Nothingman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.10.2005
- Poena
- 425
Zar nije neko pisao da hrvatski A1 nema FUP? Kapiram da ti je to bolja opcija.
Putujemo u Grcku na more 2nedelje uskoro i idemo preko Makedonije.
Danas su nam u Telenoru ponudili internet roaming dodatak 1GB 7dana za 599din i rekli da vazi i za Makedoniju i Grcku.
Prednost mi je sto bi mogao da koristim isti mob i broj Telenor zbog posla, ali ako imate bolji predlog rado bi ga razmotrili.
u Telenoru imamo i neki dodatak siguran surf 10mb posle koga ne moze kazu da mob potrosi skupi roaming internet sem ako aplikacije ili mob same ne urade updejt.
Koji je bonbon internet paket najbolji, po vašem mišljenju, za sedam dana u Mađarskoj, imajući u vidu FUP. Ovaj od 300 mb, ne može automatski da se obnavlja ako ga recimo potrosim u toku dana?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Radi 4G, samo mora u aplikaciji da se ukljuci opcija....Ni Bonbon ni A1 kartice se ne salju vise za Srbiju.
Bonbon primenjuje FUP, A1 ne.
Obe kartice se kace na sve provajdere.
Evo me u Grckoj, imam obe pa mogu da uporedim. Jedini problem koji imam je sto A1 nece da se kaci na 4G, ide samo na H+. Licno mi nije bitno, brzina je oko 7-8 Mbps ali eto da se zna.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Jel moze neko da izbaci cenovnik paketa za A1,ne mogu da nadjem na njihovom sajtu.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Sigurni smo i isprobali smo i super radi (de, ch).Jel ste sigurni da A1 nema FUP? Pošto se na sajtu spominje "Politika pravedne uporabe, skraćeno FUP"
MTS KT ili prepaid sa roming 1gb?
[B]Country Rate Network Type SIM profile[/B]
Russian Federation [COLOR="#FF0000"]0.02 €/MB[/COLOR] RUSSIA VIMPELCOM MOBILE - Vimpelcom - Beeline [RUSBD] 4G Ultra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari