Šta je novo?

Najskuplji provajder - YUBC???

Stator je napisao(la):
...

hahahah nije tako evo ja sam uzeo sezamov i MOGU 2 naloga u usto vreme da se konektuju ja sam sa ortakom useo po pola i radi ko zmaj smes da nista ne radis (ostavim komp na netu pa odem napolje vratim se i sve radi) dakle nema ogranicenja!!!!!!!

Naravno da je tako jer ono su price za malu decu i mislim da o tome ne bi trebali u opste da komentarisemo!

Ta prica oko vise istovremenih koriscenja jednog FLAT naloga nije uopste logicna. Gde to ima da na jedan nalog moze da se kaci vise ljudi istovremeno??? :rolleyes: Takav provajder bi definitivno propao. Ako se to i desava sa Sezamom siguran sam da je to samo privremeno i da ce vrlo brzo biti onemogucena takva zloupotreba, inace su prsli.

Zapravo pre je moglo na tehnicomov flatu da se kachi vishe ljudi odjednom pa su to ukinuli (na moju zalost :)) ...

inache Statore sad cu da pishem Ashu (hint: admin sezampro-a) da ti ukine nalog :D :D

samo mi reci koji ti je username ;)

Ja sa najgore centarle u gradu 47* + dvojnik neke stvari preko YUBC -a skidam sa 6k , a prosek je blizu 5K.
Neverovatno , jeste skuplji , ali je mnogo, mnogo bolji od ostalih.
Naravno veza nikad nepuca , sto je kod ostalih cest slucaj , narocito kada neko zove dok sam na netu.

Ništa YUBC nije bolji od ostalih većih provajdera. Videće njihovi korisnici da su prevareni i prećiće na druge provajdere.

PS Mnogo BRE lepa ova konkurencija.

Ja od pocetka tvrdim da su razlike izmedju provajdera sitne, al te sitnice ponekad mogu da znace mnogo. Kako se stvari budu razvijale razlike ce biti sve manje i manje i to samo slepac ne moze da vidi :) Uostalom :) i ja volim BRE konkurenciju. Do sada je bilo 50 ISP-ova, nadam se da ce ih u buducnosti biti i vise :) Tisucu puta sam rekao da ne bih voleo da se nekim cudom desi gasenje nekog provajdera. To je i razlog sto bas nisam gotivio SMIN kao resenje jer pre svega vidim tu sansu da veliki beogradski provajderi pojedu male po gradovima u Srbiji. No, sta se moze kada je to strategija telekoma. Meni najmanje smetaju, cak sto vise, bar 3 sam ISP-a podigao od nule :) no o detaljima necemo :) Kolege su kolege i svako ima svoj deo posla. Jednog dana, vodnik ce shvatiti o cemu se tu radi :)

p.s. Niko nikog ne tera niti ga privlaci laznom reklamom da koristi icije usluge. Nema pompeznih izjava "mi smo najbolji, come on svrs" :) Bar ja nikada ne bih dozvolio takav nacin reklamiranja, mada primecujem da neki i to koriste. Ustvari, ja uopste nesto i ne gotivim reklame :))) Korisnici sami biraju, pa ce ako nesto ne valja isto tako da odu. 75% korisnika ima bar po 2 accounta kod 2 razlicita provajdera :) Tako govore istrazivanja :) Vidis, to me podseti da nisam radio anketu vec 9 meseci :) to je interesantno za znati, cisto kao podatak, koliko korisnika ima vise accounta :)

cyberdude je napisao(la):
http://kopaonik.yubc.net/cgi-bin/ikonboard/ikonboard.cgi

Nije mi to uopste na pameti :) Ali videcu da nekog zaduzim da to uradi, mada ne kapiram sto treba da se update-uje jer koliko vidim poruka moze da se ostavi :)
Uostalom, cekam da neko napravi site za games.co.yu :) Koliko sam nacuo, radi se na tom :)
A ti mora da si ajdemi pushi :)

Vec sam duze vreme na eunet-u i uglavnom nemam zamerki, ali od skora sam probao ptt na nagovor prijatelja, jer su otvorili novih 120 linija, i stvarno sam prijatno iznenadjen. Veza je stabilna, skoro da nije ni sporija a jeftiniji su 30%

eunet je provajder koji zivi od ljudi koji tek pochinju sa korishcenjem kompova...jer oni misle da je eunet vlasnik interneta :) ko je iole napredniji korisnik sigurno o njima nece razmishljati, a sad provali zashto :)

btw, shto se tiche teme, trenutno koristim verat, i u isto vreme sam odushevljen, i nije mi jasno kako je to moguce...na mojoj centrali gde ni jedan provajder nece preko 33.6 da se kachi a radi ko zna kako, jedini yubc i verat se kache na 40.0 i to brzinom svetlosti kao kod isdn-a, shto u startu pokazuje bolju komunikaciju...a tek se onda pokazuje da je to stvarno 40kbit, i u oba sluchaja veza je identichna...jedina fora je u tome da je obavezno kachenje na 2071777 jer samo preko tog telefon tako radi, i uvek se dobija iz prve, retko kad iz nekoliko pokushaja...to koshta 680 din flat mesec dana, tako da je trenutno sigurno najjacha kupovina....nisam probao na digitalnim centralama, ali ono kako radi, nagoveshtava da se brzina proporcionalno povecava sa jachom vezom...

Ja sam na Eunetu od 1998, mogli bi da mi daju neki popust uzgred, i jedino sto me drzi jos uvek kod njih je cinjenica da imaju dial up broj 184-212 i to je JEDINI dial up broj u Beogradu na koji ja mogu da se nakacim sa moje centrale 772-XXX i kada nekom prodam kompjuter ja mu kazem idi i uplati vreme Eunetu, na taj nacin sam siguran da ce se zakaciti sa svoje potencijalno sugave centrale a ja mirno spavam ;)

Na poslu imam dig. centralu i tu koristim usluge Verata, Bits-a i Sezama, ova fora sa Sezamovom SKarticom mi se jako svidja, nema vise cekanja u redu sa penzionerima ;)

Vrh Dno