Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Zenin bonbon cetvrti mesec u italiju,plus ostalo oko 400 i nesto MB i to preneto
Screenshot_69.png

Ima neko internet podesavanja za Bonbon i za A1?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Probao Ubigi eSim kod nas evo i rezultata
ea3b54130df887cf686d46bfae6f6ef6.jpg

098410c9581d99e300111125de85b489.jpg

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

Društvo,

zamolio bih za info da li može da se dopuni A1 bon preko njihovog web.shopa našim platnim/internet karticama (inteza, rajf)?

Putujemo u Grcku na more 2nedelje uskoro i idemo preko Makedonije.
Danas su nam u Telenoru ponudili internet roaming dodatak 1GB 7dana za 599din i rekli da vazi i za Makedoniju i Grcku.
Prednost mi je sto bi mogao da koristim isti mob i broj Telenor zbog posla, ali ako imate bolji predlog rado bi ga razmotrili.

u Telenoru imamo i neki dodatak siguran surf 10mb posle koga ne moze kazu da mob potrosi skupi roaming internet sem ako aplikacije ili mob same ne urade updejt.

A1 važi 90 dana kartica ili dopuna?
Na koliko mora da se uplaćuje da bi se održavala u životu?

90 dana važi kredit + 270 dana mogu da se primaju pozivi, posle toga gase

Nije Evropa ali šta za Tursku od naših pripejdova? Starija osoba i u pitanju, potrebno je čisto za komunikaciju, Viber i to je to.

^
^
Globaltel
1 GB 550
3 GB 1200
5 GB 1900
Sve po 7 dana

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Gledam sad i VIP. On ima 15 dana za 1000din. Nije mi do cene nego do sto lakseg koriscenja (kao sto rekoh starija osoba). Kod Globatela i Telenora je na 7 dana sto je problem jer ovo putovanje traje 10, kod VIPa je problem zato sto je samo jedna mreza u pitanju pa mora rucno da se pronadje. Oba problema, reaktivacija i rucni izbor mreze, mi deluju kao nepremostiva prepreka :)
Svejedno hvala za predloge.

Poslednja izmena:
Ako se ne snadjem do nedelje, ima neko na zajam bonbon ili A1 za period 04.07.-10.07?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Cimni na PM, ja cu taman KT da isprobam u romingu.

Jedno pitanje: da li je neko bonbon ili A1 sim karticu kupovao na benzinskim pumpama na autoputu kroz Hrvatsku? Ja sam kupovao bonbon bonove tamo, ali nikad se ne setih da pitam da li prodaju i sim kartice.

Jel ostalo sve po starom u odnosu na prošlu godinu, što se tiče dostave bonbon kartica? Dostavljaju i dalje?

Ne, vise ne salju...

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Ne funkcioniše ni fora da ostavim državu "Hrvatska" a stavim moje podatke?

Ne više , jer su kartice ovde postale biznis

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Koji je bonbon internet paket najbolji, po vašem mišljenju, za sedam dana u Mađarskoj, imajući u vidu FUP. Ovaj od 300 mb, ne može automatski da se obnavlja ako ga recimo potrosim u toku dana?

Tako je :( Ni onaj od 5GB, a on je valjda na 0.49GB ogranicen?
Imas jos i Tjedni "FLAT" od 70kn, i mesecni od 60kn. Vidi koju poruku unazad koliki je tu FUP.

Ovaj tjedni flat može na internet bonbon?

Nazad
Vrh Dno