđavi kablovi. Da je običan sleeving, bilo bi super, kao i na svakom normalnom napajanju, ovako izgledaju kao da su izvađeni iz nekog matorog kasetofona... Naravno, pričam o kablovima koji se kopčaju posebno, koji imaju svaku žicu posebno obloženu onim crnim gumenim ******m...
I shta im fali? Meni su i lepshi od obicnih a i poshto su pljosnati cini mi se da malo bolji shto se tice otpora vazduha.

17-139-001-09.jpg

ja ne znam sta si ti is3povo :)
WTF?:trust:

Poslednja izmena:
Mogao sam i ja da uzmem corsair-a, ali ajde da nemamo svi iste, da se razlikujem malo od ostalih :)

Meni se bas svidaju ti kablovi,sigurno su bolji nego ove sajle sto sam dobio.

Da, stvar ukusa, kod mene su isti znaci ko sto je i cc13 bacio sliku, a mene se oni vise svidjaju od ovih "IDE look" kablova, ali eto njemu ne..;)

Jedino što sad još uvek ne znam koje od ta dva bi eventualno uzeo...

Nisu valjda kablovi presudan faktor?:p

Ne, ne utiču uopšte na izbor, kućište je zatvoreno ionako, samo sam konstatovao da su mi ružni, ništa više :) ...

e da vidis sto seasonic ima bruka sleeving :)

De mode kablovi su btw odlichni za kabliranje. E sad ako neko voli turbo folk u rachunaru to je vec druga stvar :)

Gigabyte ODIN PRO GE-M550A-D1 550W modular

Software controlled PSU, for maximum tweaks
Active PFC, high efficiency power circuit design, 80+ certified
4-rail, 12V+ design, capable of supplying higher power output
Over-voltage, over-current, under-voltage and short - circuit protection
14cm cooling fan, low noise silent design with fan curve control
Reliable Japan-made capacitors
Environment friendly, Complying with RoHS & WEEE regulations
Smart Cable Management for good air convection
Adjustable alarm settings
Pogledah malo detaljnije jonnyGURU review, i provalih da je testirao GE-S550A-D1.
Postoje dva modela GE-M550A-D1 i GE-S550A-D1, razlika je shto M550 nema P-Tuner tj. ovaj softver za kontrolu napajanja.
Josh jedna sitnica, napajanje izgleda kao da ima bakarne hladnjake ali su ustvari aluminijumski ofarbani u boju bakra.:p
Ne znam da li se uz ovaj dobije software, ali ako dobijes imas punu kontrolu nad PSU-em.
Od temp, brzine fana i svih mogucih voltaza do samog iskljucivanja i paljenja LED na njemu.
Odin = preporuka.
Ah da, sa slike vidim da i on ima senzore za toplotu i to 4kom, znaci mozes da meris sa njima sta god oces, jako fancy.
Nema softvera uz GE-M550A-D1.;)
Nesto si pobrkao :) Nema 8-pinski, ali ima 6-pinski. U tvoju kartu ide 6 pin konektor, a ne 8 pin ;)

Inace, i ja mislim da je 86e previse za 550W CWT, za malo manje para ima corsair 450W (seasonic), a za malo vise TT TP serija koja je jaca.
Nije pobrkao, Odin ima 6 pin PCI-E konektore, znaci nema 8 pin.:p

Pogledah malo detaljnije jonnyGURU review, i provalih da je testirao GE-S550A-D1.
Postoje dva modela GE-M550A-D1 i GE-S550A-D1, razlika je shto M550 nema P-Tuner tj. ovaj softver za kontrolu napajanja.
Josh jedna sitnica, napajanje izgleda kao da ima bakarne hladnjake ali su ustvari aluminijumski ofarbani u boju bakra.:p

Nema softvera uz GE-M550A-D1.;)

Nije pobrkao, Odin ima 6 pin PCI-E konektore, znaci nema 8 pin.:p

Pa to sam ja i napisao u postu broj #15:

U Hellas-u 7.320, u Imtel-u 7.400 din. Uzeo sam ga u Imtel-u, samo ovo je verzija GE-M550A-D1 koja je bez senzorskih kablova i usb kabla, tako da onaj program za kontrolu psu-a koji sam dobio na cd-u nicem ne sluzi, to je za Gigabyte Odin GT GE-S550A-D1 http://www.jonnyguru.com/modules.php...=Story&reid=61 , smrc . Inace je stvarno tiho, kvalitetno i mnogo dobro izgleda.

Kupio sam ovo napajanje za 6450 dinara i 36 meseci garancije, a jedinu (malu) kritiku mogu uputiti krutim (ali ekoloskim :)) kabolvima.
U kutiji se nalazi ovo...
odinpro550wed5.jpg

Takvi kablovi ti dolaze i uz Cooler Master.

Samo sto je Cooler Master bolji od ovog napajanja moze vise dati na 12v grani

^Ne radi link.

Vrh Dno