jocasylver
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.11.2021
- Poena
- 185
Generalno, sve su ponude povoljne
Sad videh ovo na sajtu, mislim da je prvi put da imaju neograničeno van sezone (jun, jul, avgust).What's up grčki trenutno ima neograničeno internet za 30 dana, za 13.5 eura, tačnije, dopuna je 15e. Valjda će držati ovu promociju do leta.
I meni treba isto... Klinac ide na eskurziju u Italiju. Da li ima neko konkretnu ponudu?Pozdrav, idem na kratko poslovno putovanje Slovenija i Italija, pa me zanima da li postoji neki esim koji bih mogao da koristim u obe drzave?
Ja sa ovima nisam imao problema u Barseloni, Pešti, Zagrebu, Mariboru, Krakovu, Varšavi, Lublinu, Pefkiju.I meni treba isto... Klinac ide na eskurziju u Italiju. Da li ima neko konkretnu ponudu?
Gledao sam na netu, svašta se nudi, ali sve neki meni nepoznati sajtovi, ne znam da li im verovati ili ne...
Samo da podelim utiske za Monty eSIM...Zahvaljujem se na dogovoru @toxxic, juče sam uzeo Monty eSim, paket 10GB za 8,5$, pokriva zemlje EU. Videćemo da li će sve biti ok.
Koja je najbolja e-sim opcija za jug Tasosa? U Telenor sam mreži. I još nešto, može li se nekako kupiti e-sim odavde iz Srbije i samo da skeniram tamo kad udjem u Grčku ili mora ona standardna varijanta da idem u radnju da platim da mi konfigurisu?
imas i ovu ponudu od hrvatskog telemacha ali oni rade na Nova mrezi koja nije toliko dobra kao i Cosmote ali je moguca kupovina esim-aKoja je najbolja e-sim opcija za jug Tasosa? U Telenor sam mreži. I još nešto, može li se nekako kupiti e-sim odavde iz Srbije i samo da skeniram tamo kad udjem u Grčku ili mora ona standardna varijanta da idem u radnju da platim da mi konfigurisu?
PLanirao sam da to uradim ovde pre nego sto krene na put. Ali bi valjda net trebalo da ima odmah posto taj paket pored EU pokrva i Srbiju ?Uradiš to dan ili neposredno pred put pošto je za samu aktivaciju neophodan internet. Naravno net iz paketa će imati tek kad se zakači na EU mrežu.
NIsam te razumeo ovo za roaming, mislis na sim karticu od mts-a ? Kod Holafly je 2gb dnevni limit ?Može naravno, mora samo da ima uključen roming na toj kartici, a kada sam je koristio prošle godine po EU, prvih 2GB je po punoj brzini, nakon toga spuštaju na 512Kbps do ponoći. Međutim ako im se pošalje poruka na wa, onda resetuju limit i ponovo radi po punoj brzini.
Vidim da su već pustili mesečne promocije. 13.5e za mesečni flat. Koliko beše treba da se uplati za tih 13.5? Je l' 15e dovoljno?Kupis jednom i sim traje cini mi se 13 meseci pa valja i za dogodine ali treba uzeti Whatsupp (isto je Cosmote koliko se secam).
...a da je 12, uvek imas nekog svog ko ide u drugom terminu i eto ga na ispod toga.
Fakat piše i Srbija u paketu 😆.PLanirao sam da to uradim ovde pre nego sto krene na put. Ali bi valjda net trebalo da ima odmah posto taj paket pored EU pokrva i Srbiju ?
Kako ae dopunjava? Jel može našom karticom? Jel može iz Srbije pre nego što odem u Grčku?Da, traje 13 meseci pa mozes da dopunis ranije ili u istom periodu kada ides (ako si bio u avgustu pa opet to je 12 meseci i aktivna je).
Ja sam prosle godine kupio u Cosmote radnji u Katerini, znaju svi engleski jer rade uglavnom mladi ljudi.
Razumem šta kažeš ali sam ja tražio paket koji u sebi ima i Srbiju iz razloga da kada aktiviram esim ovde, da odmah proverim da li net radi. Ako radi ovde, valjda će raditi i tamo bez ikakvih dodatnih podešavanja.Kako nema!? Bilo koji eSIM podesiš bilo gde. Potreban ti je samo internet i aktiviraš je u Srbiji i to ti prilikom aktivacije svakako neće biti net sa te eSIM nego sa naše kartice ili wifi. To ti je recimo kao da si ubacio fizičku karticu u telefon.
Kada nađe mrežu koju podržava, u slučaju npr Roamify, kad sleti u Pariz (ili prva podržana zemlja ako ide kolima), od tad se aktivira paket.
Uradiš aktivaciju eSIM pre nego što krene na put. Koliko se sećam, svi kažu u uputstvu, najbolje dan ranije. Ja radim neposredno pred put ili ako mi je knap vreme trajanja paketa na destinaciji preko wifi.
Ok, nisi se susretao sa tim pa nećeš da rizikuješ sa klincem, nije neka nepodnošljiva cifra ali to ti je to.
Moze klasicno karticom iz Srbije, minimalna dopuna je 15e (to sad pokriva neograniceno mesec dana od 13e, od 15e dopune se naplacuje odmah porez 10% pa ti ostaje oko 13,5e, taman za jedan mesec).Kako ae dopunjava? Jel može našom karticom? Jel može iz Srbije pre nego što odem u Grčku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari