Šta je novo?

Najvece razocarenje 2004?

Najvece razocarenje u 2004?

• Doom 3

Glasovi: 80 47.6%
  • NBA Live 2005

Glasovi: 16 9.5%
  • Battlefield:Vietnam

Glasovi: 18 10.7%
  • Tribes:Vegeance

Glasovi: 7 4.2%
  • Tony Hawk:Underground 2

Glasovi: 11 6.5%
  • Man of Valor

Glasovi: 9 5.4%
  • Colin McRae Rally 04

Glasovi: 26 15.5%
  • Knights of the Temple

Glasovi: 7 4.2%
  • Hitman:Contracts

Glasovi: 26 15.5%
  • Soldner

Glasovi: 19 11.3%
  • Leisure Suit Larry:Magna Cum Laude

Glasovi: 43 25.6%
  • Zoo Tycoon 2

Glasovi: 9 5.4%

• Ukupno glasača
    168
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Ove godine izasle su mnoge igre koje su(donekle)opravdale ocekivanja,ali izgleda da je bilo mnogo vise onih koje su potpuno razocarale(ko je rekao Doom3? :p).
Dakle,koja igra je po vama najvise razocarala?
Moj favorit je ubedljivo Doom3.

Poslednja izmena:
@milan82bh
jesi probao HL2? mozda ce ti bas on biti najvece razocarenje kad ga probas i odigras ?! :)

Doom 3 je ubedljivo najbolja igra sa spiska. Veca razocarenja su blagi apdejti prethodnika, kakvi su CMR4, NBA2005. Osim Larry-ja, sve navedene igre su sasvim ok naslovi (manje vise), dok je Doom 3, iako nista posebno u mnogim aspektima, ipak ostvarenje vredno paznje, odnosno igra koja ce se pamtiti po mnogo cemu...

Far Cry.... die coward, ....... i seeeeeee youuuuuuuu.....
Mozda bi prosao da je bio u vreme automata kad sam imao 10 godina... ;)

ToxiC je napisao(la):
@milan82bh
jesi probao HL2? mozda ce ti bas on biti najvece razocarenje kad ga probas i odigras ?! :)

Ne znam probacu malo kasnije,pa cu da javim utiske.... :smoke:

byMax je napisao(la):
Doom 3 je ubedljivo najbolja igra sa spiska. Veca razocarenja su blagi apdejti prethodnika, kakvi su CMR4, NBA2005. Osim Larry-ja, sve navedene igre su sasvim ok naslovi (manje vise), dok je Doom 3, iako nista posebno u mnogim aspektima, ipak ostvarenje vredno paznje, odnosno igra koja ce se pamtiti po mnogo cemu...

Po cemu ce se pamtiti???
Po revolucionarnoj grafici? nece(vidjeno u FC)
Po gameplay-u? nece(jel treba komentar?)
Po zvuku? nece
Po promasaju? hoce :p

Ja cu pamtiti Doom 3 po tome sto nisam mogao da ga igram kako treba :)
Cekam upgrade grafike, pa da ga odigram i steknem pravi utisak o igri :(

Potpuno bezveze. D3 je naravno najpoznatija igra sa spiska koju je svako makar probao dok su ostale igre manje-vise nerasirene i ili ih igra 5% ljudi ili za njih niko nije ni cuo niti probao/istalirao. Pretpostavljam da je Milan hteo da dokaze da je D3 najgora igra ove godine jer ce se sad naravno javiti desetine onih koji nisu mogli da ga pokrenu kako treba i/ili ne vole gameplay Dooma 3 i/ili ne vole cudovista i/ili hoce od igara ko zna sta i ocekuju revoluciju od svake igre i naravno glasace za D3.

Od navedenih igara ja sam presao 2, jednu sam instalirao na hdd a ostale mi nije padalo na pamet ni da probam jer sam znao unapred da me takav tip igre ne interesuje.

Milan82bh je napisao(la):
Po cemu ce se pamtiti???
Po revolucionarnoj grafici? nece(vidjeno u FC)
Po gameplay-u? nece(jel treba komentar?)
Po zvuku? nece
Po promasaju? hoce :p

Po zvuku nece ??? Pa u pitanju je pravo malo remek delo sta su napravili sa zvukom ! Zvuk je fantastican i fenomenalno doziran. Druga je stvar sto se ljudima ne svidja jeza i razni tupi/strasni zvuci. Zvuk u igri je fenomenalan. Jedino su mozda zvuci oruzja mogli biti nesto izrazeniji i drugaciji ali otkud ja znam kakva ce oruzja imati zvuk 2190. godine...

I opet ponavljam, Doom 3 nije planirao da napravi nikakvu revoluciju, pogotovo ne u gameplay-u, vec da donese stari dobri gameplay doomachina ( :) ) uz evolutivni pomak u grafici i zvuku sto je sve ostvario. Kao i da zaradi grdne pare :d sto je takodje ostvario...

soldner je katastrofa ostali su mi ostajali duze na hdd pa cak i prelazeni

Meni je stvarno neshvatljivo kako neko KO VOLI fps, moze da kaze da doom3 ne valja?!?!?!?!
Mozemo mi da raspravljamo i o grafici, zvuku... ali igrica (kao dozivljaj) je fenomenalna!
Mislim, ja i dan danas sa velikim zadovoljstvom odigram Q3 npr. pa kada bih gledao kakvu grafiku (ili zvuk) ima, trebalo bi odavno da bacim instalacioni CD.

A i jedna poruka i pitanje ovim pljuvacima: meni kada se neka igrica ne svidja, ja je ne igram!!!!!!! Kako se to toliko vama ne svidja a svi ste je presli celu?!?

*** Milane, kakvih ti imas problema sa Doomom ili njegovim tvorcima kada evo posle pola godine jos uvek s**** kako je to losa igra kad god ti se ukaze prilika? Imam osecaj da si i ovaj pool pravio sa namerom da spomenes jos jednom kako bi svi mi znali da je tebi doom 3 najvece razocarenje ove godine. Nije ti se svideo, ok, ali brate predji preko toga... Ovaj pool je u najmanju ruku neozbiljan.

@OptiPlex,Deka & shtaps
Momci Poll se zove "Najvece razorarenje 2004" a ne "Doom3 je najvece raz..."
Dakle,moje misljenje je da doticana igra shit,i to je to!
Poll nije otvoren zbog pljuvanja Doom-a,vec zato da bi ljudi izrazili svoje "licno" misljenje o tome sta je najveci promasaj!
Doom3 sam stavio zato sto je bilo podosta polemike oko samog gameplay-a i nizbogceg drugog!

Poslednja izmena:
Ma sve je ok, samo mislim da D3 koliko god ti se ne svidela nema sta da trazi u drustvu Soldnera, Bljutavog Larryja, Tony Hawk Undergrounda i Zoo Tycoon-a :d :D
Mislim i meni se s'vremena na vreme ne svidi neka igra za koju svi misle da je ne znam sta, i onda ? Zamisli da sad ja napravim poll uz identican izbor tvome samo sto umesto D3 stavim NFSU2 :d

deka je napisao(la):
Mozemo mi da raspravljamo i o grafici, zvuku... ali igrica (kao dozivljaj) je fenomenalna!

Svaka cast na izrecenom ! Strefio si pravo u zivac. Dzaba svi elementi posebno ako nisu dobro sklopljeni, i obrnuto.

Doom 3 je najvece razocarenje svima jer su ocekivali previse.
Tako ce proci i HL2.

_Weasel_ je napisao(la):
Doom 3 je najvece razocarenje svima jer su ocekivali previse.
mozda je ondak cela ljudska rasa jedno veeeeliko razocarenje, jer ruku na srce uvek neko ocekuje nerealno!!! :)

Pa ako cemo pravo, Tony Hawk je mnogo interesantnija igra nego prenaduvani D3. D3 je svakako posle onolike visegodisnje kampanje najvece razocarenje, ali ne zbog same igre nego upravo zbog pomenute kampanje. Mislim da bi mnogo drugacija situacija bila da je dosao tiho poput FarCry-a, i da bi tada ljudi objektivnije gledali na igru. Ali posto je toliko dizan u nebesa pre nego sto se pojavio (novi topic na forumu nicao svaki put kad prdne neko iz Id-a), onda nije cudo sto je D3 doziveo (zasluzeno) sudbinu kakvu je doziveo kada se pojavio.
Nego, gde su jos igre, NHL2005, NFS U2, HL2, ima sigurno jos naslova, mozda ce nekom nesto drugo biti naj razocarenje?

farcry/doom3

Naravno da je Doom 3 najvece razocarenje. To je najgora igra koju sam u zivotu igrao (pokusao da igram).

Cuti, Ogi, ti si se zaglavio jos u Delta Labsu 1 :d

Dakle,koja igra je po vama najvise razocarala?
Moj favorit je ubedljivo Doom3

pa nedugo zatim...

Poll nije otvoren zbog pljuvanja Doom-a,vec zato da bi ljudi izrazili svoje "licno" misljenje o tome sta je najveci promasaj!
Doom3 sam stavio zato sto je bilo podosta polemike oko samog gameplay-a i nizbogceg drugog!

nije šija nego vrat! :d :d :d

Hahahahah...koji CAR! :) :) :)
Pa dobro,izneo sam moje misljenje...sta je tu lose! :D

Poslednja izmena:
Ma to je on stavio sve igre koje je igrao ove godine :d

Ajde realno sad Milane, koju igru u ovoj godini bi ti proglasio za igru godine, ili bar proglasio neku igru vrednom igranja??

Tako sam i mislio... :D

Falcon je napisao(la):
Ajde realno sad Milane, koju igru u ovoj godini bi ti proglasio za igru godine, ili bar proglasio neku igru vrednom igranja??

Pa sa moje tacke gledista mrtvu trku bi vodilo par igara
- Football Manager 2005
- NFSU2
- Madden 2005
- Rome:Total War
...
Ali jos je rano govoriti o tome....Svi zeljno ocekujemo Pirates!,World of Warcraft evo sad tu nam je i Half-Life2,Vampires....ne zna se jos nista
Sa druge strane bar znamo koja igra ce odneti titulu promasaja god.... :p :p :D :D

Zbog ovakvih pljuvaca bih poostrio borbu protiv piraterije, pa kad bi platio 50€ za neku igricu, uuuuuuuuuuuuuu kako bi bila do jaja!

Pa sa moje tacke gledista mrtvu trku bi vodilo par igara
- Football Manager 2005
- NFSU2
- Madden 2005
- Rome:Total War
...

Sto nisi nijednu od ovih igara stavio na poll?? :-devil-:

Sto si stavio Tribes u poll?
pa igra je jedna od boljih fps-a sa odlicnom singleplayer kampanjom...

sad ovde jedino fali da se javi damir_nesto(ima smajli za avatar) i da kaze kako HL2 rula zajedno sa milanom iako je ni jedan ni drugi nisu probali :p

pored D3 sa liste sam samo jos igrao CMR04, i sto se tice doom-a razocarao sam se kolki je krs moj komp :( i cim se zameni graficka ima da ga uzmem igrati pa kolko me bude drzao jer ne cenim nesto SP u igrama(subjektivno).

p.s.HL2 je po meni najveci promasaj iako igru nisam ni video ali one ocene lose pa 9 i vec vidjeno pa 10 su khm khm tesko sra*je ;)

edit: pazi kad sam omanuo ovaj put :D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno