Extender je treca grupa elektricnih stvari, ponasa se malo drukcije nego adapter i kabl, ali naravno opet nije pametna xD^ znaci da je to obican ekstender?
Extender je treca grupa elektricnih stvari, ponasa se malo drukcije nego adapter i kabl, ali naravno opet nije pametna xD^ znaci da je to obican ekstender?
Yup xD. nije jos uvek cisto, Jonnyguru je absolutno siguran, al Aris nece da potvrdi dok fizicki ne proveri. A da li ce trebati je previse rano reci, mora da vidimo druge karte danas kako se ponasaju.^ mislio sam adapter, sve slično ali ipak različito 😀
Nvidia rekla Jonnyguru-u da ce da skaliraju karte sa TDP-om do 1x8-pin. Onda rekli nekom drugom, drugcije da nece nego da ce da se gase, a kad ih on pitao cek sta se desava, oni mu rekli trece. A sad mozda ispadne cetvrto (ali samo sa njihovom FE), a mozda je i peto, peti put promenili. 😅^ ja mislim sto si naveo da grafička to reguliše,
Sto je najgore ovo je zato sto nisu to odradili aktivno.Ja mislim da je ovo marketing oko napajanja. Godinama se ništa nije menjalo a svi daju garancije od 5-10god. Treba se uzeti novaca.
Konfuzija se nastavlja 😅 (P.S. nisam jos pogledao sve, procitao sve 😅 )Myth Busted: This is how NVIDIA’s 4-way adapter for the 12VHPWR port of the GeForce RTX 4090 really works! | igor´sLAB
Who doesn’t know it, the funny adapter from NVIDIA, with which you can merge four PCIe 6+2 pin cables to be able to run graphics cards with up to 600 watts? If you only connect three plugs…www.igorslab.de
Niko od njih nije pogresio u sustini sto je najgore , Ni GamersNexus ni Corsair ni Igor's. Samo se ne slazu sta znaci rec smart (A ljudi na internetu su se vec podelili u sportske timove i zahtevaju tuzbe za defamaciju/libel)Steva je ok youtuber ali iskreno njegovo poznavanje materije je površno...ako bih morao da biram igor je mnogo solidniji.
Gde si bas to spomenuo to je naj straightforward kao sporedni primer bazicnog(native) nacina da se odradi ovo (kontrolni faktor pri poredjenju), ova druga dva nisu xDNa osnovu gore navedenog ja bih rekao da prespajanje žica nije smart.
Sansu da planu najverovatnije imaju samo kopije Nvidia Adaptera bez IC-a. Mada mozda i custom kablovi koji su 17AWG i iznad, zavisno od spoljne presvlake kabla. Ovo je vise nesporazum, da li integrisano kolo u Nvidia kablu postoji u svakom AIB kablu. Da li je ono pametno. Da li ono sto ono radi je pametno ili ne.Po meni treba da kažu realno ljudima. Smete da koristite adaptere bez brige da nešto ne bi planulo ili morate menjati napajanje i kraj.
Sigurno nvidia i AIB neće dati uz grafičku neki falš adapter. Znaci moje V1000 CM sa adapterom ne bi trebalo praviti probleme?Sansu da planu najverovatnije imaju samo kopije Nvidia Adaptera bez IC-a. Mada mozda i custom kablovi koji su 17AWG i iznad, zavisno od spoljne presvlake kabla. Ovo je vise nesporazum, da li integrisano kolo u Nvidia kablu postoji u svakom AIB kablu. Da li je ono pametno. Da li ono sto ono radi je pametno ili ne.
Svaka od 4 grupe ljudi/firmi stoji iza toga da sta su izbacili je testirano da nije rizik* testiranje od nekog neutralnog da potvrde to bi bilo dobrodoslo xD
Naravno moguce je da Corsair a i drugi nisu znaci da ima IC taj u Nvidia adapter-u, da Nvidia nije prenela, ...
Nvidia 4090 FE da, ostale 4090 najverovatnije (al nije GamersNexus izbacio video, da li su transient skokovi "dobri"). Ali nema razloga da budu previse losiji od 4090 FE (generalno, mozda poneka pojedinacna karta bude cudna).Znaci moje V1000 CM sa adapterom ne bi trebalo praviti probleme?
Kakav problem?
originalna HXi stara ta su oduvek imala par problema. I da to je sta sam mislio da neka stara napajanja mozda nece lepo raditi sa nekim AIB 4090. Doduse taj lik na overclock forumu nije lepo istestirao sve sto ima, pa ko zna, treba jos malo detalja, drugih testova.Kazu corsair 1200w trokira sa novim karticama
mozda ima na reddit-u jos, nisam procitao sve, tamo u temi sam on, onom drugom sa reddit-a proradilo kad je update-ovao nesto.Nisam ja shvatio da samo jedan ima probleme...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari