Mozda da, mozda ne, zavisi od AIB-a (Asus, Gigabyte, MSI, Zotac, itd). Samo Nvidia FE kartice su navodno ispeglane da nemaju skokove. A i to je pitanje koliko, moram da sacekamo Intel/Aris test-ove.https://www.fsplifestyle.com/PROP162000381/ imam ovo napajanje kontam uz neki dobar adapter da ce to biti ok za 4080 16gb...
Da, 850W i jače, baš kao i u tabeli, uz grafičke će se isporučivati adapter. Nisam video da se Corsair i Seasonic žure da predstave nova napajanja.^ 12.10 izlazi prodaja kartica a tek u decembru nova napajanja. Zato im ne prolazi fora da neće kartice moći raditi na 2.0 napajanjima. Poenta je samo koristiti barem gold napajanje sa preporucenom snagom koju je proizvođač naveo.
Vec ima 3 napajanja dostupna za kupovinu koja prolaze sve standarde (ATX 3.0 + PCIE 5 + 200% PE).Standard 3.0 izlazi tek u decembru koliko sam upućen.
Nema Potrebe za FE, ne garantuju da nece biti potrebo za nekom od drugog proizvodjaca, ako po default-u radi jace od 450W (overclock negde blize 3GHz)^ nvidia je rekla da nema potrebe za menjanjem napajanja.
Sad ce valjda i Thermalright da uleti sa jeftinijim, i pokopa der8auer-a. Nekad imam osecaj kao da imaju rivalstvo, da su opsednuti njime 😅Dobr stvarčica.
Pogotovo sto ce se najverovatnije pojaviti u domacoj prodavnici sto ima sve Thermal Grizzly stvarciceDobr stvarčica.
Ako se dobro sećam, podržaće do 600W...bar je tako na Silverstone Hela koje ima 600W 12VHPWR.Oko adaptera sto dolaze uz kartice to su pametni adapteri. U slucaju da napajanje ima samo 3x8pin graficka ce raditi ali ograniceno do 425w, ako ima 4x8pin onda ce moci OC i ice preko 500w. Tako da nema potrebe za menjanjem napajanja 2god ko ce uzimati 4000 seriju. Jedio estetski ce biti ruznije.
Pretpostavljam da će svi optimizovati adaptere kao sto si naveo za 3090tiCak ne znaci da ce adapteri sa AIB kartama da se ponasaju isto
Objasnih generalno konfliktne/konfuzne izjave od youtubera/reviewer-a koje sam procitao juce i upravo pre manje od sat vremena Jonnyguru rekao/potvrdio, da je sve netacno, da nema nista pametno u adapterima 😅, Vec je poslao poruku Nvidiji, i na zajednickom email chain-u Youtuberima/reviewer-ima, da nisu lepo objasnili situaciju juce 😅Pretpostavljam da će svi optimizovati adaptere kao sto si naveo za 3090ti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari