To važi samo za A1 a ne za ostale "naše operatere". Za mts i yettel ne moraš da brineš o tome niti da podešavaš ručni izbor mrežeSve to lepo zvuci, ali mora da se vodi racuna za roming koji daju nasi operateri jer u napomeni stoji za koju mrezu vazi. Zbog toga mora da se dobro informise pre puta i da se odabere rucni izbor mreze da se ne zakaci na neku drugu mrezu pa da bude ogroman racun.
Koliko ce ovo ljudi da uradi, veoma mali broj ljudi.
S tim što kvota za roming u tih 46 zemalja važi za svih 24 meseca ugovorne obaveze. Tako da imaš pravo da potrošiš 30 GB za 24 meseca. Ne obnavlja se mesečno. Bitno je to napomenuti.U pravu si za nižu cenu. Evo i slike za standardnu ponudu. Medju tih 49 zemalja mora da je i ona gde idem.
Moram da se ogradim, ja nisam na strani operatera i briga me za njih. I sam sam se ovde informisao za druge kartice vezane za inostranstvu. Lično, gde odem na odmor kupim njihovu karticu sa neograničeni internetom.
Poenta mog komentara je, da su i ovde stvari vezane za paket bolje i povoljnije nego kad su davali 8GB za 30 evra.Pogledajte prilog 474675
Ne.Nekoliko pitanja za Tomato.
Imaju li eSIM?
Online dopuna radi preko kartica koje nijesu iz HR?
Koliko traje kartica od poslednje dopune?
Radi li i pozivi i poruke?
Ne nalazim tu opciju na HT sajtu, da li možeš da podeliš link? HvalaJa koristim ,po Evropi, 120gb za 20E a traje 90 dana. Lepo me sluzi u svakoj zemlji. Pozivi i poruke se placaju dodatno jer je data kartica.
Moguće da je to ovoNe nalazim tu opciju na HT sajtu, da li možeš da podeliš link? Hvala
Izvinjavam se, ipajk moze esim samo meni nije odgovaralo. https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatiaNe nalazim tu opciju na HT sajtu, da li možeš da podeliš link? Hvala
Moze kasnije da se produzi. Cini mi se jos 7 dana. Esim moze da se poruci. Meni je stigao u C.Goru, i cak ga upalio , stizu poruke tipa , " ne moze se aktivirati broj " ili slicno. Ali cim smo presli granicu sve je radilo kako treba. Što se FUP- a tiče, mislim, ali ne tvrdim 100% da njega nema na ove turističke Data kartice. T.j nemas interneta u EU.Pronaao sam, hvala! E sad par pitanja Šta se dešava posle 10 dana? Da li kasnije može ponovo da se dopuni i koristi ili se "broj" gasi? Da li na više uređaja mogu da koristim ovaj neograničeni net i koliki je FUP u EU? Da li možda znaš da li eSIM može da se poruči ii plati iz Srb? Pokušao sam sa njihovom podrškom da proverim ali slabo ide.
N mogu ti to odgovoriti,ja koristim onaj 120gb 90 dana. . Neko rece da fup 100gb inostranstvo . Nisam jos toliko sprzio ,ne mogu garantovati.Pronaao sam, hvala! E sad par pitanja Šta se dešava posle 10 dana? Da li kasnije može ponovo da se dopuni i koristi ili se "broj" gasi? Da li na više uređaja mogu da koristim ovaj neograničeni net i koliki je FUP u EU? Da li možda znaš da li eSIM može da se poruči ii plati iz Srb? Pokušao sam sa njihovom podrškom da proverim ali slabo ide.
Planiram da odem u Mađarsku na jedan dan, koji eSIM preporučujete? Meni bi 3GB bilo skroz okej, ali ako ima neka jeftina varijanta sa neograničenim, to bi mi bilo super da se igram speedtesta malo 😁
E ***, treba mi esimNe.
Da.
90 dana.
Da.
Imam eSIM njihov.Ja ću i dalje da ostanem na Orange flex. Od NG su povećali FUP pa izađe 15GB 12€ imaju eSIM, primaju naše kartice, sve elegantno.
Evo pregledah.Nema ni jedan od ta dva esim.
A1 Hrvatska, može se novi broj kupiti preko KupujemProdajem, i može se aktivacija izvršiti iz Srbije.Šta se može kupiti u Srbiji (EU) i koja kartica je najjeftinija? Moj trenutni telefon ne podržava e-sim. (Potrebno za malu potrošnju, možda Hrvatska kartica koja se pokazala dobro i lako može da se napuni iz Srbije.)
Može li neka preporuka za ESim za Španiju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari