streets_fan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2004
- Poena
- 630
Koristim ja vec neko vreme, super radi.
Jednostavna pretraga od par sekundi po ključnim rečima "esim mifi" će ti dati odgovor na pitanje.Da li postoji neki mobilni modem koji podrzava esim?
Zavisi od strane Kipra na kojoj se nalazis. Ako je Grcka strana onda vaze, a na Turskoj strani je druga roming zona pa ne vaze.Jel to A1 roaming net dodatak na prepaidu ne radi na Kipru?
Aktivirao dodatak, nakaci se fon automatski na epic mrezu ali stoji no internet connection.
Za cyta-voda mrezu mi stoji forbidden, a video ranije na A1 sajtu ali mislim makedonskom da su im oni partner
Edit, sad vidim ovde https://a1.rs/privatni/prepaid/roming da u startu postoji kipar medju destinacijama, ali kad se ode kod bilo kog roaming net paketa tu na vise detalja u spisku zemalja na tabu Gde vazi nema Kipra.
Jel moguce da ne radi na kipru i platih dodatak a sad sam bez neta ovde ili ima neki nacin da se nakacim na ovu cyta-voda Forbidden mrezu ili vec nekako koristim roaming net paket?
Jel to A1 roaming net dodatak na prepaidu ne radi na Kipru?
Aktivirao dodatak, nakaci se fon automatski na epic mrezu ali stoji no internet connection.
Za cyta-voda mrezu mi stoji forbidden, a video ranije na A1 sajtu ali mislim makedonskom da su im oni partner
Edit, sad vidim ovde https://a1.rs/privatni/prepaid/roming da u startu postoji kipar medju destinacijama, ali kad se ode kod bilo kog roaming net paketa tu na vise detalja u spisku zemalja na tabu Gde vazi nema Kipra.
Jel moguce da ne radi na kipru i platih dodatak a sad sam bez neta ovde ili ima neki nacin da se nakacim na ovu cyta-voda Forbidden mrezu ili vec nekako koristim roaming net paket?
U tom slučaju preporučujem 5ber esimSvasta
U grckom sam delu i po svemu deluje da neta nema. Skroz konfuzno sa tim postpaid ima prepaid nema i moze roming pozivi poruke ne moze net, ali deluje tako.
Nemam esim, sve kao iscimacu se za onu esim karticu i nikako. Ovo bi moglo da me potera, da opet negde ovako ne zabodem
Jel moze da se dopuni karticom iz Srbije ili ne?
Može naravno. Master karticom PŠ sam dopunio bez problema.Imam problem da dopunim Cosmote whatsup karticu online bankovnom karticom.
Jel moze da se dopuni karticom iz Srbije ili ne? Jel imao neko iskustva i kako je resio problem?
Takođe više puta dopunjavao u prethodnih par godina bez problema.Jel moze da se dopuni karticom iz Srbije ili ne? Jel imao neko iskustva i kako je resio problem?
Pozdrav svima, jedno pitanje za globaltel roming.
Da bih imao roming na putu za Grcku iz Srbije , jel moram pored paketa globaltel travel da kupim i globaltel balkan za makedoniju? Cini mi se da je pre sa travelom moglo i u makedoniju?
Hrvatski Telekom - visiting croatia paket. 120gb-20€, vazi 90 dana. Aktivira se u hr, meni su preko supporta aktivirali u holandiji.Vidim da su esim 300gb za EU, smanjili na 50gb. Da li postoji neka alternativa ? Nesto barem slicno toj ceni i kolicini ?
Da li mozes da mi posaljes link ? Bio bih ti zahvalanHrvatski Telekom - visiting croatia paket. 120gb-20€, vazi 90 dana. Aktivira se u hr, meni su preko supporta aktivirali u holandiji.
Da li mozes da mi posaljes link ? Bio bih ti zahvalan![]()
Kontaktirao sam podrsku, kazu da to vazi samo unutar HR ?![]()
Explore Croatia with Unlimited internet - Hrvatski Telekom
Get online immeditately with eSIM and unlimited gigabytes. Pay 1, get 2 and surf & chill on the number one network in Croatia.www.hrvatskitelekom.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari