Pre 3 godine smo bili sa kolegama u USA, tada smo uzeli neki T-Mobile prepaid (https://prepaid.t-mobile.com/prepaid-plans), mislim da smo čak dobili neki group deal koji nije postojao na njihovom sajtu, 5 SIM kartica ukupno za $100, mislim da je sve to bilo sa unlimited net...Pošto mi esim adapter nije tako brzo dostupan:
šta preporučujete za USA, 15 dana? Nešto od lokalnih kartica? Hvala
Ja sam je, posle ove poruke, koristio isključivo u HR, ali sam, svejedno, dobio poruku da mi je aktiviran FUP.Jel stizala nekom ovakva poruka na Bonbonu?
Vas se mobilni broj u zadnja 4 mjeseca (123 dana) uglavnom koristi u EU/EEA roamingu. U skladu s EU roaming regulacijom, ako ga i u slijedecih 15 dana nastavite koristiti na isti nacin, pocet cemo Vam naplacivati dodatnu naknadu za internet promet u iznosu od 18,85 kn/GB ili 2,50 EUR/GB. Vise informacija na http://roaming.bonbon.hr. Vas Hrvatski Telekom
Da se ispravim, očigledno radnici ne znaju svoj posao tamo. Danas mi stigne poruka da mi sutra ističe besplatni internet, jedva sam se snašao da produžim pošto nisam ni znao koji mi je broj ni bilo šta. Uglavnom, tih 12e je bilo dve nedelje, uplatio ponovo 12e i automatski mi se produžilo za još dve nedelje. Cosmote aplikacija nije ni za šta, sve je na grčkom, jedva sam uspeo da registrujem broj da proverim jesam li uspešno produžio net.Samo da napišem za grčku, bio sam u Cosmote poslovnici, tražio onu What's up promociju, kaže nemaju to, imaju baš Cosmote, isto mesec dana neograničen net, 12e. Traje procedura nekih 7-8 minuta, oni sve uradili, aktivirali, ubacio karticu i radi sve. Jedino nisam uspeo 5g da aktiviram, ali nije mi ni toliko bitno iskreno. Voleo bih da sam uspeo da vidim kako radi, ali i 4g+ brzine su više nego dobre.
Sto ne bi kupio karticu u Solunu, Cosmote whats up oko 18€ flet mesec dana ili 12€ za neku novu opciju 14 dana flet, prolistaj desetak postova unazad pa ces videti.Kakva su vam iskustva za Grcku?
Planiram da idem u Nea Plagia, blizu Soluna.
Korisnik sam A1 i čuvam poklon od 1GB za roming koji traje nedelju dana i aktiviraću ga kad krenem.
Meni treba više GB nego minuta.
Da li u Evropi ima operater koji nudi dosta GB koje za 15ak evra koje bih mogao da trošim?
Imam P40Pro i odgovaralo bi mi da kupim on line ako mi stiže QR kod za aktivaciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari