Poslednja izmena:
http://www.firewallleaktester.com/lktvirus.htmnemanja_scg je napisao(la):Oba fajla su trojanci!
e sad ja imam pitanje, kako je moguce da oni testiraju sa inficiranim fajlovima.
Obično se savetuje da se deinstalira stari FW kad se instalira novi... Ja bih isprobao taj Jetico, ali mi se ne deinstalira ZA a nisam siguran da će biti dovoljno da ga samo disejblujem (moram da vidim i šta sve diže, neki servis možda...)DuleC je napisao(la):Probao sam ovaj Jetico.Kad iskljucim Zonu pojavi mi se ikonica da mi nije ukljucen firewall (mali crveni nepozeljni stit).Gledao sam u podesavanjima Jetico-a,ali nikako ne mogu da ga iskljucim.Nesto mi je sumnjiv...
Pa sahto si na bacio kosku onda?Ovih dana si raspolozen za koskice.Bacis post a mi se ispucavamo i ti na kraju kazes:"ma ne verujem ja tom testu"....ZoNi je napisao(la):btw, ja nista ne verujem nijednom od tih testova firewall-a
to su, imho, 100% beskorisne gluposti![]()
Zone alarm nije samo firewall.Dodushe zavisi koju verziju koristis ali polsednjih godina ZA se bavi i zastitom sistemskih procesa.U tom smislu mi je ukokala diplay na tastaturi logitech g15 od 80eu.Nema prikaza na dipleju dok je ZA ukljucena.Kapira tastaturu kao eksterni proces za monitoring sistemskih resursa i odmah je blokira.Bez obzira na podesavanja nije htela da popusti...stavio sam je zbog testiranja.Nije to losh program,ali onaj deo :"zashtita resursa windows-a" pravi najvece probleme.Naravoucenije: zaobidjite u sirokom luku doticni program i njemu slicne, koji nisu vredni para i trosenja resursa vasih konfiguracija, za koje ste mukom izdvojili vas "dzeparac" ili nekoliko plata vasih roditelja (koje, naravno, uvek stizu prvog u mesecu...)
control panel > security center > firewall > recomendations, pa tu chekiraj opciju "I have firewall, that I will monitor myself"...DuleC je napisao(la):Probao sam ovaj Jetico.Kad iskljucim Zonu pojavi mi se ikonica da mi nije ukljucen firewall (mali crveni nepozeljni stit).Gledao sam u podesavanjima Jetico-a,ali nikako ne mogu da ga iskljucim.Nesto mi je sumnjiv...
Ostavio sam ZA, ali sam mu prethodno stavio da se ne diže sa Win-om.ZoNi je napisao(la):i slazem se sa wiz011: nikako 2 firewalla istovremeno instalirana!
Ovo je outbound test.... Podrška SP2 firewalla za outbound filtriranje je rudimentarna. Inbound radi sasvim dobro.kUdtiHaEX je napisao(la):Toliko o dobro XP SP2 firewallu (ZoNi). A i o Keriu i LNS-u.
DARK SIDE je napisao(la):Zone alarm nije samo firewall.Dodushe zavisi koju verziju koristis ali polsednjih godina ZA se bavi i zastitom sistemskih procesa.U tom smislu mi je ukokala diplay na tastaturi logitech g15 od 80eu.Nema prikaza na dipleju dok je ZA ukljucena.Kapira tastaturu kao eksterni proces za monitoring sistemskih resursa i odmah je blokira.Bez obzira na podesavanja nije htela da popusti...stavio sam je zbog testiranja.Nije to losh program,ali onaj deo :"zashtita resursa windows-a" pravi najvece probleme.
wiz011 je napisao(la):Pa piše ti gore...
Gde sam ja to napisao?-Miki- je napisao(la):cudno mi je i to sto si napisao da stalno trazi odobrenja za sistemske programe ,pa to zone alarm radi vec ohooo verzija unazad mislim sta je tu cudno kod jetica?
To ne znam.-Miki- je napisao(la):Najvise me je interesovalo kako se jetico ponasa u LAN mrezi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari