Ja od pocetka tvrdim da su razlike izmedju provajdera sitne, al te sitnice ponekad mogu da znace mnogo. Kako se stvari budu razvijale razlike ce biti sve manje i manje i to samo slepac ne moze da vidi

Uostalom

i ja volim BRE konkurenciju. Do sada je bilo 50 ISP-ova, nadam se da ce ih u buducnosti biti i vise

Tisucu puta sam rekao da ne bih voleo da se nekim cudom desi gasenje nekog provajdera. To je i razlog sto bas nisam gotivio SMIN kao resenje jer pre svega vidim tu sansu da veliki beogradski provajderi pojedu male po gradovima u Srbiji. No, sta se moze kada je to strategija telekoma. Meni najmanje smetaju, cak sto vise, bar 3 sam ISP-a podigao od nule

no o detaljima necemo

Kolege su kolege i svako ima svoj deo posla. Jednog dana, vodnik ce shvatiti o cemu se tu radi
p.s. Niko nikog ne tera niti ga privlaci laznom reklamom da koristi icije usluge. Nema pompeznih izjava "mi smo najbolji, come on svrs"

Bar ja nikada ne bih dozvolio takav nacin reklamiranja, mada primecujem da neki i to koriste. Ustvari, ja uopste nesto i ne gotivim reklame

)) Korisnici sami biraju, pa ce ako nesto ne valja isto tako da odu. 75% korisnika ima bar po 2 accounta kod 2 razlicita provajdera

Tako govore istrazivanja

Vidis, to me podseti da nisam radio anketu vec 9 meseci

to je interesantno za znati, cisto kao podatak, koliko korisnika ima vise accounta